Şimdi Ara

Monster Laptop Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun bilgisayarı istiyorum ve araştırdığımda en iyi Monster sanırsam.Almayı düşünüyorum ama pek anlamıyorum özelliklerden falan. Piyasadaki bütün oyunları açabilecek Monster Laptop önerir misiniz?

Bu arada karne günlerin de %50 indirim olduğunu duydum doğru mu?

• Bilgisayar çok iyi ama sesi fazla.Oyunlardan anlamam ama böyle bir öneri için çıkabileceğin ücreti söylemelisin kardeşim . Yoksa sana 10.000 liralık bir laptop önerebilirler.
  • Karne günü %50 indirim yapacaklarını sanmıyorum.Çünkü hem çok yüksek karla çalışmıyorlar hemde %50 indirim çok fazla.
    Bende Abra A7 V 6.2 var.Ufak tefek 1-2 şey hariç çok memnunum.Fan sesinin çok olduğunu düşünmüyorum.Masaüstü sistemimden sonra oh dedirtti doğrusu.Bu arada oyunları her modeli açabiliyor.Performans beklentine göre bir model tercih etmelisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Peki laptopa harici ekran takabiliyor muyuz?
  • LucasBella L kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla mümkün değil hocam.
  • monster ı kesinlikle tavsiye ederim.Siteden kendine göre seçebilirsin ama ABRA A7 V6.3 su an fiyat performans olarak mantıklı ve ideal
  • Monster hem kaliteli hemde servis olarak çok iyiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedense monster markasini ovenler hep 3-4 mesaji olan insanlar hic inandirici gelmiyor kardesim monster markasini baska bir forumdan sor cunku bu forumun yarisi monster calisani

• Buyur kardeş.

http://www.monsternotebook.com.tr/markut/MONSTER-MARKUT-M7-V1-6.html#.Vs8NU32LS9I

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster leptoplar hakkındaki gorusumu yaziyim öncelikle hiçbir urununu kullanmadim, ama yaptıkları reklamlar ve görseller urunu çok güzel gösteriyor , konfigürasyon seçenekleri vb şeyler ince ayrıntılar, her marka yapmaz. Ancak kiyaslayacak olursak iki arkadasimda da MSI gaming leptoplari var biri ge62 diğeri dominator modeli , ikiside çok memnunlar
    Kıyaslamak istersen MSI gaming monitörleri araştır derim.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.