Şimdi Ara

|| MONSTER® || MS-16F11 (HD5870) || MS-16F12 (GTX 460M) || KULLANICILARI DERNEĞİ || (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.094
Cevap
7
Favori
60.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehipek

@erdorado verdiğin bilgiler için teşekkürler, mobile değilse bu sorun çıkmasın ben kontrol edeyim ona göre ilk mesaja ekleyeceğim. Mobile değilse bu sürüm mobile çıkana kadar beklesek daha iyi olur düşüncesindeyim.

Bildiğim kadarıyla bunun mobile sürümü çıkmayacak çünkü bu zaten mobile olanları da destekliyor. Dediğim gibi ben denedim ve sorunsuz çalışıyor.
    Bu verdiğim sürüm HD 6000 ve HD 5000 olan mobile ve normal ekran kartları için özel çıkarılmış bir sürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 26 Kasım 2011; 23:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

quote:

@erdorado verdiğin bilgiler için teşekkürler, mobile değilse bu sorun çıkmasın ben kontrol edeyim ona göre ilk mesaja ekleyeceğim. Mobile değilse bu sürüm mobile çıkana kadar beklesek daha iyi olur düşüncesindeyim.

Bildiğim kadarıyla bunun mobile sürümü çıkmayacak çünkü bu zaten mobile olanları da destekliyor. Dediğim gibi ben denedim ve sorunsuz çalışıyor.
    Bu verdiğim sürüm HD 6000 ve HD 5000 olan mobile ve normal ekran kartları için özel çıkarılmış bir sürüm.

O zaman ben ilk mesaja ekleyim ancak yanına senin verdiğin açıklamarı da yazayım ki sonra sorun olmasın, dileyen yükleyip kullanır.

• quote:

quote:

quote:

O zaman ben ilk mesaja ekleyim ancak yanına senin verdiğin açıklamarı da yazayım ki sonra sorun olmasın, dileyen yükleyip kullanır.

Dilersen yanına şu şekilde de yaz:

Normal sürüm olarak yayınlanmış gibi görünüyor ama ekran kartını yine "ATI Mobility Radeon HD 5800 Series" diye geçiyor ve ekran kartı sürümü "8.911.1.0" olarak geçiyor. (Catalyst düz 11.11'de 8.911.0.000 diye geçiyor ekran kartı sürümü)

Bu arada bir ekleme daha merak edenler için:

BF3'de ultra ayarlar dedim 20 FPS civarında oynattı, otomatik ayarlar dedikten sonra ayarlarda "ULTRA" yazan bölümler "HIGH" seviyesine iniyor ve "ANTIALIASING DEFERRED" off konumuna geliyor ve minimum 30FPS değerleri elde ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 27 Kasım 2011; 1:52:30 >

• Orijinalden alıntı: TheRecruit
    cevabınız ve açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.benim gibi bi çok kullanıcının yüreğine su serpmiş oluyosunuz işlemci değişimi ile.ve 6990M gerçekten heyecanlandırdı beni.umarım en kısa sürede bi sonuca varırız.ilginiz için tekrar teşekkürler.bi konuyada cevap vermek istiyorum.

" ES serisi işlemciler Intel' in sitesinde ve yurtdışı forumlarda belirttiği gibi mühendislik örneği olan, çarpan kilitleri açık, overclock vb. extrem uygulamalar için en uygun işlemcilerdir"
    bu sizin sözünüz.yani çarpan kilidinin açık olduğunu siz söylediniz, ben değil

Sn. TheRecruit ve Değerli Arkadaşlar;

Rica ediyorum, estağfurullah. ATI 6990M ve nVIDIA GTX560M upgrade işlemleri ile ilgili tüm detayları sizlerle önümüzdeki günlerde paylaşmaya devam edeceğiz inşallah arkadaşlar.

ES serisi işlemcilerle ilgili " işlemcinin çarpan kilidinin açık olduğu " ifadesini kullandım, doğrudur. Ancak mesajımda da belirttiğim gibi işlemci ile birlikte aynı zamanda notebook modelinizin bios' unun bu işlemcinin overclock edilmesine izin verdiği bir menünün bios içinde açık olması gerekmektedir. Bu menü sizin kullandığınız modelde veya bizim şu an satışa sunduğumuz herhangi bir modelde maalesef açık değildir. Overclock denemeleri yaparak bu işlemcileri daha yüksek hızlarda çalıştırmayı bizzat denemedik ancak teknik ekibimizdeki arkadaşların ( Ömür Bey, Özgür Bey, Bülent Bey ) bilgilendirmeleri ve yurtdışındaki forumlardaki deneyimlere dayanarak bu işlemcilerin overclock vb. uygulamalar için en uygun işlemciler olduğunu duyurduk. Daha iyi olduğunu değil özellikle bu tür uygulamalar için daha uygun işlemciler olduğudur bizim ifademiz ES ( QS ) serisi işlemcilerle ilgili.

Ancak biz gelecekte herhangi bir zamanda ( şu an ekran kartlarında yapıldığı gibi ) işlemcinin overclock edilmesi ile ilgili denemeler yapan, bios üzerinde değişiklikler yapabilecek ve bunu notebookreview vb. forumlar aracılığıyla paylaşabilecek deneyimli kullanıcıların olabileceği ve bu verilere dayanarak overclock denemeleri yapabilecek arkadaşlarımızın olabileceği düşüncesiyle bu işlemcileri öncelikli olarak tercih ediyoruz. Buradaki yaklaşımımız çok büyük oranda MXM yapıda ekran kartı içeren notebook kasası modellerini tercih etmemizle benzerlik göstermektedir. Teorik olarak MXM yapıdaki notebook' larda ekran kartı değişimi yapılabilir ancak buradaki temel kısıt uygun bios, soğutucu ve üretici desteğinin olması koşuluna bağlıdır. Biz eğer tümleşik ekran kartı chipi kullanan ( GT520M, GT540M, GT555M vb. ) modelleri ağırlıklı olarak tercih eden bir marka olsaydık bu değişimi herhangi bir zamanda yapabilme ihtimaliniz en başından olamayacaktı zaten. Bunları sizlerin görüşlerini ve beklentilerinizi dinleyerek hareket ettiğimizi ve geleneksel markaların tarzından farklı hareket etmek gayretinde olduğumuzu ifade etmek adına sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar.

Bu arada MONSTER Notebook modellerinde kullanmayı tercih ettiğimiz ve ES serisi olarak duyurduğumuz işlemcilerin neredeyse tamamı aslında QS ( qualification sample ) serisi işlemcilerdir. Biz işlemciler ile ilgili detayların görüntülendiği programların işlemci türünü ES kodu ile göstermesi nedeni ile QS serisi işlemcileri ES olarak duyurmayı tercih ediyoruz. ES serisi olarak duyurduğumuz QS serisi işlemciler 3 YIL Garantilidir.

Yorumu, değerlendirmeyi ve tercihi sizlere bırakıyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokusshop.com -- 27 Kasım 2011; 2:08:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecruit

cevabınız ve açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.benim gibi bi çok kullanıcının yüreğine su serpmiş oluyosunuz işlemci değişimi ile.ve 6990M gerçekten heyecanlandırdı beni.umarım en kısa sürede bi sonuca varırız.ilginiz için tekrar teşekkürler.bi konuyada cevap vermek istiyorum.

" ES serisi işlemciler Intel' in sitesinde ve yurtdışı forumlarda belirttiği gibi mühendislik örneği olan, çarpan kilitleri açık, overclock vb. extrem uygulamalar için en uygun işlemcilerdir"
    bu sizin sözünüz.yani çarpan kilidinin açık olduğunu siz söylediniz, ben değil
    Sn. TheRecruit ve Değerli Arkadaşlar;

Rica ediyorum, estağfurullah. ATI 6990M ve nVIDIA GTX560M upgrade işlemleri ile ilgili tüm detayları sizlerle önümüzdeki günlerde paylaşmaya devam edeceğiz inşallah arkadaşlar.

ES serisi işlemcilerle ilgili " işlemcinin çarpan kilidinin açık olduğu " ifadesini kullandım, doğrudur. Ancak mesajımda da belirttiğim gibi işlemci ile birlikte aynı zamanda notebook modelinizin bios' unun bu işlemcinin overclock edilmesine izin verdiği bir menünün bios içinde açık olması gerekmektedir. Bu menü sizin kullandığınız modelde veya bizim şu an satışa sunduğumuz herhangi bir modelde maalesef açık değildir. Overclock denemeleri yaparak bu işlemcileri daha yüksek hızlarda çalıştırmayı bizzat denemedik ancak teknik ekibimizdeki arkadaşların ( Ömür Bey, Özgür Bey, Bülent Bey ) bilgilendirmeleri ve yurtdışındaki forumlardaki deneyimlere dayanarak bu işlemcilerin overclock vb. uygulamalar için en uygun işlemciler olduğunu duyurduk. Daha iyi olduğunu değil özellikle bu tür uygulamalar için daha uygun işlemciler olduğudur bizim ifademiz ES ( QS ) serisi işlemcilerle ilgili.

Ancak biz gelecekte herhangi bir zamanda ( şu an ekran kartlarında yapıldığı gibi ) işlemcinin overclock edilmesi ile ilgili denemeler yapan, bios üzerinde değişiklikler yapabilecek ve bunu notebookreview vb. forumlar aracılığıyla paylaşabilecek deneyimli kullanıcıların olabileceği ve bu verilere dayanarak overclock denemeleri yapabilecek arkadaşlarımızın olabileceği düşüncesiyle bu işlemcileri öncelikli olarak tercih ediyoruz. Buradaki yaklaşımımız çok büyük oranda MXM yapıda ekran kartı içeren notebook kasası modellerini tercih etmemizle benzerlik göstermektedir. Teorik olarak MXM yapıdaki notebook' larda ekran kartı değişimi yapılabilir ancak buradaki temel kısıt uygun bios, soğutucu ve üretici desteğinin olması koşuluna bağlıdır. Biz eğer tümleşik ekran kartı chipi kullanan ( GT520M, GT540M, GT555M vb. ) modelleri ağırlıklı olarak tercih eden bir marka olsaydık bu değişimi herhangi bir zamanda yapabilme ihtimaliniz en başından olamayacaktı zaten. Bunları sizlerin görüşlerini ve beklentilerinizi dinleyerek hareket ettiğimizi ve geleneksel markaların tarzından farklı hareket etmek gayretinde olduğumuzu ifade etmek adına sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar.

Bu arada MONSTER Notebook modellerinde kullanmayı tercih ettiğimiz ve ES serisi olarak duyurduğumuz işlemcilerin neredeyse tamamı aslında QS ( qualification sample ) serisi işlemcilerdir. Biz işlemciler ile ilgili detayların görüntülendiği programların işlemci türünü ES kodu ile göstermesi nedeni ile QS serisi işlemcileri ES olarak duyurmayı tercih ediyoruz. ES serisi olarak duyurduğumuz QS serisi işlemciler 3 YIL Garantilidir.

Yorumu, değerlendirmeyi ve tercihi sizlere bırakıyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

İlhan Bey müsait bir zamanınızda yukarıda yönlendirilen diğer sorulara da açıklık getirirseniz herkes için daha anlaşılır ve soru işaretlerinin kalkmış olacağı bir ortam olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 27 Kasım 2011; 2:05:42 >

• quote:

/quote]

İlhan Bey'e kendi adıma teşekkür etmek istiyorum şu anda, sonuçta bizim anlatmak istediklerimizi belli ki büyük oranda anlamış ve çözüm getirmeye çalışmış. Önümüzdeki günlerde bu konuda daha güzel bilgilerin de geleceğine inanıyorum. Bu vesile ile yazdıklarınız üzerinden bir iki soru sormak istiyorum müsadenizle;

1) İsteyenler için ES'ler OEM ile değiştirelecek demişsiniz. Peki bu değisim için ücret talep edilecek mi? Edilecekse ne kadar (veya hangi mertebelerde olacağı) hakkında bilgi var mı?
    2) 6990M ekran kartı upgrade için fiyat nedir? (5870 => 6990 için soruyorum)
    3) Herhangi bir ekran kartı upgrade'i yapmadan da belirli ücret karşılığında elinizde (mevcut ne kadar var ya da var mı bilmiyorum tam olarak) bulunan 3 bakır borulu soğutucu ile değişim mümkün mü?

Burada verilen bilgiler neticesinde sizinle irtibata geçeceğim. Öncelikle ES'yi OEM yapacağım ama verilen cevaplara göre ekran kartında da değişiklik düşünebilirim.

Tekrardan teşekkür ediyorum aslında ben. Hepimiz bazı sorunlar sıkıntılar yaşadık belki. Önemli olan bunu profesyonelce atlatabilmek ki bunu da başardığınızı görüyor, ayrıca da tebrik etmek isterim.

Edit: İmla

Sn. erdorado ve Değerli Arkadaşlar;

Sorularınıza hızlıca yanıt vermeye çalışacağım.

1.) ES işlemciler talep edilmesi halinde OEM işlemciler ile ücretsiz olarak değiştirilecektir.
    2.) 6990M ekran kartı için upgrade fiyatı henüz belli değildir. Bu konudaki detaylı açıklamamız tüm testler sonrasında yapılacaktır.
    3.) 3 bakır borulu soğutucuyu ancak ciddi biçimde modifiye ederek ATI 5870M ekran kartı ile kullanabilirsiniz. Yapılıp yapılamadığını önümüzdeki günlerde forumdan ileteceğim inşallah.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokusshop.com -- 27 Kasım 2011; 2:09:38 >

• quote:

quote:

/quote]

İlhan Bey'e kendi adıma teşekkür etmek istiyorum şu anda, sonuçta bizim anlatmak istediklerimizi belli ki büyük oranda anlamış ve çözüm getirmeye çalışmış. Önümüzdeki günlerde bu konuda daha güzel bilgilerin de geleceğine inanıyorum. Bu vesile ile yazdıklarınız üzerinden bir iki soru sormak istiyorum müsadenizle;

1) İsteyenler için ES'ler OEM ile değiştirelecek demişsiniz. Peki bu değisim için ücret talep edilecek mi? Edilecekse ne kadar (veya hangi mertebelerde olacağı) hakkında bilgi var mı?
    2) 6990M ekran kartı upgrade için fiyat nedir? (5870 => 6990 için soruyorum)
    3) Herhangi bir ekran kartı upgrade'i yapmadan da belirli ücret karşılığında elinizde (mevcut ne kadar var ya da var mı bilmiyorum tam olarak) bulunan 3 bakır borulu soğutucu ile değişim mümkün mü?

Burada verilen bilgiler neticesinde sizinle irtibata geçeceğim. Öncelikle ES'yi OEM yapacağım ama verilen cevaplara göre ekran kartında da değişiklik düşünebilirim.

Tekrardan teşekkür ediyorum aslında ben. Hepimiz bazı sorunlar sıkıntılar yaşadık belki. Önemli olan bunu profesyonelce atlatabilmek ki bunu da başardığınızı görüyor, ayrıca da tebrik etmek isterim.

Edit: İmla

Sorularınıza hızlıca yanıt vermeye çalışacağım.

1.) ES işlemciler talep edilmesi halinde OEM işlemciler ile ücretsiz olarak değiştirilecektir.
    2.) 6990M ekran kartı için upgrade fiyatı henüz belli değildir. Bu konudaki detaylı açıklamamız tüm testler sonrasında yapılacaktır.
    3.) 3 bakır borulu soğutucuyu ancak ciddi biçimde modifiye ederek ATI 5870M ekran kartı ile kullanabilirsiniz. Yapılıp yapılamadığını önümüzdeki günlerde forumdan ileteceğim inşallah.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

Çok teşekkür ederim, en kısa zamanda sizinle iletişime geçerek elimde mevcut olan "i7 820QM ES"'yi "i7 820QM OEM" ile değişimini konuşacak ve yapacağım o zaman.

Tekrardan teşekkürü borç bilirim.

• @the recruit bizim cihazlara uygun bi kac ssd onerebilir misin amazondan ya da baska bi yerden bi de ocz felan hata veriyor demistin sebebini biraz aciklayabilir misin amazonda ocz vertex 2 cok guzel fiyatlara var bi tanidik vasitasiyla getirebilirim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymen96

@the recruit bizim cihazlara uygun bi kac ssd onerebilir misin amazondan ya da baska bi yerden bi de ocz felan hata veriyor demistin sebebini biraz aciklayabilir misin amazonda ocz vertex 2 cok guzel fiyatlara var bi tanidik vasitasiyla getirebilirim de

Kenan bu konuda görüş bildimişti ve ilk mesaja bu sorunu eklemiştim ben.

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecruit

aklıma gelmişken ssd ye geçecek arkadaşlara bi kaç tavsiyede bulunayım.
    bizim makinalarda sadece intel ssd ler sorunsuz olarak çalışıyo.diğer bütün ssd ler kingston dahil problem çıkarıyo.ilk bi kaç ay olmasa bile sonradan çok sorun çıkıyo ortaya. bende
    ocz vertex2 kullandım. Boot'ta görmeme gibi sorunlar yaşadım. Gönderdim corsair f120 aldım ilk başlarda iyiydi. sonradan onda da aynı problemlerle karşılaştım. Şimdi intel 320 series 128 gb kullanıyorum hiç bi problem yok. Gayet güzel ve hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 27 Kasım 2011; 13:05:01 >

• @İlhan bey işlemci değişimi için gönderdiğimiz cihazlarımız hazır orada iken Ekran kartı macun yenilemesi de yapılabilir mi? İstanbul'a gelme durumum olsa bizzat kendim geleceğim ama şuan böyle bir durum yok. O yüzden kargo ile yollamak zorundayım. Son olarak LCD ekran ile ilgili sorunum için nasıl bir çözüm üretilebilir bilmiyorum ama bunu da cihazı yoladığımda not olarak ekleyeceğim.

Son olarak ilgi, alakanız ve müşteri memnuniyeti adına elinizden gelenin hatta piyasada en iyi yaklaşımı sergilediğiniz için teşekkür ediyorum sizlere. Monster markasının yeni projeler ve yatırımlar ile daha iyi noktalara gelmesi için duacıyım inşallah. Ve Monster markasının daimi müşterisi olacağımı bir kez daha anladım. Monster Notebook sitesinin Asus sitesi gibi ürünlerimizin seri numarasını girerek yapacağımız bir kayıt sistemi ve ileride kendi forumu olacak şekilde yapabilirseniz çok iyi olur diye de eklemek istiyorum.

Son olarak Monster logolu güncel bios yüklemesini de bekliyoruz inşallah.

• Monster Ms16F11 -F12 kullanıcılarını temsilen yapmış olduğunuz yorumlar,deneyler ve dile getirmiş oldugnuz eksikliklerden dolayı başta mehipek , therecruit
    abilerimize ve tüm dernek üyelerimize teşekkürü borç bilirim.
    ayriyetten Monster Genel Müdürümüz İlhan Bey'in sorunlarımıza profesyönelce ve çözümcü yaklaşımından dolayı kendisine çok ama çok teşekkür ederim..

Memnuniyetimizi düşünen bir firmanın kullanıcısı olduğum için kendimi şanslı hissedyorum ve tüm forumlarda,çevremde Monster markasını tavsiye etmekte herkesi buraya yönlendirmekte çaba sarfediyorum :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRibLy* -- 27 Kasım 2011; 14:26:03 >
  • Bu işlemciyi ücretsiz değiştirecekler de alacaklarımız sıfır olacak herhalde ikinci el değil. Ben hem bunu soran hem de değişim istiyorum diye mail attim ama cevap alamadım. Olmazsa yarın bir de telefon açarım.
  • quote:

Bu işlemciyi ücretsiz değiştirecekler de alacaklarımız sıfır olacak herhalde ikinci el değil. Ben hem bunu soran hem de değişim istiyorum diye mail attim ama cevap alamadım. Olmazsa yarın bir de telefon açarım.

İşlemci değişimi sıfır ürünler ile yapılacaktır inşallah. Taleplerinizin toplanmasını takiben işlemcilerin yurtdışı stok durumu analiz edilecek ve tedarik / teslimat zamanı ile ilgili sizlere net bilgiler aktarılacaktır. Sizler için sıkıntı olmayacaksa en geç haftasonuna kadar değişim taleplerinizi bizimle paylaşmanızı ve tedarik süreci konusunda bizden bilgi beklemenizi rica edeceğim. Mümkün olan en kısa zamanda ürünlerin tedarik edilerek sizlere çözüm üretileceğini özellikle belirtmek istiyorum.

Bu işlemciler güncel olarak satışta olan ürünler olmadığı için sizden teslimat zamanı konusunda aceleci davranmamanızı ve gerekenin en kısa zamanda yapılacağını bilmenizi rica ediyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

• quote:

quote:

Bu işlemciyi ücretsiz değiştirecekler de alacaklarımız sıfır olacak herhalde ikinci el değil. Ben hem bunu soran hem de değişim istiyorum diye mail attim ama cevap alamadım. Olmazsa yarın bir de telefon açarım.

İşlemci değişimi sıfır ürünler ile yapılacaktır inşallah. Taleplerinizin toplanmasını takiben işlemcilerin yurtdışı stok durumu analiz edilecek ve tedarik / teslimat zamanı ile ilgili sizlere net bilgiler aktarılacaktır. Sizler için sıkıntı olmayacaksa en geç haftasonuna kadar değişim taleplerinizi bizimle paylaşmanızı ve tedarik süreci konusunda bizden bilgi beklemenizi rica edeceğim. Mümkün olan en kısa zamanda ürünlerin tedarik edilerek sizlere çözüm üretileceğini özellikle belirtmek istiyorum.

Bu işlemciler güncel olarak satışta olan ürünler olmadığı için sizden teslimat zamanı konusunda aceleci davranmamanızı ve gerekenin en kısa zamanda yapılacağını bilmenizi rica ediyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

Teşekkür ederim ilhan bey, mail atmıştım ama buradan da yazayım bende i7 820QM ES var değiştirmek istiyorum. Gerekli olursa telefon açarak da bildirim yapabilirim.

• @erdorado Bendewww.monsternotebook.com.tr adresine kullanıcı adımla giriş yaparak mesaj gönderdim bana da geri dönüş olmadı talebiniz alınmıştır diye. Sanırım işlemciler gelince haber verecekler.

@erdorado bu arada imzan kural dışı bilgin olsun boşluk dahil max. 6 satırdan oluşabilir imza. Benim gibi uyarı almayasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 29 Kasım 2011; 1:34:18 >
  • quote:

@erdorado Bendewww.monsternotebook.com.tr adresine kullanıcı adımla giriş yaparak mesaj gönderdim bana da geri dönüş olmadı talebiniz alınmıştır diye. Sanırım işlemciler gelince haber verecekler.

@erdorado bu arada imzan kural dışı bilgin olsun boşluk dahil max. 6 satırdan oluşabilir imza. Benim gibi uyarı almayasın.

Bunun olayı ne resim ve boşluklar dahil 6 satır mı?
  • @erdorado resim dahil değil. Boşluk dahil font boyutu 1 ise 7, 2 ise 4 satırdan oluşabiliyor.

quote:

İmza Kuralları

Arkadaşlar imzalarımızı hazırlarken dikkat edilecek hususlar aşağıda belirtilmiştir.
    İlk iki madde forumda en çok ihlal edilen kuralları içermektedir. Sitemizde imza kurallarına aykırı bir imza kullanımı imzanızın silinmesine ve ısrarla ihlallere devam etmek forumdan uzaklaştırmaya neden olmaktadır.

Önemli rica: İmza kurallarının değişmesi yönünde lütfen talepte bulunmayınız. Foruma yollanan mesajların değeri bizler için imzalardan daha önemlidir. İmzaların mesajlardan daha çok ilgi çekmesini istemediğimiz için bir değişikik de yapmayı düşünmüyoruz.

Not: Şikayet ettiğiniz imzalar sıraya alınıp toplu olarak silinmektedirler bu nedenle şikayetinize yanıt verildikten sonra hemen silinmemiş olması sizi şaşırtmasın. Şikayet edilen imzalar tamamen silinirler kurallara uygun hale getirilmezler imzanızdaki resim yada yazı sizin için önemliyse mutlaka bilgisayarınızda bir örneğini saklı tutmanızı öneririz.

1 - İmzada yer alacak metin (yazı) kuralları

İmzada bulunan metinlerin satır sayısı şöyle olmalıdır:
    Font boyutu 1 ise imzanız en fazla 7,
    Font boyutu 2 ise imzanız en fazla 4 satırdan oluşabilir aksi halde imza silinecektir.
    Kullanacağınız boşluklar satır olarak kabul edilir ve satır sayısına dahil olur.

Not: Herhangi bir font ayarlaması yapmazsanız font boyutu forumda standart olarak 2 ile yazılır. Yani standart boyda 4 satırdan fazla yazamazsınız. Yoksa kural dışı olur. 1 boyutlu fontu kullanmak için yazılarınızı kodları arasına almanız gerekmektedir.

İmzada kullanabileceğiniz fontlar sadece 1 ve 2 numaralı fontlardır. İmzanız 3 numaralı font ile tek satır dahi olmuş olsa kuraldışıdır. Bunun sebebi forumdaki mesajlardan daha çok imzaların dikkat çekmesini önlemektir. İmzalarda 1 ve 2 numaralı font aynı anda kullanılırsa toplam satır sayısı 4'ü geçmemelidir, böyle durumlarda tüm yazılanlar 2 numaralı font büyüklüğünde yazılmış olarak kabul edilir.

Önemli Not: İmzanızda yazdığınız her satır (boşluk dahil) (resmin yanında , altında veya ustunde olabilir) sayılacaktır.

Önemli Not: İmzadaki satır sayısı, Internet Explorer da 1024*768 Piksel ekran çözünürlüğü baz alınarak kontrol edilmektedir...

2 - İmzadaki resim kuralları

İmzada yalnızca tek bir (1 adet) resim bulunabilir. Bu resimle ilgili olarak şu kurallar geçerlidir;

İmzanızda kullanacağınız resmin boyutu 20 kb'dan fazla olamaz

Çözünürlüğü yani piksel değeri ise 100x100'den büyük olamaz.

Tamamını okumak için aşağıdaki linke bakabilirsin.
    http://resim.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 29 Kasım 2011; 13:48:09 >

• Millet bu arada 11.11a sürücüsünden sonra ATI şimdi de 11.11b sürücüsünü yayınladı. Driver versiyonunda değişiklik yok ama Catalyst Sürümü ve birkaç yerde daha güncelleme olmuş. Ben yükledim ama henüz test etmedim. Bilginize

Download Linki
  • CPU değişim talebi bulunanlara geri dönüş yapıldı mı? Dönüş yapılan var mı?
  • @the recruit bizim bilgisayarlara oc yapilmasi ile ilgili biraz paylasim yapabilir misin hem ilk sayfaya da eklemis oluruz zahmet olmazsa veya eski konuda vardi sanirim mehipek ordan alip bu sayfaya koysak iyi olur ben mobildeyim suan sayfayi soylersem tam olmaz ama yine de bakim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.