Şimdi Ara

Monster notebook 60hz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Abra A5 V15.1.1 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V15-1-1.html

Bu bilgisayarı almayı düşünüyordum fakat 60hz olduğunu farkettim. Oyun oynamak için 60hz'nin çok farkedeceğini düşünüyorum. Sizce fark eder mi? Eğer fark ediyorsa bu özelliklerde 120-144 hz lik bilgisayar bulabilir miyim? Biliyorsanız söyler misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tabiki etki eder ama gtx1650 ile etki edeceğini düşünmüyotum gtx1650 fhd 60hz için gayet normal bir kart

• BlackHeart89 kullanıcısına yanıt
    Yani sıkıntı yapmaya gerek var mı? Bu bilgisayar ile oyun performansı nasıl olur 60hz olması sorun çıkartır mı?

• Alperen T A kullanıcısına yanıt
    Çıkartmaz akıcı bi oyun oynarsın bu laptop ta

Çok teşekkürler. Biraz yordum ama :D sizce bu fiyatta bu bilgisayar iyi mi yoksa daha iyisi bulunabilir mi

Bu seviyeye alabilecrğin en mantıklı çözüm bu hocam, msi gf63 serisi var onlarda maalesef sonundaki f harfine dayandırarak fırın edition resmen alınmaz, başka birde acerın nitro serisi var 300 tl daha ucuza 9300h ve gtx1650 olarak ama ramler 4x2 onu unutmamak gerek ilerde upgrade ederken biraz canınız sıkılabilir

Ever Nitro serisine de bakmıştım bende ramlara takıldım. Upgrade etmek için 2 tane 8 alınması gerekir buda sıkıntı olur. Peki bu monster notebook'un ssd'si 480gb. Onun dışında bilgisayara hdd takmak ya da daha fazla ssd takmak mümkün mü?

alırken yükseltme yaparlar eğer sonradan ben kendim yapacağım ondan soruyorum diyorsanız her anakartta hdd desteği vardır. takabilirsiniz.
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Alırken yapıyorlar fakat alırken ssd takabiliyorsun. Ssd'yi alırken mi takmak daha ucuza gelir yoksa sonradan kendim alıp takarsan mı daha ucuza gelir?

kendiniz takacaksanız daha ucuza gelir ama işi ehline bırakmak lazım herzaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.