Monster P150 notebookum var. Bugun birdenbire fise takiliyken kendini kapatmaya basladi. Ama oncesinde Windows 10'un bir guncellemesini yapti. Ben guncellemeye bagladim ama sorunu cozemiyorum.
Ozetle Durum Su; * PC prizdeyken bazen 10 saniye, bazen 1 dk sonra kendini kapatiyor. *Bataryadayken calisma sorunsuz. Fakat bataryada Windows eski surume gecmiyot. *Prize takinca batarya sarj oluyor. PC kapali dahi olsa, prizdeyse bir anda kendini baslatiyor. Ve yine kapatiyor. Sonsuz bir donguye giriyor.
Bu sorun ne olabilir? Lutfen yardim edin, caresiz kaldim.
pildeyken yapılan son güncellemeyi/güncellemeleri kaldırın. Pilde kaldıramıyorsanız fişdeyken bilgisayarı açar açmaz - başlat tuşu ve R tuşlarına beraber basınız. - Gelen penhcereye msconfig yazıp entera basın. - Açılan pencerede önyükleme sekmesine geçip - önyükleme seçenekleri altında güvenli önyüklemenin yanındaki kutuyu işaretleyip tamam deyip yeniden başlatın. Bilgisayar bir sonraki açılışında güvenli modda açılcaktır. Güncellemeyi kaldırıp yeniden başlatın. Tekraa güvenli modda açılırsa üstdeki adımları uygulayıp güvenli önyüklemenin yanındaki tiki kaldırın.
Cok tesekkur ederim. Bosu bosuna donanim arizasi diye servise gidecektim. Sorun cozuldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme