Şimdi Ara

Monster Power Center HTS-1000, 2600, Signature 5100 Kullanıcı Listesi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.194
Cevap
10
Favori
130.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli bir detayı unutmamak lazım. Bu tür cihazlar negatif geri besleme ile çalışan cihazlar. Yani tesisatta doğru topraklama olması ön şartı var. Doğru topraklama olmayan tesisatlar için cihaz garantisi ve koruma garantisi zaten devre dışı kalıyor. Yurt dışında bu tür sorunlar olmadığı için sorun da çıkmıyor. Zaten yıldırım koruması da doğru topraklama esasına dayalı çalışıyor. Geririp de 40 yıllık binanın abuk subuk topraklaması olan veya roprak ile nötr'ü köprü bağlanmış tesisatına takıp da sonuç beklerseniz sonuç bu olur. Yeni yönetmelik gereği eş eksenli topraklamaya sahip binalarda kullanılan cihazlarda bu tür sorunları yaşamanız neredeyse binde bir. Önce bu konuda bir bilinçlenelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Belkin'inde kaliteli modelleri var ancak TR'de bulamadım bir ara mediamarktta satılmıştı ancak şuan yok

http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=443726#
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

İsoTek Aquarius Evo 3 ün tr fiyatina baktim da şaka yapıyorlar herhalde .

Ohannes amazonda 1195 euro....

• Tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır. 5100 Signuture misss. Misss.
  • o zaman PS Audio P10 fiyatına hiç bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kürkçü dükkanıdır. 5100 Signuture misss. Misss.

Ustad bulabilirsem almayi dusunuyorum ama bu yorumlardan sonra biraz tırstim acikcasi 1000 modeli icin ne dersin 150 gibi bi fiyati var

• quote:

Orijinalden alıntı: playdead

o zaman PS Audio P10 fiyatına hiç bakmayın

Bakma gafletinde bulundum massallah krell power gibi bisey

• Uygun fiyata alabileceğin, güvenle ve memnuniyetle sorunsuz kullanabileceğin ekonomik ama etkili de bir seçenek istiyorsan, Belkin Surgemaster Extreme serisinden birini alabilirsin. Fiyatları 50 ile 99 Tl aralığında.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BELKIN-F9M800EN2M-8-Giri%C5%9Fli-Ak%C4%B1m-Koruyuculu-Priz,103452,504211,1407189.html?langId=-14

http://www.teknosa.com/urunler/110270911/belkin-f9m823yy2m-gry-akim-duzenleyicigoruntu

Bu da daha ekonomik seçenek!

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/BELKIN-6%E2%80%99l%C4%B1-2-m-Beyaz-Ak%C4%B1m-Korumal%C4%B1-Uzatma-Kablosu,103452,504211,827311.html?langId=-14

• quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Selamlar,

Bu işlerle uğraşan markaların ürünlerine bakabilirsiniz bir önceki posttaki ürünler olabilir. Devamında Silentwire ürünleri ve İsoTek ürünleri de. ben uzun süredir incelediğim İsoTek Aquarius Evo 3'ü tercih ettim.

usta tecrübeleriniz sorgulanamaz ama aşağıdaki resmi görüncede insanın pek güveneis gelmiyor bu alete. Ya biz piskolojik olarak içi dolgun bir alet bekliyoruz yada bu alet beklenildiği veya tr deki satış fiyatını hak etmiyor.

• playdead kullanıcısına yanıt
    yok artık
    yine bunun icine bir iki birseyler koymuslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 24 Ocak 2015; 23:14:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediz70

usta tecrübeleriniz sorgulanamaz ama aşağıdaki resmi görüncede insanın pek güveneis gelmiyor bu alete. Ya biz piskolojik olarak içi dolgun bir alet bekliyoruz yada bu alet beklenildiği veya tr deki satış fiyatını hak etmiyor.

Eneee.

Bu ne bee?

Yahu bunun içini yapmayı unutmuşlar.

5100 Signuture iyidir. İyiii.

• Sevgili ediz70;

Alacağımız tüm cihazların içine bakıp ilk önce gözümüzü ikna etme gereği bu işde tartışılmaz gerçek. Şimdi tv alırken görüntüsünden önce uydu alıcısı
    varmı hangi medyaları destekliyor wifi varmı vb. soruları buradaki az çok en azında tv almaya niyetlenmiş kişi sormaz. Benim cihazın içinde kullanmayacağım
    komponentlerin olmaması (görüntü,uydu veya telefon hattı vb.) kararımı pek etkilemez. Zira filtre ve koruma kısmı şu aşamada ses ile alakadar kısımda lazım.

Az ve öz Monster ile alakalı tecrübelerimi en azından hts 1000 cihazı için yazdım genel anlamda fiyatına göre fena bir cihaz değildi. Tüm elektrik
    hattım normalde yeni bina olduğundan ve üzerine benimde bu işle ilgili olabilcek iyileştirmeleri de kendi kanaatimce yaptım. Söz konusu cihaz ikinci cihazdır.
    Çalışırken prizden ayırdım tabi üzerine bağlı cihazları ayırdıktan sonra bir kenara kaldırdım ve bir hafta kadar sonra taktığımda malum lambalar dışında tık yoktu.
    Elimde bu iki hts1000 den çok önce aldığım 2010 yılı gibi AV800De modeli de var hala kullanıyorum.

5100 modeline bir zaman bayağı niyetlendim bulunamıyordu satan oldu tabi ama fiyatlar son satış fiyatının 2 katına yakın olunca vazgeçtim. Ama o fiyatlara öyle
    bir cihaz bulmak bugün biraz zor denemek için bile gözü kapalı alınır dediğim cihazlardandır.

İsoTek konusuna geri dönersek;

Detaylıca test etmeden (en azından kendimce) kullanmadığım bir cihaza iyi veya kötü diyemem. Liste fiyatları yurt dışında da aynı pound cinsinden malum.

Eder mi etmezmi kısmında biz tüketiciyiz genellikle pahalı buluruz öylede gerçekten bunu tartışmak yersiz olur. Şimdi görselde bu cihazların içinden bir class a amfi çıksın diye
    beklersek yol çıkmaza doğru gider. Bir on-off anahtarı, lcd gösterge, ön panelde düğmeler bunları kontrol eden entegrelerle cihaz kalabalıkda gösterilebilir.
    Hoşuma gider mi? gider ama iş yapmaz ise gözüm de görmez.

• Bu kadar basit bir devre yapısıyla Belkin'den çok farklı olacağını düşünmüyorum

• Ps Audio regeneratorların içlerinin gösterildiği video:

http://youtu.be/BfTa1V5VkZA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım biraz daha tartışmaya açık bir ürün aşağıdaki linkde fiyat vb. bilgiler mevcut.

SHUNYATA HYDRA M6 ALPHA

• Ne diyeyim? Monster Reference Power Center 5100 Signuture'ye pahalı diyenler utansın.
  • Shunyata tam yalanmış.
  • Buda 120 watt lık concert fidelity power amfinin içi.

http://pic6.audiogon.com/cgi-bin/image?ampstran&1322197246&pic&class&i/s/f/1317013147.jpg&Concert-Fidelity-ZL-120

Tasarımcı mümkün olduğunca sade yapmaya çalışıyor. İnternet sayfasından inceleyebilirsiniz. Ürünün iç donanımının sade olması kötü olduğu, iş görmez olduğu anlamına gelmemeli. Taş gibide amfidir, süperde ses verir. Söylediklerimde yanlış anlaşılmasın, isotek veya shunyata iyidir diye yazmıyorum bunu, sadece konunun bu yönüde var diye yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Sanırım biraz daha tartışmaya açık bir ürün aşağıdaki linkde fiyat vb. bilgiler mevcut.

SHUNYATA HYDRA M6 ALPHA

Harbidende 2500 euroluk neyi var allah aşkına bunun

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.