Şimdi Ara

MONSTER PC İLE İLGİLİ SORULAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cswfo06

türk markası olması umrumda değil ülkem kazansın etik olmayan ne yapıyorlar? bu firmaya üretim sertifikası veren ve sattıran devletimizdir. Ve beğenmediğiniz yerli üretim leptopların senin verdiğin msı ile kıyaslama sonucu :

MONSTER PC İLE İLGİLİ SORULAR

ayrıyeten bir yeni firma bunu yapıyorsa msı bir şey bilmiyordur. msı 3300 tl (indirimsiz) - monster 3070 = yüksek performans + iyi teknik servis +230 tl cepte (ben o para ile bide ek sdd alırım veya fan :))

tamam kardeş 8 yıllık bilgilerimi sayende unuttum herşeyi baştan bana öğrettin teşekkürler.

msi ' in sitesine gir reklamına bak

sonra monster in sitesine gir reklamına bak ( tabi donmazsa ve doğru görüntülenirse )

düpedüz aynısı işte reklamı bunu anlamayacak ne var.

bunca yıldır bu işteyim msi daha önce çıkarttı bu reklamları monster aynısını kopyaladı çünkü kendine has bir reklamı yok anca işte ucuza parçaları birleştirtip düz kasayı satsın destek 0 , garanti 0. neden mi ? adam kendi üretmiyor ki, nereden bilsin. basit yazılımsal destek dışında birşey veremez, birde belki parça değişir ama zor bir sorunda hop. geçmiş olsun.

edit : sen bu kafayla daha çok kazıklanırsın, ülken kazansınmış ülken zaten sana heryerde kazığı atıyor fazlasıyla kazanıyor da uyuyorsun. verdiğin vergilere, ödediğin faturalara bak.

aldığın teknolojik bir ürünün 2 katı parasını ödemeye devam et sen, ülken kazansın sonra başkaları bu paralarla kendine birşeyler alsın.

artık şu pazar malını koskoca MSI ile kıyaslamayın yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Ağustos 2014; 18:45:11 >

• Monsterin verdigi garanti hic bir sirkette yok . Ayrice ayni özellikte olan notebook fiyatlari da ortada . Cekinmeden Monster alabilirsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monster pc elime geldi diyelim driverlerini elimlemi kurcamhttp://www.monsternotebook.com.tr/pages/downloads.aspx bu ne yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: cswfo06

türk markası olması umrumda değil ülkem kazansın etik olmayan ne yapıyorlar? bu firmaya üretim sertifikası veren ve sattıran devletimizdir. Ve beğenmediğiniz yerli üretim leptopların senin verdiğin msı ile kıyaslama sonucu :

ayrıyeten bir yeni firma bunu yapıyorsa msı bir şey bilmiyordur. msı 3300 tl (indirimsiz) - monster 3070 = yüksek performans + iyi teknik servis +230 tl cepte (ben o para ile bide ek sdd alırım veya fan :))

tamam kardeş 8 yıllık bilgilerimi sayende unuttum herşeyi baştan bana öğrettin teşekkürler.

msi ' in sitesine gir reklamına bak

sonra monster in sitesine gir reklamına bak ( tabi donmazsa ve doğru görüntülenirse )

düpedüz aynısı işte reklamı bunu anlamayacak ne var.

bunca yıldır bu işteyim msi daha önce çıkarttı bu reklamları monster aynısını kopyaladı çünkü kendine has bir reklamı yok anca işte ucuza parçaları birleştirtip düz kasayı satsın destek 0 , garanti 0. neden mi ? adam kendi üretmiyor ki, nereden bilsin. basit yazılımsal destek dışında birşey veremez, birde belki parça değişir ama zor bir sorunda hop. geçmiş olsun.

edit : sen bu kafayla daha çok kazıklanırsın, ülken kazansınmış ülken zaten sana heryerde kazığı atıyor fazlasıyla kazanıyor da uyuyorsun. verdiğin vergilere, ödediğin faturalara bak.

aldığın teknolojik bir ürünün 2 katı parasını ödemeye devam et sen, ülken kazansın sonra başkaları bu paralarla kendine birşeyler alsın.

artık şu pazar malını koskoca MSI ile kıyaslamayın yazık.

Ben bunları bilerek alıyorum tabi monster msı kadar köklü değil ama msı nin fiyatlar havalarda üstünü tamamlada alak istersen ;)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.