Şimdi Ara

monster mı msi mi ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6231&urn=444971&lang=tr-TR

Msi
    http://www.sadecenotebook.com/msi-2oe-205xtr-core-i7-4700mq-240-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-vga-173-freedos-pmu297556
    Arkadaşlar cidden yardiminiza ihtiyacım var her forumda başka bişey yazıyor msi formnda msiyi övüyorlar monsterda monsteri övüyorlar biri diğerini kötüluyor oburude öbürünü kotuluyor kafam gercekten çok karıştı kasa kalitesi önemli değil özellikler hemen hemen aynı hangisi daha az ısınır öneriniz hangisi olur lütfen yardımcı olun bu hafta almam gerekiyor okula geri donucem gitmeden almam gerekiyor yardımcı olandanda olmayandanda allah razı olsun.

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edebilecek kimse yok mu

• Özellik olarak değerlendirirsek gtx 765 ile gtx 760 arasında fark yok sayılır, 16GB ramin 8 GB ram den daha yüksek olduğu aşikar, bildiğim kadarıyla da monsterın maksimum 24gb destekliyor olması(bunda emin değilim bayramdan sonra firmayı arayarak bilgi alabilirsin). Kalan özellikleri aynı gibi duruyor. özellikle soğutma olayında araştırdığım kadarıyla monster bir adım önde, kasa olarak monsterın MSI ile aynı kasaları kullandığı yazıyordu forumda. MSI daha hafif ve hediyeleri var, monsterın kasası daha ağır, eğer değiştirmedilerse tuğla gibi bir şarj adaptörü olması lazım. monsterın bence artısı msata ssd veya ikinci hdd ile raid desteği olması, msi a da ssd takılabiliyor diyebiliyorum ama raid desteği yok sanırım. bende 3500 TL ye kadar notebook arıyordum tatmin eden bir ürün bulamadığımdan vazgeçtim beklemeye karar verdim inş istediğin gibi birşey bulursun kolay gele :)
  • ben mside raid desteği var diye biliyorum hatta super raid oluyormuş bir videoda vardı yanlış hatırlamıyorsam
  • oguzhankof O kullanıcısına yanıt
    Evet özellikler aynı sayılır bu yüzden ısınmaya yöneldim hangisi daha az ısınır hangisi beni daha uzun süre goturebilir diye çok düşündüm ama karar verdim msi alicam yorumlariniz için çok teşekkür ederim :)

• Hayırlı olsun güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.