Bir laptop a bu şekilde davranılmasını hiç tasvip etmiyorum Tamam o bir canavar ama bu kadarını da haketmemişti
Bende FL92 kullanıyorum heralde 3 sene falan oldu , her geçen gün daha da hızlanıyor sanki ama maalesef bundan sonra laptop alacak olsam monster almam çünkü artık çok pahalı
Bende sadece ben kötü kullanıyorum diye üzülüyordum Monster'ımı... Ekran kartı çipi değişsin diye servise gönderirken ayıp olur diye bir güzel temizlemiştim :))) Benimkinden beterleri varmış... Son söz Mosnster kullanan sadece Monster kullanır, araba almaz Monster alır...
quote:
Orijinalden alıntı: uefacup
Bende sadece ben kötü kullanıyorum diye üzülüyordum Monster'ımı... Ekran kartı çipi değişsin diye servise gönderirken ayıp olur diye bir güzel temizlemiştim :))) Benimkinden beterleri varmış... Son söz Mosnster kullanan sadece Monster kullanır, araba almaz Monster alır...
doğru söze ne denir
:))) bende aynı uygulamaları yapıyorm :) FL92 Monster laptopum var 3 yıl önce almıştım gecen sene pcyi yaklasık 2 ay kapatmamıstım abaartısız dl den dolayı bi gece artık kapatayım dedim kapattım sabah acılmadı :D ekran kartı yanmış :))) garantiye gönderdm geldi 1 hafta geçti fanta döktüm yatarak kullanıyodm pcyi ne kapattım ne sildim fanta içlere dogru ilerliyodu klavyeden ben elimi klavyeden çektim yapış yapş olmasın diye :D ekran klavyesi acıp kullanmaya dvm ettim 2dk sonra mavi ekran geldi tekrar yandı :D sagolsunlar sonra bi üst model ekran kartı taktılar garantiden geldiginde FN Ctrl tab gibi tuslar yapısık geldi geri :) fanta şekerinden dolayı zor cıkarttım :) şuan onunla idare ediyorum. gerçekten cok saglam kasası var :D kasanın sag alt kısmı sigara söndürmekten kabardı artık üstünde mouse kullandıgım için rengide attı. cogu klavye tuslarını vurmaktan dolayı yarı kullanır hale getirdim banamısn demiyorr arkadas:D çok hor kullanmama ragmen hala adı üstünde Monster gibi işliyor :) malzemeleri kaliteli ama EHLiNeT söyledigi gibi şuan coook pahallı :)
Bizde gözümüz gibi bakıyoruz çizilmesin bişi olmasın diye zaten benim gibi titiz bakanlar sakınan göze çöp batar misali rüzgar esse bozulur servise veririz
Servise gönder de temizlesinler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme