Şimdi Ara

Monster mi? Casper mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bn laptop almayı düşünüyorum da özellik bakımından hangisini tercih etmem mantıklı olur hangi marka Merhaba arkadaşlar bn laptop almayı düşünüyorum da özellik bakımından hangisini tercih etmem mantıklı olur hangi marka secmeliyim

http://www.casperturkiye.com/

http://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V8-1-2.html#.WA8PChk8XqB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk link yanlış yazılmış

http://www.casperturkiye.com/casper-excalibur-g800.6700-d670p#Details

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahıskalı..

Merhaba arkadaşlar bn laptop almayı düşünüyorum da özellik bakımından hangisini tercih etmem mantıklı olur hangi marka Merhaba arkadaşlar bn laptop almayı düşünüyorum da özellik bakımından hangisini tercih etmem mantıklı olur hangi marka secmeliyim

http://www.casperturkiye.com/

http://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V8-1-2.html#.WA8PChk8XqB

Gerçekten bu karşılaştırmayı yaptın mı ciddi misin sen? Dostum "Casper" marka cihazların alayı çöp verdiğin parayı çöpe at daha iyi gidip koskocaman MONSTER ile karşılaştırmaya alacaksan hiç bilgisayar alma derim.

• Tasarımı ve RAM'i cezbetti beni ama casper dediğin gibi çöpse tabiki monster teşekkür ederim

• Ahıskalı.. kullanıcısına yanıt
    Casper excalibur herhangi bir teknoloji mağazasında incele ondan sonra karar ver.Moster kasa olarak Casper g500 ile aynı sayılır.Oradan kıyaslama yapabilirsin.

• Dostum Caspera para vereceğime o parayı direkt bağışlarım bir yere.Dün vatana gittim adam Caspera öve öve bitiremedi.Ama atlanılan mevzu şu:Casperın teknik servisi hayatında görebileceğin en rezil servislerden bir tanesi.

• casper'e 6 bin tl vermek akıl işi değil .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP mi MONSTER mi
    3 hafta önce açıldı
    Acer mi Asus mu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha ucuzlari da var ama düşünüyorum acaba deger mi sizce deger mi buna para vermeye..?

• quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Kardeşim tüm sorunları üst üste koy ama genede casper monsterın tırnağı olamaz.
    Birisi çinden ucuza gelen ürünlere damga basıp pahalı satar biriside herkesin ulaşabileceği bir fiyata cihaz satabilmek için kendini yırtar.

Merak ettim herkesin ulaşabileceği fiyata satabilmek için kim kendini yırtıyor. Tulpar kullanıcısı olarak o yırtmalar eskidendi GTX10 serisi cihazların fiyatına baktın mı hiç. Asus-MSI ile aynı hatta pahalı.

Ahıskalı..

Casper pc yi bilmem ancak bence Monster daha tecrübeli dizüstünde pc de. Ancak fiyat/performans özelliğini gittikçe kaybediyor. Orta-Üst segmente bakıyorsan Asus-MSI göz at derim. Özellik, fiyat aynı düzeyde ise sıralaman Asus-MSI-Monster-Casper olsun
  • İmzamdaki bilgisayarı 4.000 TL ye almıştım. Şimdi muadil karşılığı olan GTX1070 7.000 TL civarı. Asus da aynı fiyatlarda. Nerede kaldı fiyat/performans
  • Oquzhn26 kullanıcısına yanıt
    Monster kaliteli Casper çöp deyince komik geliyor. :) Bu iki firma da kendi üretim yapmıyor ki, evde iki Casper bilgisayar var 2009 model hala çalışıyorlar; Clevo üretimi. Bir tanesini en az bir yıl boyunca %100 CPU kullanımı ile Boinc için kullandım.

Fark şu, Casper'da bakacağınız yalın kasanın üreticisi kim, bahsedilen model sanırım Pegatron modeliydi. Casper Clevo'dan kasayı alıyor Casper diye etiket yapıştırıp satıyor. Monster Clevo'dan kasayı alıyor Monster diye etiket yapıştırıp satıyor. Hani ikisinin de üreticisi aynı olabiliyor, tabi Casper Pegatron, ECS vs. farklı üreticilerle de çalışabiliyor. Clevo modelleri 2009'dan beri evde çalışıyor. Arkadaşta 4 yıllık ECS modeli var, çalışıyor ama kasa gofret gibi çatırdıyor bastırınca.

Ha Monster ucuz ürün satmadığı için daha pahalı kasalar almak durumunda, Casper ise ucuz ürün de sattığı için ucuz kasa da almak zorunda. Ama hani pahalı ürünlerde ikisi de çok farklı değil. Clevo kullandığı için Monster'ı takip ediyordum ama onun da fiyatlar havalarda, dolar sayesinde.

• Casper notebook kullaniyorum. Me isinma sorunu need baska birsey. Been insanlara yanlış bilgi veriyorsunuz. 2 sene oldu hemde

• Intel ı5
    Nvidia ekran kartli 840 modeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahıskalı..

Tasarımı ve RAM'i cezbetti beni ama casper dediğin gibi çöpse tabiki monster teşekkür ederim

Monster daha yeni teknolojiler kullanıyor. Gtx 1060 ın olayı ayrı bir kere 😁 . G-SYNC IPS Mat LED Ekran ve 3 fanlı olması da önemli farklar.Casper ın sayfasında özellikler özenilmeden yazılmış. Ne olduğu belli değil.

Bir de monster 15.6 inç casper ise 17.3 ve windows 10 pro ile geliyor. Ben olsam monster alırdım ama benim için ekran ve ekran kartı önemli. Senin için ekranın daha büyük ve ramin daha fazla olması ise casper tercih edilebilir diyeceğim ama hiç güvenmiyorum onlara 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensei Splinter

Dostum Caspera para vereceğime o parayı direkt bağışlarım bir yere.Dün vatana gittim adam Caspera öve öve bitiremedi.Ama atlanılan mevzu şu:Casperın teknik servisi hayatında görebileceğin en rezil servislerden bir tanesi.

Yeni marka adı doğmuş. bkz. Caspre ya da Caspera

Sonuç olarak Xasper da olabilirdi ama Casper için para akıtmam. Önce kirli olan donlarını (Kalite Algısını) yükseltsinler. Marka adıyla başlayabilirler. Logonun tasarımcısı Adanalı olabilir. (En iyi tasarımcılar orada yetişiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad -- 6 Kasım 2016; 13:50:39 >
  • Jespere huhuhu Spectre gibi oldu 😀

• Tabi ki MSİ

• monster garantimin bitmesine 1 ay kala bi garantiye gonderdim garanti bitti pc sorun müptelası oldu şimdi 1 ay da bir servis yolu gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdede80

quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Kardeşim tüm sorunları üst üste koy ama genede casper monsterın tırnağı olamaz.
    Birisi çinden ucuza gelen ürünlere damga basıp pahalı satar biriside herkesin ulaşabileceği bir fiyata cihaz satabilmek için kendini yırtar.

Merak ettim herkesin ulaşabileceği fiyata satabilmek için kim kendini yırtıyor. Tulpar kullanıcısı olarak o yırtmalar eskidendi GTX10 serisi cihazların fiyatına baktın mı hiç. Asus-MSI ile aynı hatta pahalı.

Ahıskalı..

Casper pc yi bilmem ancak bence Monster daha tecrübeli dizüstünde pc de. Ancak fiyat/performans özelliğini gittikçe kaybediyor. Orta-Üst segmente bakıyorsan Asus-MSI göz at derim. Özellik, fiyat aynı düzeyde ise sıralaman Asus-MSI-Monster-Casper olsun

fiyat aynı düzeyde ise sıralaman Asus-MSI-Monster-Casper olsun
    seninde ne kadar anladığın belli oldu. asus u nasıl ilk sıraya koyarsın. sıralama msi monster asus casper olmalı. neden dersen asus hala tek fan kullanıyor sözde oyuncu bilgisayarlarında. fan hem ekran kartını hemde işlemciyi soğutayım derken yazın sıcak günlerinde restliyor pc yi. elindeki mal asus diye millete asus al demeyin yahu bırakın yorumları bilen adam yapsın

• Peki üstat.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.