Şimdi Ara

Monster Hunter Portable 2 Yardımlaşma Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir başlığa ihtiyaç duydum ki çoğu arkadaşın da ihtiyac duyabileceğini düşünüyorum. Arkadaşlar ben çoğu wyern i kesmekte zorlanıyorum. Daha 1 Hr leri bile keserken çok zorluklar çekiyorum. Bazı taktikleriniz varmıdır diye merak ettim onu sormak istiyorum. En kolay kullanılan silahlar , en iyi zırhlar başlangıç için gibi bilgileri burada paylaşırsak çok iyi olur :)

Bu Faq'da bilgilerin bazıları İngilizce kaynaklardan Türkçe'ye çevrilip gönderilmiştir.

Bossların En Çok Zarar Aldıkları Yerler -
    Atış Silahlarına Karşı ( Little Bowgun , Hardbowgun , Bow , GunLance gibi ) - Tıkla !!
    Kesme Silahlarına Karşı ( Axe , Longsword , Greatsword gibi ) -
    Tıkla !!

Haritalar ( Bütün Eşyaların Bulunduğu Yerleri İçerir ) :
    Mountains - Tıkla !!
    Jungle - Tıkla !!
    Forest + Hills - Tıkla !!
    Volcano - Tıkla !!
    Haritalar Alıntıdır.

Sonsuz Bone , Stone ve Pickaxe Yöntemi -
    İlk önce Village Elder ( köyün çıkışında yanda duran görev alınan kişi ) den Hr.1 görevi olan Mountain Herb Picking i alıyoruz. Sonra ilk önce 3. bölgenin batısına doğru gidip kemik ( Bone ) toplamaya başlıyoruz. Bone lar görünür bir şekilde ortada değil , zemindeler o yüzden gezerken O tuşuna basarsanız bu yeri bulacaksınız. Kemikleri topladıktan sonra 6. bölgeye gidip oranın güney bölgesine doğru bir yerde taş yeri var. Oradanda 99 adet taş topladıktan sonra güvenli olan bir bölgeye dönün ve bu eşyaları birleştirin ( evet iki eşyayı birleştirin Combine ile ) ve Old Pickaxe elde edin. Böylece istediğiniz zaman Pickaxe toplayabilirsiniz. İki eşyadanda 99 adet toplamak 7 dakika gibi bir süre alıyor. İyi oyunlar :)

Faq'muz büyüyecektir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draglino -- 13 Aralık 2008; 20:53:29 >

• ben freedom oynuyorum ilk başta kazık bi zırh al sonra kendini biraz geliştir bir sonraki zırha geç sonra birazdaha geliştir diyer zırha geç öle devam et maden çıkar balık tut en iyi para kazanma yöntemi bunlar bide pahalı eşyalar çıkarsa sat ve en iyi silah ya ikili bıçak alıcaksın yada great sword alıcaksın
  • Beni en çok sıkan canavar Bulldrome oldu :S Bir kere vurunca durduramıyosun. Durmadan vurup vurup öldürüyo :S Longsword kullanıyorum artıdan. Greatsword çok yavaş bana göre...
  • ama geliştirirsen hasarı fazla oluyo hızlı bişi istiyosan ilk başta bıçak var onu geliştir ikili yap hakketten hızlı iki tane Yian-Kut-ku öldürebiliyorum silahım zaten 2654 vuruyo süper bişi ve mor yanıyo silah hın durumunda
  • Ben 450 yi görünce seviniyodum :D:D Şimdi oyuna tekrar başlayıp greatsword gidicem paso :D
  • bende hep great sword en iyi sanırdım :) kısmete bak bıçak kullaniim dedim geliştirdim ve benim great sword velocidrome lerden yapıldı 624 vuruyo sadece bi kez rathian kestim bu kadar :)
  • Bu oyunu uzaktan online oynamanın bi yolu varmı ? böyle gelişmiş kişilerle birlitke arkadan yardım etmek çok isterimde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bi bar var böle bende online girmek için o ya basın dio offline olarak girmek için kare ye basın di sen dene bi
  • Wireless ile online bağlandım fakat kimse yoktu :S Buarada bilgiler ekliyicem guide ımız olsun bu başlık..
  • 1. si bu konu sabitlensin
    2.bu oyunu yükleyince senle birlikte göreve çıkarız oke
  • bide senin oyun portable 2nd G mi yoksa normal Portable mi
  • 2nd G değil normali çünkü 2nd G nin ingilizcesi yok anlamıyorum :D
  • ben yükletirsem oynarız ama sen bi freedom 1 i yükle açığım şu anda itemlerimde süper freedom 1 varsa hemen gir
  • 1. sini maalesef bulamadım :( Pm den yardım edebilirsen mutlu olurum...
  • oyun bana çok zor geldi yav hiçbirşey anlamadım
  • Ahaaaa benim oyunumun konusu acilmis

Yuz saati gectim oyunda, 3 tane zorh setim var, genelde long sword kullaniyorum, ama great Sword larim da var 2-3 tane, Great Swordlarin block ozelligi cok onemli. Bir de uyuyan bir yaratigin kafasina gucunu biriktirip vudugunuz zaman hatri sayilir bir enerji goturuyor hatta oldurmeniz bile olasi tek vurusta.

Benim normalde kullandigim kilicin gucu 720 ve 450 de elektrik gucu var( adi Devil Slicer), Bir de Tormenter var o da 920 sanirim ama keskinlik konusunda pek iyi degil. Birde 300 buz gucune sahip 700 gucu olan bir kilicim daha vardi ancak isimlerini hatirlayamiyorum. PSP'den Screen Shot alma isini ayarliycam o zaman size zirhlarimin resimlerini gosteririm..

Keske online oynayabilseydik hep beraber ava ciakrdik

• Online oynama olayı var fakat hepinizin wireless bağlanabileceği bir yer ve bir laptop veya bilgisayar lazım... X-Kai diye bi program ile Monster Hunter Freedom 2 online oynanabiliyor. Online oynarsak msn den falan konuşarak yapalım yada teamspeak ile yoksa böyle zor olur :S
  • X-Kai link cok zahmetli bir program hic bulasmayalim derim.. Modem uzerinden calismaya baslasin o zaman bakariz
  • x link kai yi kullanıp oyun odalarına girmiştim. ancak online oynayanlarla konuştuğumda wifi max kullanmam gerektiğini söylediler. oda 50 dolara falan satılıyor sanırım. lap top ile psp yi wifiden senkronize etmiştim ama dediğim gibi wifi max gerekli. bu yüzden uzunca bir süre oynamadım oyunu böylelikle bu projede rafa kalktı.
  • x-link kai ile girsen de cogu zaman oynayacak adam bulamazssın.
    Oyunun japonyada yenş versiyonu olan Monster Hunter Freedom Unite çıktı.Dolayısı ile herkes onu oynuyor.Temmuz sonları gibi avrupa versionuda cıkıcak nihayet.
    Tahminen 250-300 saat uzeri oynamıslıgım var.Elder questler bitti ve HR5 teyim
    True Devil Slicer-Onslaught Hammerım var ayrıca Diablo chaos breaker a 2 upgrade kaldı.Siegmund a da 1 upgrade kaldı.
    Eğer oyun hakkında sornunuz olursa buraya yazabilir yada ozel mesaj atabilirsiniz.
    Psp niz var ve halen oynamadıysanız şiddetle tavsiye ederim.Tam bir zaman katili bırakamıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.