Şimdi Ara

Monster Hunter Wilds | PS5 | ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
8
Favori
3.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 pro da oyun tam olarak nasıl olduğunu gördüğümüz düzgün video bulamadım, artık 28 inde kendim deneyimleyecem.

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

Pro hariç konsollarda RT yok hocam oyunda. Yeni oyunlar geldikçe ps5 pro farkını ortaya koyuyor 💯

Monster Hunter Wilds | PS5 | ANA KONU
    Monster Hunter Wilds | PS5 | ANA KONUpush square
    Hands On: Monster Hunter Wilds Performance Certainly Isn't Perfect on PS5, PS5 Pro
    https://www.pushsquare.com/previews/hands-on-monster-hunter-wilds-performance-certainly-isnt-perfect-on-ps5-ps5-pro

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

Monster Hunter Wilds | PS5 | ANA KONUDigital Foundryyoutube
    We've already reviewed the PS5 and Xbox Series X|S versions of Monster Hunter Rise finding that the game is fine, but somewhat demanding for the visual return and marred by poor anti-aliasing and inconsistent performance. The PlayStation 5 Professional brings more horsepower and PSSR upscaling/AA to the equation and while the improvement is not revelatory, it is welcome in many regards. By default it is the best way to play on consoles, but we'd also argue that the base PS5 version should have been this good to begin with... Join the DF Supporter Program for pristine video downloads, behind the scenes content, early access to new videos, early access to DF Direct Weekly and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Find DF Direct Weekly as a podcast on your favourite podcast streaming service. 00:00 Overview 00:42 PS5 Pro frame-rate mode 03:42 Resolution mode 06:25 Balanced mode 07:48 PS5 Pro mode comparison 08:52 Analysis and conclusion
    https://www.youtube.com/watch?si=R6fgGweWnFiSVJbf&v=H4HloDRmvJs&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 25 Şubat 2025; 18:14:41 >

• byvolcan kullanıcısına yanıt

İzledim çıktığı gibi balanced mod akar gibi duruyor, tek sorun vrr da tam randımanlı çalışmaması.

• Biz hangi bölgeye bağlıyız bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 26 Şubat 2025; 9:58:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

bir yere bağlı değiliz hocam :) oyun açılış saati olarak soruyorsanız gece 00.00 da açılacak oyun markete bakınca gözüküyor zaten

TR psn 2800 lira ve 00.00 da açılacak oyun.

Hint psn 2050 lira ve 21.30 da açılacak oyun.

• Grafik ayarları geldi merak edenler için balance mod da akarım yeterli
    Digital Foundryyoutube
    Monster Hunter Wilds - DF Tech Review - PlayStation 5/Xbox Series X|S - Graphics & Performance
    https://www.youtube.com/watch?si=zcR6tkx8GW1iimMz&v=Ya17cyrfO-0&feature=youtu.be

• Ps5 icin pri yada sec. hesap satan var mi acaba?

• Oynamak isteyenler ekleyebiliriz psn Deswa35 oyuna akşam giricem çalışanım arada takılırız iyi oyunlar herkeze

• Şu seriye bir ısınamadım

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oyun herkeze hitap etmiyor monster hunter da hikaye kısmı boş hikayesi oyunu öğretiyor kısıtlıyor seni baya asıl oyun hikaye bittiğin de başlıyor monster hunter world 1000 saatimi verdim efsaneydi wilds düşünemiyorum sabaha kadar akıcam uykum gelene kadar 😉

• Konsollarda sadece ps5 pro da ışın izleme var. Diğerlerinin hiçbirinde yok. Farkı koymuş yine ps5 pro. Helal 🙂

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

bende aynı, bunu bir alıp deniyecektim ama vazgeçtim sonradan

• Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Evet seveni cok seviyor

• Oyun şahane olmuş bayıldım ya çözünürlük modunda oynuyorum 4k 30 fps rahatsız bile etmiyor harika ayarlamışlar world den sonra alışamam demiştim hızına falan ama alıştım

• Yahu bu nasıl meta puanı? Bu kadar mı sevilmiş 🙂

• Senaryo olarak aşırı kolaylaştırmışlar sanırım casual oyuncular için bunu anlarımda senaryo bittiginde bu olay devam ederse canım oyunun içine ederler diger herşey mükemmel. Efsane oyun

• Bezdim seneryodan bu kadar uzun ne gerek vardı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.