Şimdi Ara

monster notebook dahili ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abra a5 v1.1.2 sürümünü kullanıyorum dahili intel HD 4600 harici GTX 860M var wolfenstein ii için dahili ekran kartını devre dışı bırakmam gerekiyor çünkü oyun açılmıyor hiç bir şekilde tek çözümü bu . intel olanı yani bios'ta bulamadım aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmak işe yaramıyor monster yetkilisi yardım ederse sevinirim

• Sağ tıklayı grafik işlemcisiyle çalıştır seçeneğini denesen?
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    hocam bunu zaten denedim 1 haftadır yapılacak bütün kombinasyon driver denedim sadece bu olmadan olmuyor
  • mr.hahn91 kullanıcısına yanıt
    normalde otomatik geçmesi gerekir karta ama geçmiyorsa ya oyunda sıkıntı var, ya da makinede. Başka oyunlarda vs sıkıntı yoksa o oyun için bir çözüm araman lazım. Teamwiever kur bilgisayarına müşteri hizmetlerini ara olmazsa onlar bağlanıp bakarlar.
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    oyun hiç açılmıyor yani intelde kalıp oyunda kasma gibi bi durum değil bu bunun nedeni de dahili ekran kartından dolayı dahili ekran kartı olmayan veya bunu kapatabilen sistemlerde olmuyor yanlış anlamayın yardımcı olmaya çalışıyosunuz ama bu klasik 2. ekran kartı devreye girmiyor muhabbeti değil
    İyi de kapatma olayı ile geçiş yapma olayı aynı şey arka planda. Eğer o oyuna özgü olarak yapmıyorsa bilgisayarınız ya işlemci kaynaklı bir fix ya da harici ekran kaynaklı bir fix uygulanması lazım. Ama yok hiçbir oyun açılmıyorsa o zaman sıkıntı anakartta veya sürücülerde olabilir.

Şuana kadar hiçbir çift ekran kartlı bilgisayarda bir ekrankartından diğerine elle geçiş veya iptal ederek geçiş yapmadım, tamamında otomatik geçiş yaptı ki zaten bütün hepsi böyle çalışıyor.

Sadece keyfi olarak dahili ekran kartının yeteceği bir şeyi diğer kartla açmak istersem grafik işlemcisiyle açma ayarını kullandım.

Siz önce sorunu saptamak zorundasınız diğer türlü kimse çözüm bulamaz. Bu oyuna özgü bir durumda zaten oyunun forumlarını vs karıştırmanız lazım. Yok genel sıkıntıysa o zaman başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

İyi de kapatma olayı ile geçiş yapma olayı aynı şey arka planda. Eğer o oyuna özgü olarak yapmıyorsa bilgisayarınız ya işlemci kaynaklı bir fix ya da harici ekran kaynaklı bir fix uygulanması lazım. Ama yok hiçbir oyun açılmıyorsa o zaman sıkıntı anakartta veya sürücülerde olabilir.

Şuana kadar hiçbir çift ekran kartlı bilgisayarda bir ekrankartından diğerine elle geçiş veya iptal ederek geçiş yapmadım, tamamında otomatik geçiş yaptı ki zaten bütün hepsi böyle çalışıyor.

Sadece keyfi olarak dahili ekran kartının yeteceği bir şeyi diğer kartla açmak istersem grafik işlemcisiyle açma ayarını kullandım.

Siz önce sorunu saptamak zorundasınız diğer türlü kimse çözüm bulamaz. Bu oyuna özgü bir durumda zaten oyunun forumlarını vs karıştırmanız lazım. Yok genel sıkıntıysa o zaman başka

abi zaten diğer hiç bir oyunda vs sorun yok kendi direk güçlü olan kart ile açıyor burda ki sorun devreye girme sorunu değil. sorun oyunun genel bir problemi var forumların hepsini taradım steam forumları reddit vs vs oyuna bir iki fix geldi ama çözülen kartlar genellikle 1000 serisi veya bu sorunu çözdüm diyenler masaüstü kullanıcısı, notebook kullanıcıları eğer dahili kartı kapatamıyorsa komple oyunu açamıyor yani dahili kart hiç olmammış gibi olması lazım aksi takdirde oyun açılmıyor

kısaca kafa karışmasın istiyorsan abi dahili ekran kartın varsa oyunu açmıyor buna ne dersen de intel hd/apu vs bunu deaktif etmen lazım aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmak masaüstülerde işe yarıyor ama notebookta durum öyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.hahn91 -- 2 Kasım 2017; 0:28:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Oyunla ilgili problem olduğuna göre firma çözüm sunamaz. Senin bu durımda yapabileceğin iki şey var, ya bulursan modlu bioslar var onlarda atacaksın kartı devredışı bırakabilmek için. Ya da oyunun firmasından destek alacaksın.

Laptopta manuel olarak bu işi yapamazsın çünkü nvidia ve intel arası geçişi optimus teknolojisi yapıyor. Bu teknolojide senin laptop anakartına iki grafik kartında entegre olduğu için biosa bağlı. Doğal olarak bios windowsa hükmettiği için sen windowstan ne yaparsan yap bios müdahale eder düzeltir.

Şunu bir dene bakalım ne yapacak, normal karta geçiş yaptıran bir oyun aç alta koy o sırada oyunu açmayı dene bakalım yiyecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Oyunla ilgili problem olduğuna göre firma çözüm sunamaz. Senin bu durımda yapabileceğin iki şey var, ya bulursan modlu bioslar var onlarda atacaksın kartı devredışı bırakabilmek için. Ya da oyunun firmasından destek alacaksın.

Laptopta manuel olarak bu işi yapamazsın çünkü nvidia ve intel arası geçişi optimus teknolojisi yapıyor. Bu teknolojide senin laptop anakartına iki grafik kartında entegre olduğu için biosa bağlı. Doğal olarak bios windowsa hükmettiği için sen windowstan ne yaparsan yap bios müdahale eder düzeltir.

Şunu bir dene bakalım ne yapacak, normal karta geçiş yaptıran bir oyun aç alta koy o sırada oyunu açmayı dene bakalım yiyecek mi

aynen dediğin gibi bios'tan bu işi yapmak lazım ama notebook bioslarını biliyosun hep kısıtlı modlu biosta bulamadım eski monsterlara yapan birini buldum burdan ama bu modellere yok

güzel fikir abi başka oyun açıp girme benimde aklıma geldi bi kaç gün önce denedim olmadı şuan gene denedim yine olmadı

O zaman o oyundan hayır gelmez, zira bu sıkıntı çok fazla makinede vardır ve destek sunulmamış ise zaten boştur içi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.