RAM 8 olsa bile yeterliydi RAM'e verilen fark yerine işlemciyi 2720QM yapabilirdin Neyse hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: aslanemre58
RAM 8 olsa bile yeterliydi RAM'e verilen fark yerine işlemciyi 2720QM yapabilirdin Neyse hayırlı olsun
Alıntıları Göster
olusturduğum notebookda baska işlemci seçme olanağım yoktu ondan dolayıdaa ram ve ekran kartını yüksek tuttum amaç render işlemlerinde flan hızlı olmak :)
quote:
Orijinalden alıntı: systemhacked
olusturduğum notebookda baska işlemci seçme olanağım yoktu ondan dolayıdaa ram ve ekran kartını yüksek tuttum amaç render işlemlerinde flan hızlı olmak :)
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun kardeş. Monster halden anlıyor yaw. Adamlar oyuncuya göre dizüstü anlayışında çok iyiler.
Hayırlı olsun kardeş. Monster halden anlıyor yaw. Adamlar oyuncuya göre dizüstü anlayışında çok iyiler.
Alıntıları Göster
Tsk ederim evet ilgi alakaları gerçekten çok iyi daha önce bi arkadasım almıstı monsterı ilk cıktığı zaman performansına hayran kalmıstım fiyatlarıda düşürünce almak istedim :)
quote:
Orijinalden alıntı: systemhacked
Tsk ederim evet ilgi alakaları gerçekten çok iyi daha önce bi arkadasım almıstı monsterı ilk cıktığı zaman performansına hayran kalmıstım fiyatlarıda düşürünce almak istedim :)
Alıntıları Göster
bende alacam da sırf kasası yüzünden almıyorum.. bir kasa çıksa . oyunu oyunccu vurgulu kasada oynasak...?
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
bende alacam da sırf kasası yüzünden almıyorum.. bir kasa çıksa . oyunu oyunccu vurgulu kasada oynasak...?
Alıntıları Göster
Kasası nasıl kötü mü
quote:
Orijinalden alıntı: bigmentr
Kasası nasıl kötü mü
kötüden zıyade yanı estetık yok
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
quote:
Kasası nasıl kötü mü
kötüden zıyade yanı estetık yok
Alıntıları Göster
kasa çok kötü hakikaten eski ford kamyonlara benziyor
quote:
Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03
hangisi?
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
quote:
hangisi?
monster
quote:
quote:
quote:
hangisi?
monster
Laptop elime ulaşınca cevap vericem. Eski ford kamyon gibi mi değil mi diye.
quote:
quote:
quote:
quote:
hangisi?
monster
Laptop elime ulaşınca cevap vericem. Eski ford kamyon gibi mi değil mi diye.
Alıntıları Göster
Kardeş özelliğini zartunu zurtunu bir tarafa bırakırsak kasa şıklığı olarak bana göre asus çok daha önde. Diğer noktaları bilemem
quote:
Kardeş özelliğini zartunu zurtunu bir tarafa bırakırsak kasa şıklığı olarak bana göre asus çok daha önde. Diğer noktaları bilemem
Alıntıları Göster
Kasası hariç monster daha iyi monster al, ilerde donanımı geliştirmek istersin . Parça ekletirsin pişman olmazsın.Durmadan laptop değiştirmezsin
quote:
Renktaş Tabi Asus'un bu modelinin dizaynı çok güzel. Ama özellik açısından ondan dahi iyi bir laptop siparişi verdim...Hem de daha ucuza diyebilirim. İşlevi benim için önemli x)
quote:
Kasası hariç monster daha iyi monster al, ilerde donanımı geliştirmek istersin . Parça ekletirsin pişman olmazsın.Durmadan laptop değiştirmezsin
Kasaya felan fazla takılmayanlar için en ideali ve ayrıca o kadar da kötü hatta bence iyi gibi duruyor.
quote:
quote:
Kasaya felan fazla takılmayanlar için en ideali ve ayrıca o kadar da kötü hatta bence iyi gibi duruyor.
Hayırlu olsun kardeşim güle güle kullan, aldıktan snra bir 3dmark03 testi yaparsan öğrenmek isterim sonucunu