Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstat, glaive ile böcegi farkli uzuvlara yonlendirmen gerekiyor diye biliyorum. Ornegin kafa,govde,ayak,kuyruk.Her rengin farkli bir uzvu var. Bu böcegi uygun yerlere gonderebilirsen, silahi daha etkili kullanmaya basliyorsun. Ayak beyaz renk, kirmizi kafa, turuncu govde, diger reni hatirlayamadim o da kuyruga olmasi lazim. Youtube da videolar mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0Syndrome0 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle buradada yaziyor

White = Increase the hunter's speed for 90 seconds. Generally acquired from the monster's legs and wings.

Red = Increase the hunter's attack and alters some attack animations (e.g. some attacks hit multiple times in a single input) for 60 seconds. Generally acquired from the monster's head.

Orange = Increase the hunter's defense and knockback resistance to weak attacks for 45 seconds. Generally acquired from the monster's body.

Green = Recover a small amount of health. Generally acquired from the monster's tail.

Fakat ben isabet ettirmek icin ugrasmiyorum.zor cunku rastgele vuruyorum nasil olsa ucunden biri doluyor mutlaka.

• Uzun uğraşlarım sonucunda düştü biraz araştırınca kafasını kırmamız gerektiğini öğrendim sonucunda düştü saolun ilginiz için yinede.

Bugün sabahtan 4-5 görev yaptıktan sonra bir daha göreve giremez oldum internette zaman aşımı hatası veriyor playstation genel bir sıkıntı mı yoksa benden kaynaklımı sözde modem düzgün çalışıyor seisionlarada bağlanabiliyorum sıkıntısız eğer benden kaynaklı bir durumsa nasıl düzeltirim bu durumu?

• Ara sira bendede kopuyor yogunluktan olabilir birde questlerde doluluk orani guncel olmuyo.yani 1 kisi girunuyo diyelim giriyosun 3 kisi var.birde full oldugunda failed falan diyo.

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Dostum Razor Sharp skilli Xeno'jiiva setinin skilli değil mi? Açıklamasına baktım pek bir şey anlamadım. Forumlarda da genelde herkes bu skilli önermiş. Nedir bunun özelliği? Açıklarsan çok sevinirim.
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Razor sharp silahın keskinliğinin uzun süre dayanmasını sağlıyor. Bazen nergigante keserken bile silahı bilemeye gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karikaturizma -- 16 Şubat 2018; 6:47:44 >
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Arkadaşında dediği gibi sharpness ın daha çok dayanmasını sağlıyor. %50 kadardı yanlış hatırlamıyorsam. Aslında çabuk kırılan silahlar için (gunlance) çok daha önemli bir skill ama her silaha gidiyor.
  • Arkadaşlar oyun 179 tl gözüküyor kampanyaya falan girme ihtimali var mı ps store da?
  • Bir şey soracağım oyunu letgo'dan aldim fakat içinden kitapcik cikmadi, satin aldigim kiside oyunu sifir aldigini ve kitapciksiz olduğunu idda ediyor.. Durum oyle mi?

• Mehabalar,

İtemlerdeki skillere level atlatmanın yöntemi nedir?

• Beyler oynayan varsa eklesin. İlk defa oynayacağım ben, dayanamadım aldım oyunu. Hiç bir şey bilmiyorum.

İlk hangi silahı önerirsiniz?

Psn

BenjoFranklin

• ARKADAŞLAR
    bu ryo kostümü varmış
    event olarak
    baroth kesince oluyomuş yanlız
    yanlış anlamadıysam oyunu ön siparişi le alınmış olması gerekiyor
    doğru mu ?
  • oyun online mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru hocam bende 0 olarak aldım kitapçık çıkmadı.

daha önce dnr dan aldığım last guardian dada kitapçık çıkmamıştı.
  • Oyunu iki haftadır oynamaya çalışıyorum. İlk defa oynadığım için bu seriyi zorlanıyorum. İlk görevler iyi hoştu ama sanırım karakterimi geliştirmeyi bilmediğim için artık zorlanmaya başladım ve oynayasım kaçtı resmen. İnternetten de araştırıp araştırıp, videolar izleyerek oyun oynamayı sevmiyorum. Oyun kendi içinde neler yapılması gerektiğini yeteri kadar anlatmıyor bence. Oynayarak öğrenmek zor yani. Bir de acaba daha fazla yaratık ileride çıkıyor mu yoksa bu 3 - 5 taneyi defalarca öldürücez mi :)
  • Hocam birsürü yaratik var saymadim ama 30 falan vardir. Onun disinda dlc gelecek birsürü daha fazla eklenecek. Görevleri kendiniz yapamiyosaniz online girin.

• itemlerdeki skill levellerini harici şekilde arttıramazsınız.upgrade yapmanız gerekiyor.örneğin awekening charm I free element/ammo up skili level 1 verirken,upgrade edince awekening charm II olur ve free element/ammo up skili level 2 olur.

level 1 de - %33
    level 2 de - %66
    level 3 de - %100 bonus verir.

size hangi skill lazımsa o armoru,takıyı veya silahı kullanmanız gerekir.
    yok set bonus skilleri daha çok işime gelir diyorsanız set giyin.
  • Yeni monster ne zmn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 40 levelim 419 defans ve 740 atakım. Bütün bosslar ve gear setler tamamlandı.. oyun mukkemmel ama devamlılığı yok sanki... yeni bossların gelmesi farz oldu yoksa oyunu bırakacağım

• Alexku kullanıcısına yanıt
    hocam baya hızlı gitmissin :) şaka bi yana cidden akşam anca vakit buluyorum daha 12 leveldeyim 120 level adam gördüm hiç uyumadan mı oynadı naptıysa :D japondu sanırım nickinde tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.