Bildirim
Monster'da Bu Hafta - DiRT Rally
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
DİRT 5 oynasaydınız bari eski oyunu oynamak da enteresan bir durum...
-
1050ti kullanıyorlar hala, eski gpu ya eski oyunlar anca..
-
1050 ti ile dirt 5 oynanmıyor mu ? benim demek istedigim eger bu ürün tanıtılıyorsa yada reklamı yapılıyorsa satıs amaclı eski oyun degil yeni oyun ile sunulması gerekir anlatmak istedigim bu tam olarak...
-
Oynanıyor tabi. Ama grafiklerin yüksek tutulup yüksek fps elde edilen oyunları kullanıyorlar. 1050 bir yere kadar çünkü. Kendim kullanıyorum, biliyorum. 3-4 senelik kart. Modern oyunlarda zorlanıyor. Doğal olarak kullanmıyorlar. Benimde demek istediğim bu. 1650 felan olsaydı o zaman kullanırlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de oyunu oynayabilen birisi tanıtsaydı keşke....
-
gtx960 dirt rally 2.0 60 fps sabit oynuyorum 2019 da çıkan oyun 1050ti de çok rahat oynanır bu
-
Bizde ondan bahsediyoruz. Dirt Rally az sistemle yetinen bir oyun ve güncellenmişi Dirt Rally 2.0 da öyle her ne kadar 2019 olsa da. Dirt 5 ise daha güncel bir oyun bunun oynanması gerekirdi. Eski oyunları inceleme olarak oynamanın anlamı yok.
-
oyunu oynayamamak normal.
oyun dinamikleri hakkında yeterli bilgiye sahip olmadan yermek?*
gerçeğe yakın deneyim için bilmem kaçbin km ralli sürüş analizi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X