evet arkadaslar bende bu markaya burada denk geldım bundan once macbook kullanıyordum. lakın muhendislik programları ve ekran buyuklugu ıcın laptop degıstırecektım ama fıyatlae baya ucuyordu... neyse dedim dusuk birşey alayım derken baktım monster markasına denk geldım uygun fıyata kalıtelı ozellıkte laptop pıyasaya gore. Nutkan bey ile orada tanısıp bır tane abra a5 aldım. aldım ama macbook tan sonra bu model ıcıme hıc sınmedı 10. gun gıttım sorunsuz sekılde ıade aldılar. Hemen 2 saat sonra a7 950m lı olanı aldım kullandım evet hersey harıka ama programlar kasıyordu ve yıne ıcıme sınmedı. dedım ben ıade etmek ıstıyorum ama sorun olur mu ? kesınlıkle hayır dedıler ve ustune bana tulpar almamı onerdıler. ben dusuneyım dedım. baktım bıraz pahalı ama deger mı gıbısınden dedım nasılsa olmazsa gerı alıyorlar :D neyse aldım evet bu dedım kesınlıkle ses cıkısı olsun kalıtesı olsun tulpar t7 v3.1 bazı arkadaslar sagolsun onyargı yaptırdılar neden dersenız x-fi3 kurunca bu aletten cıkan ses ınanın macbook pro ıle yarısır.
Bunu yazmamın sebebı bır monster fırmasının turkıye sartlarında boyle musterı tarafından dusunen fırma cok nadır gordum. tabı bu satıs oncesı olan durum. Insallah zamanla ılerıde de bır sorun olusursa bu saygı ve ıyı nıyetıde gorurum ınsallah. Buradan nutkan beye de ayrıyetten tesekkur ederim.
hayırlı olsun pişman olmazsın kardesim
tulpar candır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme