Şimdi Ara

Monster ekran parazit sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Az önce csgo oynarken ekranın üst kısmında monster abra a5 v16.6.5 cihazımda görseldeki sorun başladı. Ekranın üst kısmı sağdan sola resimdeki gibi hızlı hızlı parazitleniyor ve aşırı kasıyor, imleçi hareket ettiremiyorum. Başlangıçta monster logosunda aynı sorun var ve logonun ardından 1 saniyeliğine yarı siyah yarı mavi ekran olarak geçiyo.
    Bios ekranında sorun olmuyo stabil, sadece masaüstü ve açılışta mevcut, birde cs go da bir süre sonra başlıyo. Bi tarayıcı klasör ya da proğram açtığımda olmuyo. Ekran kartı driverını kaldırdım, kaldırdıktan sonra birkaç dakika daha yapmaya devam etti ve sonra kayboldu.
    Sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mıdır, nasıl çözerim?

Monster ekran parazit sorunu Monster ekran parazit sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USLUDUR_ -- 19 Ağustos 2023; 10:46:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ram veya ekran kartında sorun var. 2 Adet ram varsa tek tek dene veya memtest ile test edebilirsin ama yine tek tek yapman gerek. Ekran kartı testi içinde furmark ile test edebilirsin.

• emc-2 kullanıcısına yanıt
    Cihaza 1 hafta olmadı ram ve harddisk takviyesi yaptım ama rami takmadan önce de yapmıştı bunu bi defa, sonra geçti. Dediğiniz testi dün yapmayı başlattım eve geldim cihaz iptal olmuş. Şuan görseldeki halde, pc açık üst kenardan masaüstü uygulamaları görünüyor. Galiba ekran kartı bozuldu.

Monster ekran parazit sorunu

• USLUDUR_ kullanıcısına yanıt

Furmark yaparken hataya düştüyse %100 ekran kartındandır. Hatta ekran kartının ramlerin'den yapıyorlar olabilir tabi kontrol etmeden bilemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emc-2 -- 22 Ağustos 2023; 12:47:47 >
  • emc-2 kullanıcısına yanıt
    Furmark değil Memtest yapıyordum uzun sürüyormuş. Geldiğimde görseldeki halde buldum bu gün servisine yollayacağım.

• ekran kartından dolayı muhtemelen.

• USLUDUR_ kullanıcısına yanıt

Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum servis çözdü mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Monster Bilgisayar Ses Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.