Şimdi Ara

Monster p150hm için fan tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Laptopumun garantisi varken 6990m ekran kartım yanmıştı aşırı ısınmadan. Aradan bir sene geçti ve yine aynı şey oldu, Fakat garanti bitmişti. Ben de yeni bir ekran kartı ( gtx 765m ) ve noctua nt h1 termal macun siparişi verdim. Önceleri hiç termal macun değiştirmezdim fakat artık değiştireceğim. Bu laptopu kullananlara sorum fanı yetersiz bir bilgisayar mıdır, değiştirmeye gerek var mı? Eğer varsa güzel bir fan tavsiyesi yapabilir misiniz? Teşekkürler.

• hocam bende 170em kullanıcısıyım ürün çift fan canavar gibi ama 2-3 ayda ızgaralardaki tozları temizlemez macun falan değiştirmezsen sıkıntı yaşarsın benim 6 ay falan oldu internette dolaşırken cpu fanı çalışmaya başladı fanlar yeter bence
  • Laptop ısınınca fanlar devir yükseltmiyorsa sıkıntı yaşarsın. biosu default yapman gerekecek. 1 yıl içinde macun değiştirilmesi gerekir, şayet sizin laptop gerçekten sıkıntılı ısı değerlerini bir at bakalım. Çok ısınan bir laptop kapanması gerekir yanmak nerden çıktı. Bu işte bir iş var. Hatalı bir ürünmü yoksa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapanmayı arada yapıyordu zaten hocam. En son yine kapandı, sonra bi açtım ki görüntü kafayı yemiş. Bir kere daha olmuştu bu ve ekran kartını değiştirmişlerdi. 6990m idi o da. Çok ısınan bir kart ve ben de tabi ne bi macun yenilemesi yaptım ne de toz aldım, olacağı buydu. Artık daha dikkatli davranacağım. Bu arada gtx 765m p150hm ile uyumlu değilmiş, geri göndereceğim.
  • airalert A kullanıcısına yanıt
    Hocam noctua termal macunu nereden sipariş ettiniz ?
  • ebaydan. 10 sterline geldi kargoyla beraber.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.