Şimdi Ara

MONSTER HUNTER WORLD (Playstation 4 & PRO) -ANA KONU- (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
54.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler psn topluluğuna herkesi ekledim sanırım eklemediğim varsa yazsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Evet beyler DH- KASAPLAR ekibini kurmuş bulunmaktayım :)

Şimdilik benle beraber 4 kişi olacağız gibi, 50 kişiye kadar çıkabilir sayımız.

Yalnız davet göndermeyi beceremedim sanırım aynı sessionda olmamız gerekiyor.

Ekibe katılmak isteyen arkadaşlar beni eklesin lütfen.

Psn id: BenjoFranklin

Müsait olduğumuzda aynı sessionda buluşalım.

Ayrıca parti kurabilmek için psn üzerinden de topluluk oluşturacağım böylece herkes rahat rahat birbirini ekleyebilecek.

Hocam isim süper olmuş

Çalıştığım için bakamadım henüz davet-eklenme durumuna ama, bu gece işim biterse, olmadı yarın kontrol ederim.
    Fırsat buldukça, denk geldikçe beraber ava çıkalım

• Alkarsilverblade kullanıcısına yanıt
    Tamamdır dostum haber ver bana ;)

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam, community davetini kabul ettim.

Oyun içi squad için, işten bir ara mola verebilirsem bakacağım, haberdar ederim
    Tamamdır dostum, zaten hemen herkes çalışıyor. Akşam 7-8'den önce ben giremiyorum zaten.

Ps'den topluluğa yazarım girebileceğim saati.

Bir şekil hallederiz ;)

• O zaman aksam 8 den sonra kesimhanede (dh kasaplar) bulusuyoruz?

• Aynen dostum, seni ekledim değil mi ben?

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Canavarlari nasıl stun yapabiliyoruz? Ayrıca paralyze ok atiyorum ama faydasını görmedim

• Dostum paralyze oku seçiyorsun ancak muhtemelen sürmüyorsun oka.

Yay elindeyken paralyze costing'i sağdan seçip üçgen tuşuna basacaksın. Sol tarafında sarı bir kurşun çıkacak, o zaman oka sürmüşsün demektir.

• 3 kişidaha

• Beyler eklemediğim kimse var mı?

Psn toplulupuna giren donanım nickini yazsın lütfen. Takibi zor oluyor.

Bu akşam yine 8-8 buçuk gibi gireceğim, oyun içi squad'a girmek için aynı sessionda olnamız gerekiyor. Oyundayken gelen istekleri kabul edin lütfen.

• Bugün Japon'ya üstünden youtube canlı yayını vardı yeni boss, yeni silahlar tanıtıldı, şehir baya eğlenceli bir festival havasına bürünmüş. Tüm classlar için bir güncelleme geliyor, gördüğüm kadarı ile bow nerf yemiş gözükmekte ama çoğu silah buff almış. Kediye megaman skin geliyor, yeni saç şekilleri, dans, emote ve sanırım event ile 1 kereliğine özel parasız cinsiyet değiştirme kartı verilecek. Japonya'ya özel bir turnuva olacak; süreli bir event ve belli başlı ödülleri var, yayın japonca olduğundan ben takip ettiğim bir twitch yayıncısı üstünden izledim ve bazı bilgiler nadirde olsa ing olduğundan anladıklarım bu kadar.

Yayını kaçıranlar ve izlemek isteyenler bakabilir. Yayın 29:30 dk. başlıyor yeni eklenecek boss ise 1:42:40 dk. bulunmakta. Yeni boss seti idare eder ama yeni silahlar efsane olmuş özellikle 2h feci iyi.

• Bir Charge Blade kullanıcısı olarak güncelleme notları beni çok umutlandırdı. Umarım kendi içinde sağlam bir dengeleme yapılabilir. Diablos Tyrannis II'yi non-elementless jewel ile destekleyince başka hiçbir CB'in şansı kalmıyor, en yakın rakibinden 20%-30% daha fazla hasar çıkartabiliyor, üstelik rare 7 olduğu için çift augmentation alabiliyor. Özellikle elementel phial CB'ler tam anlamıyla çöp, hem raw damageleri düşük, hem KO potansiyelleri çok düşük hem de artillery skilinden faydalanamıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu diablos u ne zaman kesebilirim 9 lvl im ? silah icin ihtiyacim olanlar bu canavarin icinde yatiyo :)

• quote:

Beyler eklemediğim kimse var mı?

Psn toplulupuna giren donanım nickini yazsın lütfen. Takibi zor oluyor.

Bu akşam yine 8-8 buçuk gibi gireceğim, oyun içi squad'a girmek için aynı sessionda olnamız gerekiyor. Oyundayken gelen istekleri kabul edin lütfen.

Hocam oyunda mısınız?
    Ben daha yeni gelebildim eve, oyundaysanız bir iki lokma bir şeyler atıştırıp geleyim.
  • Monster Hunter: World | Devil May Cry | PS4

Ortak bugün giremedim, misafir geldi.

Yarın kesin girerim ama.

• Oyundayim gun boyu gelmek isteyen eklesin mhw-raptoid

• quote:

Ortak bugün giremedim, misafir geldi.

Yarın kesin girerim ama.

Bugün geç vakte kadar çalışıyorum ama erken biterse kaçarım direk katılırım sana
    Dün biraz kaptırdım, gayet keyifliydi. Nergigante devesiyle uğraştık yine
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.