Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben ssd yapmasam onun yerine ekran kartına versem parayı ilerleyen zamanlarda ssd hdd alıp taksam ??
    hem belki ssd ler ucuzlar... :D
  • ATİ 5870 i GTX460 mı değişmek istiyorum diyorsun :)
  • İyi akşamlar arkadaşlar.
    Bende Ati HD 5870 + 840QM işlemci ile ön sipariş verdim.
    Sipariş veren herkese şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyber-44

İyi akşamlar arkadaşlar.

HayırLı oLsun Dostum Çok GüzeL Bir Sistem oLmuş..

GüLe GüLe KuLLan
  • ya yanlış yapmışım
    ekran kartı bana yeter oynamam onla
    ssd yerine işlemciye önem versem mesela 840qm sipariş etsem ssd daha sonra takılırmı diyecektim ekran kartı demişim :)
    önceliği işlemciye vereyim yani olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasiyet

quote:

İyi akşamlar arkadaşlar.

HayırLı oLsun Dostum Çok GüzeL Bir Sistem oLmuş..

GüLe GüLe KuLLan

Teşekkürler

• quote:

İyi akşamlar arkadaşlar.

Allah razı olsun. Sana da şimdiden hayırlı olsun. Hayrlısı ile kullanırız inşallah hep beraber canavarlarımızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

İyi akşamlar arkadaşlar.

Allah razı olsun. Sana da şimdiden hayırlı olsun. Hayrlısı ile kullanırız inşallah hep beraber canavarlarımızı.

Amin inşallah

quote:

Orijinalden alıntı: Aykut_K
    ya yanlış yapmışım
    ekran kartı bana yeter oynamam onla
    ssd yerine işlemciye önem versem mesela 840qm sipariş etsem ssd daha sonra takılırmı diyecektim ekran kartı demişim :)
    önceliği işlemciye vereyim yani olur mu?

Pek anlamıyorum ama ilerde işlemciyle oynamak belki sıkıntı yaratabilir.
    Ben ssd+ram ve blueray ilavesini sonraya bıraktım

• bende aynen o şekilde yapmayı düşünüyorum
    değiştirilebilir parçaları sonraya bırakabilirim
  • Evet ssd vs parçalar sonradan ilave edilebiliyor ama işlemci sıkıntı yaratır..

Benim iş olmadı kısmet degilmiş önümüzdeki aya kaldı olsun alıcam sonunda bu notebooku
  • hadi ya sende benimle aynı durumdasın yani
    normal fiyatı da iyi ya diğer alternatiflere göre çok uygun bence
  • Evet malesef enistemin kartın limit dolmus olmadı..

Fiyat zaten gayet uygun sorun yok kacırmam bu fırsatı xD
  • slm arkadaslar bende bugun fokusbilgisayara gidip şiparişimi verdim
    Standart konfigürasyon + 820 işlemci + 8gb ram + elimdeki 1aylık seagate 500gb 7200rpm ide taktırınca 2*500gb hdd

forumda bir ara sırt çantası oldukça mesak uyandırmıştı bu bakimdan çantayı inceledim ve öncelikle şükürler olsin ki sitede gözüktüğü gibi lila rengi yok çantanın :DDD

çanta beklentimden de büyük göründü gözüme ve içerisinde notebook u korumak için ayrı bir bölümü ve ayrı gözleride vardı yani bence gayet güzel tavsiye ederim

bu arada ortalama 3saatlerini çaldığım her türlü alakalı alakasız sorumla meşgul ettiğim özgür bey ve burak beye anlayışları ve sabırları için teşekkür ederim. neyseki tüm müşterileri benim gibi değil... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyzapin -- 20 Kasım 2010; 21:16:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyzapin
    forumda bir ara sırt çantası oldukça mesak uyandırmıştı bu bakimdan çantayı inceledim ve öncelikle şükürler olsin ki sitede gözüktüğü gibi lila rengi yok çantanın :DDD
    çanta beklentimden de büyük göründü gözüme ve içerisinde notebook u korumak için ayrı bir bölümü ve ayrı gözleride vardı yani bence gayet güzel tavsiye ederim

Selam
    Çantanın hangi renkleri yada rengi vardı?. Birde bu notebook için olan ayrı gözde koruyucu varmıydı. Yani o gözün arkasında bu plaka yada sert bir malzeme varmıydı. Çantanın malzeme kalitesi nasıldı. Normal çantanın malzemesi iyiydi. Neyse yani aklında kalanları yazarsan sevinirim. Makinayı muhtemelen kargo ile isteyeceğim görmeden alacağım için ön bilgim olsun istedim.
    İyi akşamlar

• siyah agırlıklı lilanın yerinde ise koyu gri tonlar vardı yani herkese uygun düşceğini düşünüyoruım ve evet notebook u korumak için kalın yumuşak bir yüzey vardı ve benim kanatimce koruyucu olarak görevini yapıcaktır.
    malzeme konusunda uzman olmasamda bence kaliteliydi deri değil tabii el çantası gibi ama onun kadar agırda olmaması avantajı ki deri cantadan elimde bulundugu için ben seçimimi sırt çantasından yana kullanıcam

bu arada galiba sakaryadansın vaktin varsa notebooklar geldiginde ben elden almaya gidicem senide götürebilirim
  • evet sakaryadanım olmadı pm atıyorum haberleşiriz duruma göre bakarız artık :) elden almak gibisi yok tabi :D
  • ay sonuna kadar elimize ulasir mi acaba?
  • Ben de İstanbuldayım ama Sakaryada okuyorum :) bu nedir kardeşim.

Bu arada geliş tarihi tam kesin değil ama bence büyük bir ihtimalle 29kasım 3 aralık araındaki hafta gelir. Evet vaadedilen bu değil ama bu benim tahminim.
  • Özgür Bey kuponun süresi dolmuş diyor sipariş veremiyorum, ilgilenebilir misiniz acaba

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. dark ve Değerli Arkadaşlar;

MONSTER GX660R ve GT663R modellerimizdeki ÖN SİPARİŞ indirimi 13 Kasım 2010 tarihi itibariyle sona ermiştir. Ancak sizlerden gelen talepleri değerlendirerek DONANIM HABER üyelerine KURBAN BAYRAMI TATİLİ boyunca özel bir fırsat sunmaya ve ÖN SİPARİŞ fırsatını size özel olarak devam ettirmeye karar verdik.

Aşağıda yer alan İNDİRİM KUPONU KODU aracılığı ile 21 Kasım 2010 günü akşamınakadar web sitemizden geçilen siparişler için bu fırsat devam edecektir. Aynı kodu kullanarak tüm DONANIM HABER FORUM üyeleri bu modellerimize ait ÖN SİPARİŞ FIRSATI' ndan yararlanabilirler.

İNDİRİM KUPONU KODU : ROR6IQ3CHQS6R3

İndirim Kuponu Geçerlilik tarihi : 13 - 21 Kasım 2010

DONANIM HABER ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİMLİ ÖN SİPARİŞ sayfasına gitmek için hemen tıklayın !..

Bu fırsatın DONANIM HABER forum üyelerine sunulmuş özel bir fırsat olduğunu ve indirim kodu kullanılmadan geçilen siparişler için ÖN SİPARİŞ indirimi fırsatının bulunmadığını özellikle belirtmek istiyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

quote:

Orijinalden alıntı: (dark)

ön sipariş bitti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Özgür Bey kuponun süresi dolmuş diyor sipariş veremiyorum, ilgilenebilir misiniz acaba

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

MONSTER® GX660R ve GT663R 15.6" Notebook Serisi modellerimize ait yoğun talep ve ilgi dolayısıyla bu notebook modellerimizden satın almak isteyen ancak bu çok özel fırsatı kaçırdığını düşünen müşterilerimize ve siz değerli Donanım Haber Forum üyelerine ikinci bir fırsat daha yaratmak adına gelen talepleri de değerlendirerek 13.11.2010 Cumartesi günü gece saat 23.59 itibariyle sonlandırdığımız %5'lik çok özel ön sipariş indirimi kampanyamızı bu sefer başka bir şekilde daha yeniden devam ettirme kararını aldık.

Buna göre; 9 günlük uzun bayram tatili süresi sonuna kadar yani 21.11.2010 Pazar günü saat 23.59'a kadar sürecek olan yeni bir kampanya daha başlatarakwww.monsternotebook.com.tr internet sitemiz üzerinden sitemize üye olmuş tüm Donanım Haber Forum üyelerine çok özel bir fırsat olarak hazırladığımız İNDİRİM KUPON NUMARASI -- > ROR6IQ3CHQS6R3 indirim kuponu numarasınıhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_liste.aspx?lang=tr-TR linkinden sadece Q7GT663R01 ve Q7GX660R01 MONSTER® GX660R ve GT663R 15.6" Notebook Serisi modellerimizde kullanarak, bu ürünlerimizi SEPETE EKLE butonuna tıkladıktan sonra SEPETİM bölümünden de Kupon No yazan yere yapıştırıp KUPONU KULLAN dediğinizde üye girişi yaparak yeniden %5 ön sipariş indiriminden yararlanabileceksiniz.

Bu indirim sadece Donanım Haber Forum üyeleri için hazırlanmış çok özel bir indirim kampanyası olup 21.11.2010 Pazar günü saat 23.59'a kadar devam edecektir.

Ayrıca indirim kupon kodu kullanılmadan internet sitemiz üzerinden geçilen tüm siparişler için %5'lik ön sipariş indirimi fırsatının bulunmadığını özellikle belirtmek isteriz.

Bu çok özel sizlere sunduğumuz 2.fırsatı değerlendirerek, bayram süresi boyunca internet sitemiz üzerinden bu indirim kuponu ile satın alım işlemlerinizi BONUS ve FINANSBANK kredi kartlarınıza vade farksız çok uygun taksit imkanları ile hemen ve beklemeden online olarak ön sipariş verebilirsiniz. Sanal Pos sistemimiz üzerinden 3D Secure özelliği yardımı ile diğer tüm banka kredi kartlarınıza tek çekim işlemi ile de yine siparişlerinizi Mail Order yöntemine gerek kalmadan anında online olarak yapabilmeniz mümkündür.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

Özgür bey yukarıdaki mesajında 21.11.2010 Pazar günü saat 23.59'a kadar sürecek demiş kampanya için acaba siz yanlışmı girdiniz kupon kodunu?
    Diyecektim ki şimdi kontrol ettim dediğiniz gibi kupon süresi dolmuş yanlışlıkla kupon kodunun süresini erkenden mi pasif ettiler acaba? Bir hata olmuştur diye düşünüyorum, eğer yatkililerden birisi görürse bu mesajları gereğini yaparlar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 21 Kasım 2010; 0:42:44 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.