Şimdi Ara

Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.194
Cevap
10
Favori
130.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTS 5100 Signuture, beylikdüzü MediaMarkt'ta var ve World Card'a peşin fiyatına 6 taksit. Diğer kartlara ufak bir farkla yine taksit imkanı var. Bu arada teknika'nın selamı var demezseniz, ürünü bulamazsınız. Çünkü, sağolsunlar bu forumdaki arkadaşlara ayrıldı ürünler. Son 3 adet! Şu an ne ithalatçısında ne de diğer mağazalar da kalmadı.
  • Sayın gökay-52.

Çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Total cihazlarınızın güç tüketimi 1000 değil, 3000 Watt da olsa sorun yok!

Aralarındaki farklılıkları Definitive Club Topic'İnde yazmıştım zaten.

Ancak HTS 1000 de yeterli bir cihaz. Şu an 5100 Signuture'nin yoğun şekilde satılması, fiyatının kısa süreli olarak çok düşmesinden kaynaklanıyor. Tabiki, HTS 5100 Signuture, çok daha üstün cihaz. Ama HTS 1000'i de alıp, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ve çok da memnun kalırsınız. Olumlu etkilerini farketmemek, mümkün değil.
  • kdundar;

Bilgi için tsk.
  • Ahmet sende 876 yokmuydu yahu ne zaman 5007 aldın

aradaki bariz farkları yazabilir misin acaba?
  • hts 1000 satılmıstır
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Sayın gökay-52.

Çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Total cihazlarınızın güç tüketimi 1000 değil, 3000 Watt da olsa sorun yok!

Aralarındaki farklılıkları Definitive Club Topic'İnde yazmıştım zaten.

Ancak HTS 1000 de yeterli bir cihaz. Şu an 5100 Signuture'nin yoğun şekilde satılması, fiyatının kısa süreli olarak çok düşmesinden kaynaklanıyor. Tabiki, HTS 5100 Signuture, çok daha üstün cihaz. Ama HTS 1000'i de alıp, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ve çok da memnun kalırsınız. Olumlu etkilerini farketmemek, mümkün değil.

teşekkürler teknika.

aslında elektronik cihaz almadan ilk önce alınacak bi bileşen ama biz önce cihazı alıyoruz hep bu böle olmuştur..hts1000 'de gitti. 5100 içinde bakalım kısmet. indirimde olsa bile yinede bize pahallı geliyor. dile kolay 900 tl sonuçta..ama hts1000'i zorlayacaz bakalım.

• Ali Bey 5100 ve 1000 arasinda bariz performans farki var mi? 2sini de kullanmis biri olarak karsilastirabilir misiniz lutfen?
  • Rica ederim,

5007 hayırlı olsun bu arada.

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

kdundar;

Bilgi için tsk.
  • nuri ne çabuk sattın len, bende hts 1000 i satsammı naapsam bir aylık cihaz müşterisi çıkarmı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdundar

Rica ederim,

5007 hayırlı olsun bu arada.
    quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

kdundar;

Bilgi için tsk.
    Çok tsk. Darısı arayışta olanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

istanbul dışında olupta almak isteyen varsa yardımcı olunur. şahsen ve bizzat

ben şahidim. media markt'dan bana telefon açıp, 5100'de indirim var yine de HT1000 istiyor musun diye kanıma girmeye bile çalıştı
    kargom yolda, yarın elime geçer herhalde. tekrar tekrar yardımların için teşekkür ederim Ali.
    bizim gibi istanbul'da olmayanlar için büyük nimet

• Ben de bugün vailalaiskaya HTS 5100 Signuture aldım ve kargo ettim.
  • Teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eloir

quote:

Orijinalden alıntı: by@li

istanbul dışında olupta almak isteyen varsa yardımcı olunur. şahsen ve bizzat

ben şahidim. media markt'dan bana telefon açıp, 5100'de indirim var yine de HT1000 istiyor musun diye kanıma girmeye bile çalıştı
    kargom yolda, yarın elime geçer herhalde. tekrar tekrar yardımların için teşekkür ederim Ali.
    bizim gibi istanbul'da olmayanlar için büyük nimet

Rica ederim benim için zevkti. işlerimden dolayı baya bir geciktirdim sizin siparişi ama.

• dün akşam media markt mersin şubesinden yoğun uğraşlar sonucu bende bir adet aldım 3-4 gün sonra teslim ederiz dediler. Gerçi 1 adet kaldı istiyormusunuz tutamıyoruz elimizde dediler ama son anda yetiştim.
  • Hayırlı olsun sevgili Mokur. Güzel günler de kullanın. Sisteme etkilerini de yazarsan memnun oluruz.
  • elime ulaşınca zaten kurulumu yapıp, test edip kendimce gördüğüm farkları bildirecem.
  • bende sonunda aldım 5100 ü akşam çekicem resim
  • hayırlı olsun arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.