iyi günler arkadaşlar forumda bulamadım yazayım dedim umarım bir çözüm yolu bulabilirsiniz, sorunum fl90 monster marka bilgisayarımın ekran görüntüsü bozuk ve 8 küçük ekranda gözüküyor format atmam çare olmadı sizce sorun ekran kartındanmı ve bu ekran kartını nasıl temin edebilirim araştırdıgım kadarı ile ne bir fiyat nede bir ekran kartı bulabildim garanti sürem doldu ekran kartımda g forge 8600 gt di sanırım umarım derdimi anlatabilmişimdir teşekkürler...
dostum senin durum biraz kötü gibi ama çaresi illaki vardır.. ekran kartı arayacaksın eğer ekran kartı öldüyse.. diğer taraftan ekran kartı öldüyse nasıl görüntü gelebiliyor ekrana o kısmı çözemedim.. neyse benden bu kadar ama inş bu işlerden anlayan birileri sana daha ayrıntılı cevap verebilir... geçmiş olsun iyi forumlar..
Ben arızayı tam anlamadım. Bir resim koyabilirmisin. Monsterlar Clevo'nun üretimi ve genelde MSI veya Yuan mxm formatında ekran kartları kullanıyor. Üzerindeki ekran kartı 512MB DDR2'mi yoksa DDR3'mü? Eğer 512Mb DDR2 ise Acer ekran kartı uyabilir.
teşekkür ederim özgür bey bir şey daha ilettikten sonra daha iyi yardımcı olacagınızı sanıyorum bilgisayarda şu linkteki sorunla karsilaştım hdd sorunu diyo
belki daha iyi bir açıklama sunmuş olabilirim size teşekkürler
Sorun kesinlikle vga chipinizden kaynaklanıyor!
Nvidia'nın 8*** serisi ekran kartını kullanıpta belli süre sonra bu sorunu yaşamayan yok gibi Lg'den tutunda asusa datrona monstera kadar(:
Ben de aynı sıkıntıdan muzdaribim ama notebookum'da mxm slotu yok ne yazıkki.
sorunun bu ekran kartının gforce 8*** serisinin hep başına geldigini öğrendim ten_don arkadaşın dedigi gibiçk teşekkürler arkadaşlar ozgur bey sizede pm yoluyla yeterli açıklamayı yapmışımdır umarım tekrar teşekkürler herkese umarım en yakın zamanda sorunum bitecek bir öğrencinin en yakın arkadaşına kavuşacagım:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme