Şimdi Ara

Monster MMORPG nin Pokemon versiyonunu açmayı planlıyorum yardımcılar aranıyor (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
1
Favori
18.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk haritanın hemen sağındaki haritada isim olarak söyleyecek olursam Lily Pond haritasında Regular Net eşyası ile yakalama yaparken Magikarp ile savaş yapılmıyor. Kapatıp açtım başka yere geçtim yine aynı. Bende mi sorun acaba.

Düzeltme: Poliwag pokemon da aynı şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 24 Haziran 2014; 2:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

İlk haritanın hemen sağındaki haritada isim olarak söyleyecek olursam Lily Pond haritasında Regular Net eşyası ile yakalama yaparken Magikarp ile savaş yapılmıyor. Kapatıp açtım başka yere geçtim yine aynı. Bende mi sorun acaba.

evet hata var guzel tespit bakiyorum
  • quote:

İlk haritanın hemen sağındaki haritada isim olarak söyleyecek olursam Lily Pond haritasında Regular Net eşyası ile yakalama yaparken Magikarp ile savaş yapılmıyor. Kapatıp açtım başka yere geçtim yine aynı. Bende mi sorun acaba.

hata giderildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

quote:

hata giderildi

Pokemonları ayarlayacağım demiştiniz ama haritada 1. evrimler çıkıyor tamamda Mesela bir charmander'ı ele aldıgımızda

Normalde

18 Lvl'de --> Charmaleon
    36 Lvl'de --> Charizard olmalıydı.

AMA

40 Lvl'de --> Charmaleon
    53 Lvl'de --> Charizard oluyor.

Bence zorlaştırmak adına böyle bir şey yapılmamalıydı.

Ayrıca bir saldırıyı bir kaç defa öğrensin mi diye soruyor. 2 ayrı pokemon aynı anda level atladımı birine saldırıyı verirsen öteki öğrenemiyor bir dahaki savaşta öğretmek zorunda kalınıyor.

SON OLARAK ;

Eevee evrimlerini el alırsak 52 Lvl + bir taş gerektiriyor . Mesela Jolteon yapalım. Jolteon kendi saldırılarını 52 levelden önce öğreniyor.Bence bunların düzenli olması için pokemonların normal evrim seviyeleri olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Holmes - SP -- 24 Haziran 2014; 9:39:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes - SP

quote:

quote:

hata giderildi

Pokemonları ayarlayacağım demiştiniz ama haritada 1. evrimler çıkıyor tamamda Mesela bir charmander'ı ele aldıgımızda

Normalde

18 Lvl'de --> Charmaleon
    36 Lvl'de --> Charizard olmalıydı.

AMA

40 Lvl'de --> Charmaleon
    53 Lvl'de --> Charizard oluyor.

Bence zorlaştırmak adına böyle bir şey yapılmamalıydı.

Ayrıca bir saldırıyı bir kaç defa öğrensin mi diye soruyor. 2 ayrı pokemon aynı anda level atladımı birine saldırıyı verirsen öteki öğrenemiyor bir dahaki savaşta öğretmek zorunda kalınıyor.

SON OLARAK ;

Eevee evrimlerini el alırsak 52 Lvl + bir taş gerektiriyor . Mesela Jolteon yapalım. Jolteon kendi saldırılarını 52 levelden önce öğreniyor.Bence bunların düzenli olması için pokemonların normal evrim seviyeleri olmalı.

normal olursa çok basit oluyor işte

o yüzden kasti olarak leveller yükseltildi

birde gelişim leveline göre haritalara atıyoruz böylece ilk haritalarda hep ilk seviyeler cikiyor

• hocam evrim levelleri aynı olsun bence kolay olmaz bence
  • Dün söylemeyi unuttum. Bu vote olayını 2 defa denedim ve ikisinde de başarısız dedi ve başa aldı işlemi. 3. defa da denemedim. Linklerden biri tam açılmıyordu galiba ondan olabilir. Hangi numara olduğunu hatırlamıyorum şuan. Diğer oyundan tecrübeliyim nasıl yapılacağı konusunda. Sorun olduğunu düşünüyorum.

Hata değil fakat bir öneri de bulunayım. Mesela her harita değiştirdiğimde o haritada hangi pokemonların olduğunu görmek için, haritalar kısmından bulunduğum haritaya yeni bir sekmede açıp bakıyorum falan uğraştırıcı oluyor. Bulunduğum haritada zaten konum belirtmişsiniz fakat altına link koymamışsınız. Bunun altında link olsa ve tıkladığımız zaman direk haritanın görüntüsünü yeni sekmede açsa ne tatlı olurdu ama.
  • quote:

Dün söylemeyi unuttum. Bu vote olayını 2 defa denedim ve ikisinde de başarısız dedi ve başa aldı işlemi. 3. defa da denemedim. Linklerden biri tam açılmıyordu galiba ondan olabilir. Hangi numara olduğunu hatırlamıyorum şuan. Diğer oyundan tecrübeliyim nasıl yapılacağı konusunda. Sorun olduğunu düşünüyorum.

Hata değil fakat bir öneri de bulunayım. Mesela her harita değiştirdiğimde o haritada hangi pokemonların olduğunu görmek için, haritalar kısmından bulunduğum haritaya yeni bir sekmede açıp bakıyorum falan uğraştırıcı oluyor. Bulunduğum haritada zaten konum belirtmişsiniz fakat altına link koymamışsınız. Bunun altında link olsa ve tıkladığımız zaman direk haritanın görüntüsünü yeni sekmede açsa ne tatlı olurdu ama.

bu vote olayına bakmam lazım calismiyor olabilir

bulundugun haritayı açma linki var

https://store.donanimhaber.com/cb/b3/6a/cbb36a331974d4b6a804a3f4cbbd9be0.png

Monster MMORPG nin Pokemon versiyonunu açmayı planlıyorum yardımcılar aranıyor

• :)) Ekranı kendime göre biraz fazlaca büyüttüğüm için aşağı bakmıyordum bile hiç. (: Kusura bakma.
  • GYM Leader'leri pek olmamış. Zor yapmaya çalışmışsın ama çok değişiklik olmuş.
    Kaya Gym Lideri ile savaştayım adamda bir tane kaya pokemonu yok. Bazı npclerde ''Mew'' - ''Articuno'' - ''Zapdos'' gibi efsaneler var . Tuhaf olmuş .

Ayrıca ateş haritasında Magikarp çıkması da tuhaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Holmes - SP -- 24 Haziran 2014; 18:37:11 >
  • Ben de evrim levellerini beğenmedim açıkçası.Orjinali daha iyi bence
  • hocam hangi mapde hangi pokemon çıkacak ayarlanmış hali mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaywalker78

hocam hangi mapde hangi pokemon çıkacak ayarlanmış hali mi bu?

biz bunları her hafta yenileyeceğiz

algoritmik olarak atıyoruz

yani değişebilir üzerinde calisiyoruz

tavsiyelerinizi alabiliriz

bu arada oyuna yeni menu bar eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 24 Haziran 2014; 21:50:04 >
  • birde şu anda cok az pokemon olmasından dolayı güzel atama yapamıyor sistem

daha cok pokemon sisteme eklendikce daha guzel atama olacak
  • quote:

birde şu anda cok az pokemon olmasından dolayı güzel atama yapamıyor sistem

hocam oyuna route 1 de başlayıp ilerledikçe daha iyi pokemonlar çıksa bide mesela çimenlerde onix in ne işi var onix magarada olur.
  • quote:

quote:

hocam oyuna route 1 de başlayıp ilerledikçe daha iyi pokemonlar çıksa bide mesela çimenlerde onix in ne işi var onix magarada olur.

işte böyle ayrıntıları kodlamak gerekiyor :D

ileri haritalarda zaten dah yüksek seviye ve daha güzel pokemonlar cikiyor ama daha iyileştirmek icin sistemi bir oyuncu calisiyor su anda

• quote:

quote:

quote:

ileri haritalarda zaten dah yüksek seviye ve daha güzel pokemonlar cikiyor ama daha iyileştirmek icin sistemi bir oyuncu calisiyor su anda

tamam hocam anladım bir de mesela evee çok düşük ihtimal ve ilk routelerde çıkmaz gibi detayları oyuna aktaracakmısınız?

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam hocam anladım bir de mesela evee çok düşük ihtimal ve ilk routelerde çıkmaz gibi detayları oyuna aktaracakmısınız?

onları ayarlarsa biris yapacaz

yapacam dedi

• Son yazdığım çok karışık oldu da baştan alayım dedim. Her poke tipi için zaten haritalar hazır. Bu haritaların ilk odalarına o tipin düşük level pokeleri konsa; oda oda ilerlendikçe poke levelları artsa çok hoş olur diye düşünüyorum. Her tip haritanın ilk odasına(en düşük lvl) girmek serbest olur,ilerlemek için de yol üstündeki guardian npcleri yenmek gerekir. Gym yanına ekstradan ve benzersiz bir challange daha olur oyunda.
     Monster MMORPG nin Pokemon versiyonunu açmayı planlıyorum yardımcılar aranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuko -- 25 Haziran 2014; 1:25:26 >

• ooooooo açılmış hadi hayırlı olsun deneyelim :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.