Şimdi Ara

Monster Laptop anakartının modelini bulabilir misiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Abra A5 V13.2 15.6" Gaming Laptop

Anakartın modeli linuxta standart görünüyor. Bana marka ve modelini verebilecek var mı?
    Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Monster Laptop Anakartının Modelini Öğrenme

Monster notebook kullanıcıları, anakartlarının modelini öğrenmek isteyebilirler. Monster anakartları farklı markaların anakartlarını kullanır ve model bilgisi değişebilir.

Eğer Monster Abra A5 model bir notebook'unuz varsa, anakartınızın modeli büyük ihtimalle "Monster Abra A5 Anakartı" olacaktır. Ancak emin olmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Notebook'unuzu kapatın ve güç kablosunu çıkarın.
    • Pil takımını çıkarın.
    • Alt kapak vidalarını sökün ve kapağı çıkarın.
    • Anakart üzerindeki modeli arayın. Bu genellikle anakartın üzerinde yazılıdır.

Anakart modelini öğrendikten sonra, anakartınızla ilgili daha fazla bilgi edinmek veya sorun gidermek için Monster destek sitesini ziyaret edebilirsin.

Monster Anakart Markası

Monster notebook'larda kullanılan anakart markası genellikle ASUS veya MSI'dır. Ancak bu bilgi model ve üretim tarihine göre değişebilir.

Monster Abra A5 Anakart Modeli

Monster Abra A5 notebook'larında kullanılan anakart modeli Monster Abra A5 Anakartı'dır.

Monster Notebook Anakart Markası

Monster notebook'larda kullanılan anakart markası ASUS veya MSI'dır.

Monster Hangi Anakartı Kullanıyor

Monster notebook'larda kullanılan anakart markası ve modeli, notebook modeline ve üretim tarihine göre değişir. Anakart modelini öğrenmek için yukarıda belirtilen adımları izleyebilirsin.

Monster Anakart

Monster anakartları, Monster notebook'larda kullanılan anakartlardır. Markaları ve modelleri değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • https://sourceforge.net/projects/cpug/

Cpu-G, Cpu-Z windows versiyonun linux hali CPU-G programı. Bir dene istersen.
  • Bilmiyorum ama burdan da bilen cikmazsa sunu yapabilirsiniz: Model yili numarasi veya ayricalikli ozellikleri ile direk monster a mail yazin, size yardimci olurlar.
  • Monster mailime cevap yazmadı.
  • Notebook'ların anakart modeli olmaz zira her anakart notebook'un modeline göre üretiliyor.

Notebook'un (dolayısıyla anakartın) üreticisi Clevo veya Tongfang. GPU-Z'de görebilirsin aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Notebook'ların anakart modeli olmaz zira her anakart notebook'un modeline göre üretiliyor.

Notebook'un (dolayısıyla anakartın) üreticisi Clevo veya Tongfang. GPU-Z'de görebilirsin aslında.
    Teşekkürler, bende linux var , linuxta da benzer araçlar var ama bilgi görünmüyor.
    Windows kullanan bir arkadaşa soracağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.