< Bu konunun sahibi MonsterMusteriHizmetleri iken MonsterMusteriHizmetleri tarafına aktarılmıştır -- Ağu 20 2015 1:50PM > |
Bildirim
< Bu konunun sahibi MonsterMusteriHizmetleri iken MonsterMusteriHizmetleri tarafına aktarılmıştır -- Ağu 20 2015 1:50PM > |
Bu 100 liralık zam cidden olmadı be monster. Geçen hafta arayıp özellikle belirtmiştim 2 hafta sonra alacağımı.Stok var mı diye ve fiyatını vs sordum bilgi aldım. Stok sıkıntısı yok ve fiyat sabit dendi ama şimdi bu 100 liralık zam canımı sıktı en azından fiyatlar artacak dense bir tanıdığa aldırırdım beklemezdim.Şimdi 2 hafta için 100 lira fazladan vermek bana dokunur açıkçası.Bütçem 3000 liraydı zorlayıp bu laptop için 600 daha biriktirmiştim. Daha bunun ssd'si filan da vardı.
Neyse masaüstüne yönelicem artık. |
Sn. FlexTR;
![]() Bilgisayarınızı alalı 4 seneye yakın bir süre geçmiş ve bu süre içerisinde notebookunuzun hiç teknik servise gitmediğini söylüyorsunuz. ![]() ![]() Bu nedenle sizden ricamız yarın sabah mesai saati başlangıcımız olan 09.00 'dan itibaren 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayarak arkadaşlarımıza yaşadığınız problemi aktarmanız. ![]() ![]() Saygılarımızla, MONSTER Müşteri Hizmetleri |
Merhaba, biraz alakasız olabilir ama bir sorum var. Monster teknik servisinde kullanılan parfümün adı nedir?
![]() |
Monster artık büyük bir şirket olduğu için buraya uğramıyor galiba.
![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemcel -- 8 Şubat 2006 18:04:42 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monster_guru -- 8 Şubat 2006 19:04:28 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 8 Şubat 2006 21:57:19 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|