Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Emre mouse neysede V7 klavyeye baktım resmen mest etti beni çok hoş duruyor hayırlı olsun şimdiden
  • Bu özelliklerin yanına bile yaklaşamayan laptoplar bile bundan pahalıyken bu laptop nasıl bu kadar ucuz olabiliyor anlayamıyorum.

Bi açıklama yapabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swodniw

Bu özelliklerin yanına bile yaklaşamayan laptoplar bile bundan pahalıyken bu laptop nasıl bu kadar ucuz olabiliyor anlayamıyorum.

Bi açıklama yapabilir misiniz ?

bunun cevabını verebilicek olanlar distribitör firmalar o müthiş kar marjlarıyla yürek hoplatıyorlar saolsunlar
  • Şu bilgisayarlar gelsede alan arkadaşlardan performansları öğrensek...
  • quote:

Şu bilgisayarlar gelsede alan arkadaşlardan performansları öğrensek...

keşke biran önce gelse ; bu donanımla iyi kötü fikir verir zaten performansı için
  • bizde bekliyoruz ama aralık ayını bulacak galiba
  • Arkadaşlar henüz 3 gün geçti ve karamsarlığa gerek yok sanırım. Örgür bey'in sözlerine istinaden, bu hafta yada en fazla önümüzdeki hafta ürünlere kavuşuruz diye tahmin ediyorum.
    Tabi Özgür bey'de ithalatla ilgili yaşadıkları süreç hakkında ara ara bilgi verirse çok seviniriz.

quote:

.......

Ürünlerimizin yüksek ihtimalle Kurban bayramının sonrasındaki hafta içerisinde stoklarımıza girmesini beklemekteyiz
    .......
    gecikmeler ve kargo esnasında yaşanan olası gecikmeler ile gümrük işlemleri sırasında meydana gelebilecek elimizde olmayan diğer bekleme süreleri de göz önüne alınacak olursa, ürünlerin tam olarak elimize ulaşma süresinin ay sonuna kadar uzama ihtimali hiç istemesek de olabilir
    .......

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

• Bu ürünün daha geniş ekranlı seçenekleri gelecek mi acaba? Demek istediğim bu tür kasası olan, clevo olmayan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalukK

Arkadaşlar henüz 3 gün geçti ve karamsarlığa gerek yok sanırım. Örgür bey'in sözlerine istinaden, bu hafta yada en fazla önümüzdeki hafta ürünlere kavuşuruz diye tahmin ediyorum.
    Tabi Özgür bey'de ithalatla ilgili yaşadıkları süreç hakkında ara ara bilgi verirse çok seviniriz.

quote:

.......

Ürünlerimizin yüksek ihtimalle Kurban bayramının sonrasındaki hafta içerisinde stoklarımıza girmesini beklemekteyiz
    .......
    gecikmeler ve kargo esnasında yaşanan olası gecikmeler ile gümrük işlemleri sırasında meydana gelebilecek elimizde olmayan diğer bekleme süreleri de göz önüne alınacak olursa, ürünlerin tam olarak elimize ulaşma süresinin ay sonuna kadar uzama ihtimali hiç istemesek de olabilir
    .......

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

evet sonuçta firmayla iletişim içindedirler heralde.
    firamnın nezaman göndereceği ülkemize nezaman varacağı falan belli olması gerekirdi bu güne kadar.
    haberleri özgürbeyden bekliyoruz

• Arkadaşlar canavarlarımızın flash tanıtımı eklenmiş siteye

http://www.monsternotebook.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pred4toR

Bu ürünün daha geniş ekranlı seçenekleri gelecek mi acaba? Demek istediğim bu tür kasası olan, clevo olmayan.

msi'ın çıkarmasına bağlı

gerçi msi'ın şöyle bir ürünü varmış ama işlemci core i5 olduğu için pek performaslı olmasa gerek

http://msi.com/index.php?func=prodnbspec&maincat_no=135&cat2_no=271&cat3_no=&prod_no=1999

• quote:

Orijinalden alıntı: zyzapin

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz sipariş ettiğimiz notebookların maalesef tuş aralarında toz yapışması gibi görüntü kirliliği yaratıcak ve sürekli temizlenmesini gerektiricek bir yapısı var.
    Bunu önlemek için alelade bir notebook koruyucu alabiliriz fakat benim düşüncem bu kadar imrenerek aldığım notebookumun görselliğini zayıflatıcak bir klavye koruyucu yerine notebooklarımıza birebir uyan tüm tuşlarına oturan bir klavye koruyucu kullanmaktır.

Fakat bunun yaptırtılabilmesi için öncelikle bir talebin oluşması gerekmektedir ve bizim için özel yaptırtabilicek ürün görselliğini bozmadan ürünü rahatca kullanabiliceğimiz ve sıvı dökülmelerine karşıda bizi koruyacak bir klavye koruyucu edinmek konusunda istekli olan arkadaslar varmı bunu öğrenmek ve desteğinizi almak istiyorum ki fokus bilgisayar da bizim için bu imkanı saglayabilsin. Lütfen herkes olumlu ya da olumsuz bir yanıt versin

Gerçekten çok gerekli TamDestek

• Arkadaşlar, size malesef kötü bi haberim var...

Canavarlar aralık ortası gibi gelecekmiş....
  • quote:

Arkadaşlar, size malesef kötü bi haberim var...

Kötü de olsa bu haberi sizden değil Özgür Bey'den duymayı beklerdim, zaten 3 gündür foruma girdiği halde konuya yazmamasından gecikme yaşanacağı da belliydi.

Konuda alternatif çözümleri de paylaşmaya başlayabiliriz, siparişini iptal etmek isteynler için
  • quote:

kaynak??
  • quote:

doğru mu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: (dark)

quote:

doğru mu bu

eğer oğruysa burada özgür bey tarafından duyrulması gerekmezmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 24 Kasım 2010; 18:36:32 >
  • ön siparişler bitti biteli giriyor ama birşey yazmıyor.
  • Bomba haber ürünler ocak ayına kalmış
  • atış serbest desenize arkadaşlar.
    Umarım özgür bey en kısa sürede geri döner.
    Bu arada özgür bey ile msn de konuştuğumda (anladığım kadarıyla :) )makinalar hala msi ın fabrikasında uçak ile 2 günde gelecekmiş ama msi galiba işi geciktiriyormuş.Bizimkiler sıkıştırıyormuş ama malum bu işler kolay değil iki parça birşey almıyorsunuz. Ama tahminim 2 günde gelse bile malum gümrükten bu malları çekmekte kolay değildir. Yani tahminim en iyi ihtimalle haftaya
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.