Şimdi Ara

monster notebook tulpar v7 1.2 amd r9 m290x dying light 7 fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende monster notebook tulpar v7 1.2 amd r9 m290x ama dying light oyunundan 7 fps alıyorum aynı oyun arkadaşımın vasat bilgisayarında 40 fps ile çalışıyor güncel driverlar her şey yüklü işletim sistemi windows 8.1 internet sitesinden driverlarını güncelledim bi sıkıntı yok ama oyundan 7 fps alıyorum 7 fps nedir ya daha öncede battlefield 4 de 5 fps almıştım ama servisin ilgisizliğinden onlar soruna cevap bulana kadar ben sorunu çözmüştüm zaten ama şimdi nasıl yaptığımı hatırlamıyorum pc ye formatta atamam yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameeline -- 28 Nisan 2015; 17:43:14 >

• Belki dahili ekran kartını kullanıyordur. Amd'de nasıl kontrol ediliyor bilmiyorum ama bir bakın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ondan şüpheleniyorum ama cpu usage %8 daha önce esri city engine adlı programda da bu sıkıntıyı yaşamıştım program renderi intel üzerinden yapıyordu amd ye geçirtememiştim servise bu konu hakkında da bi çok mesaj attım ancak bot'lar yanıtlıyor sanırım 09:00 - 18:00 çalışan botlar.
  • Bitcoin miner da olabilir sistemde(düşük bir ihtimal ama), Bitcoin minerlar sistemi çok yavaşlatır.

• galiba çözdüm en azından 40 fps ye yakın alıyorum bi süre sonra 17 fps ye düşüyor cd si çizilmişti zar zor okutup pc de AMD ile ilgili her şeyi kaldırdım registery kayıtlarını temizlettim cd den çıkardığım driveri kurup güncellemesini tekrar yaptırdım sorun ortadan kalktı amd nin yanında verdiği özel programların hiç birini kurdurmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameeline -- 29 Nisan 2015; 12:55:58 >
  • gameeline G kullanıcısına yanıt
    View distance'ı düşürün olabildiğince, film grain effect'i kapatın ve öyle bakınhocam fps düşüşleri nasıl. Çok fazla düşüşler oluyorsa teknik servisle iletişime geçin bence.

• fps düşüşlei oyunda genel bir sıkıntı sanırım birde ekran kartının ısınma durumu var oyunda fps düşüşlerini engellemek için dediğin gibi view distance ve noise ve shadowu falan kapattıyorlar ama oyundan bi şey anlamıyorsun blur efekti falan kalmıyor şuan memnunum bi sıkıntı yok ilerde göndermeyi düşünüyorum ama teknik servise atlanacka bir mevzu değil teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.