Şimdi Ara

Monster Game(bitefight)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar monster game oynuon war mı baska topic war mı bunla ilgili dedim ama yok galiba bende buraya yazıyım dedim.Varsa oynayanlar konusalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed of sound -- 8 Ağustos 2006; 20:03:04 >

• bite fight ayrı monsters game ayrı oyunlar
  • pardon baktım ölemiş de ikisinde oynayan yok galiba genede
  • agalar süper bir oyunda knight yada wow gibi görüntülü olsa süper olurdu manyak bir oyun

Monster Game(bitefight)
  • ben ikisinide oynuorum..ikisindede vampirim...monsters gamede lvl 14 server 2deyim...bite fightde lvl 14 server 3 deyim..

nick:kv_kv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagofan -- 5 Ağustos 2006; 0:35:56 >
  • bite kademe 21 s3 kurtadam
    monsters s1 kademe 22% 92 azz kaldı 23 olmaya isim n00b
  • Baba oynayan vampirler falan toplansakta dh klan kursak monstergme de sagofan klan ne senin??ben (tit) deyim
  • ben [DW] nin adminiyim..DarKWamPires gelmek isteyen olursa klana başvuru yapabilirler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sagofan

ben [DW] nin adminiyim..DarKWamPires gelmek isteyen olursa klana başvuru yapabilirler..

isim ne senin?oyunda
  • kv_kv
  • arkadaşlar ben monster gamede 15 lwl vampirimde şu fight dediğiniz oyunun linkini versenize bende oynayayım ben bilmiyorum onu.bu arada benim klan [LV]Lord Of The Vampires

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_MaNyAk_AyHaN_24 -- 12 Ağustos 2006; 22:38:23 >
  • beyler diyorum iyi bi klan kuralım oynayalım işte arkadaslarınız varsa onlarda alırız iyi olur iste
  • benim klanım girebileceğim en ii klan şuan
  • siz bilirsiniz ama bence iyi olurdu
  • site neyy
  • ben eskiden wampirlerin 1.sinde uyeydim ondan soora klan daıldı boşta kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.