Şimdi Ara

Monster Bilgisayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kimi beğenir kimi beğenmez demiştim zaten daha önce ayrıca (sanırım tulpar serisinde vs) bazı kasalar msi kasa mesela. eskiden abra a5 v2 vardı msi kasa vs vs. çoğu clevo olsa da msi kasaları da oluyor ara ara. ayrıca son seri ab a5 v5'lerin kasaları gayet ince aslında, benimkine göre (bi eski serisi sayılır benimki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 19 Ocak 2016; 6:29:47 >
  • Snelius kullanıcısına yanıt
    Sizin mesaja yonelik yazmadim hocam zaten Mesajinizi okudum cogu yerde haklısınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oseduzcan O kullanıcısına yanıt
    hocam makina deli... ben monsterın kasası çok dandik diye duymuştum
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    bende genel olarak insanları bilgilendirme amaçlı cevaplamıştım sizi hocam özellikle abra kasaları inceldi geçen senelere göre
  • Ben monster düşünmeye devam edeyim öyleyse. Abra A5 v1.1.2 ler hoşuma gidiyor 2. elleri güzel fiyata var gtx 860m falan.. bayağı yukarılara kafa tutuyor o kart o makina cidden iş görür bence..
  • TheDefiler kullanıcısına yanıt
    bende bizzat o model var. teknik özellik olarak mükemmel ancak kasasında kronik sayılabilecek bi renk atması sorunu var. herkeste olmuyor, kişinin terlemesine bağlı biraz. bunu göze alacaksanız ya da "oraya bi sticker yapıştırır geçerim" diyecekseniz öneririm. belki de şanslı taraftasınızdır ve daha önce renk atmasına neden olmamış birinden alırsınız ve sizde de atmaz rengi ama şans işte
  • 6700hq islemcili olana karar verdim babamı ikna cabalarim suruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

bende bizzat o model var. teknik özellik olarak mükemmel ancak kasasında kronik sayılabilecek bi renk atması sorunu var. herkeste olmuyor, kişinin terlemesine bağlı biraz. bunu göze alacaksanız ya da "oraya bi sticker yapıştırır geçerim" diyecekseniz öneririm. belki de şanslı taraftasınızdır ve daha önce renk atmasına neden olmamış birinden alırsınız ve sizde de atmaz rengi ama şans işte

Ben cihaz klavyesi kullanmıyorum hocam harici klavye mouse ile kullanıyorum, arkadaş cihaz çok temiz dedi ama bilmiyorum temizdir muhtemelen... Amerikadan haber bekliyorum istediğim makina gelmezse bunu alırım ben..

6. nesil işlemciyi ddr3 ram'le kullanmaları üzücü aslında. bu konuda monster'a kızıyorum. 5. nesilden bi farkı kalmıyor ddr3 ile kullanınca. bence monster'a bi sorun ddr4'lü versiyon gelecek miymiş? yoksa 200 lira ucuza 5. nesil işlemcili alın. hatta 5. nesil olanlarda hdd'yi 1tb yerine 750 gb seçip, çantadan da vazgeçerek (lazım değildir belki size diye söylüyorum) 100 lira daha ucuza getirip, totalde 300 lirayı cebinizde tutabilir, bu farka da ssd falan alabilrsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 18 Ocak 2016; 23:49:27 >
    Sonuna kadar katılıyorum. Simdi ne olur bilmiyorum ama ram almak islemci almaya gore cok daha kolay oldugu icin almisken 6. Nesil alirim ilerde illahaki gelicektir, ramleri degisirim. 300 tl kar elde etmeyi calisirken geri kalmakta var, bilmem yanlis mi dusunuyorum :/

ddr3 ve ddr4 ramlerin slotları farklıdır. laptoplarda da alan dar olduğu için masaüstü gibi hem ddr3, hem ddr4 slotu olan combo anakart takamazlar. yani ddr3 ile satılıyorsa ilerde ddr4'e yükseltemezsiniz.
    Hayııır! diye haykırdım bilgilendirme icin tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.