Şimdi Ara

Monster mı MSI mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardes 5.5k bütçen var, 3,5k ya kasa toplayip 2k ya da siradan bi laptop al. Hem kasa laptop kadar sorunlu olmaz hem de performansi kat kat iyi olur . Şimdi diyebilirsin "bu benim aklima gelmedi demi akilli" olsun ben yine de söyliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eness34

MSİ tercih et ancak GE serisi alma. GE serisi kasa olarak ince bir seri ve ısınma problemini daha çok yaşayabileceğin bir seri. GT veya GS serisinden al. Biraz daha pahalı olur ama daha uzun süreli ve sağlıklı kullanırsın. Kasası biraz büyük buda performansa olumlu etki ediyor.

Tabi gönül ister ki MSI GT serisi veya Alienware alabileyim ama çıkabileceğim maksimum bütçe bu kadar malesef. Bu bütçe de GE serisine tekabül ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyologc

Kardes 5.5k bütçen var, 3,5k ya kasa toplayip 2k ya da siradan bi laptop al. Hem kasa laptop kadar sorunlu olmaz hem de performansi kat kat iyi olur . Şimdi diyebilirsin "bu benim aklima gelmedi demi akilli" olsun ben yine de söyliyim

Bunu bana söyleyen çok oldu ama yerim sürekli sabit değil. İzmir - İstanbul - Alanya arası sürekli git geldeyim o yüzden masaüstü benim için kambur olur.

• Hocam şu ürünehttp://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gt72s-dominator-pro-g-6qd-1089xtr-gtx970m-notebook-pmu350541 kesinlikle bak fiyatı cok iyi. ekran kartı değişebiliyor m2 slotlu ve nvme var ssd ler raid de cok verimli oluyor ayrıca g-sync var. aynı özellikleri monsterda yaparsan daha pahalı oluyor kendin inceleyebilirsin. bütceni biraz artırman gerekecek 6000 tl ye. almısken kesinlikle bunu al bence. gelecek olan 1070m,1080m.. ekran kartlarının slotu uyarmı bilmiyorum uyarsa tadından yenmez 3-4 sene sonra alıp takarsın he uymazsada 980m'e uyuyor onu alırsın takarsın 980m nin vrami 8gb illaki vram lazım diyorsan ki vram cok önemli değil. sadece gta gibi oyunlarda gorus mesafeni cok büyütürsen yani olduugn yerden 5km ötesini görüyüm dersen işine yarar onun dısında 3gb hayli hayli yeter de artar cogu fps oyununda 1 gb rahat yetiyor cevresi geniş ucsuz bucaksız büyük haritalı yerlerde belki işine yarar.

• hocam ürün gerçekten harika ama zaten bu bütçeye bile ekstrem koşullarda çıktım. halbuki almayı düşündüğüm laptopla arasında 600 lira var, bir şey değil gibi görünüyor ama malesef bana göre büyük fark. ha beklersem alırım ağustos ayında ama artık bekleyecek sabrım da kalmadı :d
  • Bu arada MSI'ın servisine mail atmıştım. 1 saati bulmadan dönüş yaptılar sağolsunlar. Ddr4 ram ile ilgili hangi frekans aralıklarında (2400, 2666 ya da 3000 MHz) desteklediklerini sordum. Aynen cevap şu;

quote:

Ticket:
    Ram Support

Content:

Hello XXXXX,
    Welcome to MSI Online Notebook Customer Service Center, and we are very glad to service for you. Please kindly be informed that MSI only test DDR4-2133 memory.The memory you mentioned didn't be tested,and we can't guarantee it can work normally.
    If you would like to add memory,I advise you to ask MSI service center to help you.

Turkey
    Address: Yazilim Elektronik Ithalat Ihracat Tic. A.S.

Gulbahar Cad. Cem Apt. No:17C Mecidiyekoy Sisli
    TEL: +90 212 288 4230
    FAX: +90 212 288 5296
    Web:http://www.servispoint.com/

Best Regards,
    MSI Notebook Technical Application Department

Demem o ki teknik servisin bile yüksek frekans aralığında DDR4 ram desteği ile ilgili sadece 2133 MHz sınırını biliyorlar ve yükseltirseniz garanti dışı kalabilirsiniz diyorlar. Anlamadığım teknik destek kısmına soru sormama rağmen servis kısmına sormanız daha iyi gibi bir cevap vermeleri garip. Kingston'ın HyperX ramleri aynı Intel i serisi işlemciler gibi turboboost ile anlık yüksek frekanslara çıkma özelliklerine sahip (2133 MHz'den anlık 2400Mhz'ye çıkma gibi), uzun vadede monster ya da MSI alırsam bu belleklerden almayı düşünüyordum ama desteklemiyorsa bir manası kalmıyor. Galiba Monster'da bu destek var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cederis

Bu arada MSI'ın servisine mail atmıştım. 1 saati bulmadan dönüş yaptılar sağolsunlar. Ddr4 ram ile ilgili hangi frekans aralıklarında (2400, 2666 ya da 3000 MHz) desteklediklerini sordum. Aynen cevap şu;

quote:

Ticket:
    Ram Support

Content:

Hello XXXXX,
    Welcome to MSI Online Notebook Customer Service Center, and we are very glad to service for you. Please kindly be informed that MSI only test DDR4-2133 memory.The memory you mentioned didn't be tested,and we can't guarantee it can work normally.
    If you would like to add memory,I advise you to ask MSI service center to help you.

Turkey
    Address: Yazilim Elektronik Ithalat Ihracat Tic. A.S.

Gulbahar Cad. Cem Apt. No:17C Mecidiyekoy Sisli
    TEL: +90 212 288 4230
    FAX: +90 212 288 5296
    Web:http://www.servispoint.com/

Best Regards,
    MSI Notebook Technical Application Department

Demem o ki teknik servisin bile yüksek frekans aralığında DDR4 ram desteği ile ilgili sadece 2133 MHz sınırını biliyorlar ve yükseltirseniz garanti dışı kalabilirsiniz diyorlar. Anlamadığım teknik destek kısmına soru sormama rağmen servis kısmına sormanız daha iyi gibi bir cevap vermeleri garip. Kingston'ın HyperX ramleri aynı Intel i serisi işlemciler gibi turboboost ile anlık yüksek frekanslara çıkma özelliklerine sahip (2133 MHz'den anlık 2400Mhz'ye çıkma gibi), uzun vadede monster ya da MSI alırsam bu belleklerden almayı düşünüyordum ama desteklemiyorsa bir manası kalmıyor. Galiba Monster'da bu destek var.

Eğer monster alırsan, kendi aldığın kingston hyperx rami kendin garanti dışına çıkmadan takabiliryorsun. Yani monsterda kasayı açıp içine kendin yükseltme yapabilirsin. Ama msi' da daha notebookun altına baktığımızda "kapağın açılması halinde garanti dışı kalır" yazıyor :d

Benim de ibre iyice monstera döndü artık. Bir haftaya alırım diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.