Kardeşimide davet ettim başladı ve bana poke verdiğini duyunca mızmızlandı ve senden ona bir pokemon istememi istedi.Rica etsem bir poke verebilirmisin nicki : Cemileee
ben de büyük ihtimal lolü bıraktığım an başlayacağım lol çok sıkmaya başladı
Bir sorun buldum.Bir npc ile savaştım neyse npcyi yendim iki pokemonumada skill seçme geldi birtanesini seçtikten sonra sayfa yenilendi ve diğerini seçemeden gitti.Umarım düzeltirsiniz.
yav bu monsterbox ları nerden alıyoruz güzelim canavarlar kaçtı yav bulamadım acil cevap lütfen...
marketten arama yerine monster box yaz ordan satın al
quote:
Orijinalden alıntı: Thornavida
market nerde abi ben yeniyim birtek o bi center varya ölünce başladığın onu biliyorum ona göre nerde kalıyo market ??
quote:
Orijinalden alıntı: slatter123
quote:
market nerde abi ben yeniyim birtek o bi center varya ölünce başladığın onu biliyorum ona göre nerde kalıyo market ??
kardesim baslangıç yerinde assagılara git shop var ona gir bu arada skype varsa ekle pnp :D berkay.dzr
kardesim baslangıç yerinde assagılara git shop var ona gir bu arada skype varsa ekle pnp :D berkay.dzr
quote:
quote:
usta bende web sitesi geliştiricisiyim php kullanıyorum ve halen devam ettiğim (bitiremediğim) kapsamlı bir oyun projem var. bir yazılımcı olarak bir kaç eleştiride bulunmak istiyorum. bu işte gayet başarılısın ve idolümsün senin siteyi gördükçe bitiremediğim proje için ilham geliyo :)
öncelikle sistemin kodlaması gerçekten mükemmel. ayrıntı çok,canavar profili ve harita sistemi müthiş. ama tasarım için aynı şeyi söyleyemiyeceğim. özellikle anasayfa parça parça çok karmaşık. ve aşağıya indikçe sayfa birden ingilizce oluyor tekrar türkçeye dönüyor :) o ingilizce bölümünü (How To Play Quick Tutorial bölümü) kaldırsan veya jquery akordiyon menü yapsan daha hoş olur.. ayrıca zıt renkler kullanmışsın yeşil mavi kırmızı hepsi var :) arkaplanada banner tarzı cafcaflı, ekranı 100% kaplayan bir arkaplan resmi yapsan güzel durur.
özetle; karmaşıklığı biraz daha sadeleştirmelisin. ve 100% türkçe olmalı. bunların dışında harika bir sistem başarılarının devamını dilerim..
quote:
Orijinalden alıntı: costpawa
usta bende web sitesi geliştiricisiyim php kullanıyorum ve halen devam ettiğim (bitiremediğim) kapsamlı bir oyun projem var. bir yazılımcı olarak bir kaç eleştiride bulunmak istiyorum. bu işte gayet başarılısın ve idolümsün senin siteyi gördükçe bitiremediğim proje için ilham geliyo :)
öncelikle sistemin kodlaması gerçekten mükemmel. ayrıntı çok,canavar profili ve harita sistemi müthiş. ama tasarım için aynı şeyi söyleyemiyeceğim. özellikle anasayfa parça parça çok karmaşık. ve aşağıya indikçe sayfa birden ingilizce oluyor tekrar türkçeye dönüyor :) o ingilizce bölümünü (How To Play Quick Tutorial bölümü) kaldırsan veya jquery akordiyon menü yapsan daha hoş olur.. ayrıca zıt renkler kullanmışsın yeşil mavi kırmızı hepsi var :) arkaplanada banner tarzı cafcaflı, ekranı 100% kaplayan bir arkaplan resmi yapsan güzel durur.
özetle; karmaşıklığı biraz daha sadeleştirmelisin. ve 100% türkçe olmalı. bunların dışında harika bir sistem başarılarının devamını dilerim..
evet ya tasarım berbat
yarın doktora tez önerisi var ondan sonra İnşallah siteyi komple yeniden tasarlamayı planlıyorum
tasarım konusunda iyiysen bana özel mesaj at
bu işe toplam 1000$ ayırabilirim
benimde tasarımım berbattır ya ama anladığım kadarıyla sadece tasarım için bu kadar teklif önerdiğine göre baya sağlam para kazanıyorsun. bunu gördükçe o bitmek bilmeyen projeyi iyice bitiresim geldi valla not: sitede bir ayrıntıyı fark ettim. keywords yazmamışsın :D
quote:
Orijinalden alıntı: costpawa
benimde tasarımım berbattır ya ama anladığım kadarıyla sadece tasarım için bu kadar teklif önerdiğine göre baya sağlam para kazanıyorsun. bunu gördükçe o bitmek bilmeyen projeyi iyice bitiresim geldi valla not: sitede bir ayrıntıyı fark ettim. keywords yazmamışsın :D
google sistemi baya değişti
bu yüzden bu domaini de değiştirmeyi düşünüyorum :)
* Oyun geliştiricisi duyuru: Oyun yöneticisi Furkan Gözükara sonunda Doktora (PhD) tez önerisi aşamasınıda geçti. Yakında versiyon 3 için çalışmalara başlamayı planlıyor. Fakat V3 tasarımına başlamadan önce haritada yürüme sisteminin iyileştirilmesi planlanıyor.
* Hafta sonuna özel %150 bonus etkinlik başladı (Altın ve EXP)
* Özel ancient kazanma etkinliği devam ediyor buraya tıklayarak detaylara bakabilirsiniz (oyuna duvar kağıdı oluşturma)
* 45+ Yeni duvar kağıdı oyuna eklendi. Buraya tıklayarak duvar kağıtlarına bakabilirsiniz ve bilgisayarınıza indirerek kullanabilirsiniz
* Yeni bir hafta sonuna özel etkinlik başlattık. Bundan sonra kısmet olursa hafta sonları yapmayı planlıyorum. Bir başlangıç canavarı haritalarda yakalanabilecek.
---- Bu başlangıç canavarını Tesla Forest haritasında yakalayabilirsiniz
* 3 Canavar resmi para ödenerek güncellendi
* 3 Canavar resmi mevcut canavar resimleri ile güncellendi
* 1 Canavar resmi gönüllü tasarımcı ile güncellendi
---- Monster Id 86 artık Mobus (para ile çizildi) ---- Monster Id 85 artık Repyunidai (para ile çizildi) ---- Monster Id 1793 artık Ordulong (para ile çizildi)
---- Monster Id 1034 artık Mythulu (önceden 86) ---- Monster Id 425 artık Trampolm (önceden 1793) ---- Monster Id 1221 artık Skunkeon (önceden 948) ---- Monster Id 948 artık Xenomonster (önceden 85)
---- Monster Id 971 artık Eledrag (gönüllü tasarımcı)
oyunda başlangıçta çok fazla canavar var artık o kadar çoklar ki yanıma hangi 6 sını alsam karar veremiyorum.Bu olaya bi düzenleme getirebilirmisin.Mesela bi canavarın hangi levelda özelliklerinin kaç olacağını görebilelim.Levelları farklı olduğundan canavarlarımı karşılaştıramıyorum birbirleriyle ve yanıma alıcağam en iyi canavara karar veremiyorum.Eğer elinde bunun için imkan varsa yaratığın bütün levellardaki puan istatistiklerini içeren bir tabloyu monster dex e eklersen harika olur her canavar için hazırlamak zor olur biliyorum ama oyun için çok faydalı olacağı görüşündeyim...ÖRN:x yaratığı 6 levelda canı 50,7 levelda canı 52,8 levelda canı 54 gibi bütün özelliklerin levellar için belirtildiği bir tablo...
quote:
oyunda başlangıçta çok fazla canavar var artık o kadar çoklar ki yanıma hangi 6 sını alsam karar veremiyorum.Bu olaya bi düzenleme getirebilirmisin.Mesela bi canavarın hangi levelda özelliklerinin kaç olacağını görebilelim.Levelları farklı olduğundan canavarlarımı karşılaştıramıyorum birbirleriyle ve yanıma alıcağam en iyi canavara karar veremiyorum.Eğer elinde bunun için imkan varsa yaratığın bütün levellardaki puan istatistiklerini içeren bir tabloyu monster dex e eklersen harika olur her canavar için hazırlamak zor olur biliyorum ama oyun için çok faydalı olacağı görüşündeyim...ÖRN:x yaratığı 6 levelda canı 50,7 levelda canı 52,8 levelda canı 54 gibi bütün özelliklerin levellar için belirtildiği bir tablo...
hiç bilmiyodum yav çok şaşırdım e süpermiş sıkıntı yok o zaman...
☣ Monster MMORPG 27 Nisan 2014 güncelleme kayıtları V2.3.9 Beta
❁ Monster MMORPG oyunu Türk yapımı nadir indie tarayıcı tabanlı ücretsiz rol yapma oyunlarından bir tanesidir
➽ Resimlerin güncel hallerini görmek için F5 e basınız veya sayfayı yenileyiniz
✌ 20 Canavarın resmi güncellendi
➢ %200 Hafta sonuna özel bonus EXP ve altın etkinliği başladı
☑ 3 Canavar resmi para ile güncellendi (ben bu elemanı pek sevmedim ama sizin yorumlar önemli)
☑ 17 Canavar resmi gönüllü artistler tarafından çizilen resimler ile güncellendi ✇ Genel olarak canavar resimlerimizin kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz
☣ Monster MMORPG 3 Mayıs 2014 güncelleme değişiklikleri V2.4.0 Beta
♛ Monster MMORPG tamamıyla yerli imkanlar ile geliştirilen Türk yapımı fakat dünyada oynan tarayıcı tabanlı rol yapma oyunudur. Oyun resmi Pokemon oyunlarına benzemektedir.
➢ %150 EXP ve Altın etkinliği başladı hafta sonuna özel
☀ Özel başlangıç canavarı yaklama etkinliği başladı hafta sonuna özel. Bu etkinlikte 1 başlangıç canavarı vahşi canavar gibi özel bir haritada yakalanabilir: