Şimdi Ara

Monster mı ? Msi mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlar, 4-5 gün önce aldığım monster abra a7v11.3.2 bilgisayarım da farklı sorunlarla karşılaştım.Adaptörden ses gelmesi, özelleştirerek eklediğim harddisk in çok yavaş çalışmasıı bazen hiç çalışmaması, kurulu gelen windowsun yeterince akıcı olmaması, chrome açtığımda bi kaç kez ekranın pikselleşmesi ve birkaç bunun gibi sorundan dolayı kafamda sıfır aldığım bilgisayarım adına ciddi soru işaretleri oluştu ve iade kararı aldım.İadeden sonra aynısından almak veya hiç kafa karıştırmadan birkaç özelliği düşük msi almak arasında kaldım.Sizce ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsB -- 14 Haziran 2020; 19:42:18 >

• Ben monster almayı düşünüyordum Facebook'ta monster kullananlar grubuna girdim ve sorunla karşılaşan çok insan var. Bu yüzden MSI almaya karar verdim ve indirim kovalıyorun. Ben sizin yerinizde olsam Monster'ı iade ederim ve MSI alırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı model monsterı bende aldım. Aynen sıkıntılı bi kontrol merkezi var evlere şenlik. Bide sağ tarafa hava cıkış yapmışlar tam mouse kullanılan yere elim yanıyor. Aşırı rahatsız ediyo. Keşke iade etseydim dedim. Msi mı bilemicem ama farklı birşeye bakmanda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes mi Kia mı gibi bir soru sizin ki hocam. MSI alın tabi ki.

Sinerji.gen.tr
    MSI GF75 Thin 10SCXR-077XTR i7-10750H 16GB 512GB SSD 4GB GTX1650 17.3 Dos Notebook
    https://www.sinerji.gen.tr/msi-gf75-thin-10scxr-077xtr-i7-10750h-16gb-512gb-ssd-4gb-gtx1650-173-dos-notebook-p-35990

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.Arasında kaldığım iki bilgisayarın karşılaştırması burda https://www.epey.com/laptop/karsilastir/554505-559591/monster-abra-a7-v11-3-2_msi-gf75-10scxr-077xtr/
    Monster özellikle ekran kartı, ram mhz olarak bir adım önde ve aynı fiyat.Sırf bunlar için değer mi monster almaya tekrardan bilemiyorum.
    Dediğiniz gibi yapacak sanki msi alacakmış gibi hissediyorum ama.
  • ErsB E kullanıcısına yanıt
    Ben bu tip bir ikilemde monster a karar verdim. Internette hangi bilgisayara bakarsanız bakin kötü konusan bulursunuz. Monster 2k ucuza bana msi da olmayan özelikleri veriyor. Ben monster alirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malzeme kalitesi, tasarım, yazılım ve soğutma olarak Msi daha iyidir hocam. Daha uzun süre sorunsuz kullanırsın ve başın ağrımaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.