Şimdi Ara

Monster Pusat V1 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler amazondan msi bilgisayar sipariş ettim 1 haftaya elimde olacak mause bakıyorum Türkiyeden bu ürün f-p gibi

3500 Dpi , 7 Tuş Makro , 6 Renk Aydınlatma (göze hitap ediyor gibi ama ayrıntılı resim göremedim)

Bunun orjinal markası nedir kimden çıkma , laptop işinde monster tercih etmem ama mause güzel gibi elimizde patlar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MSI laptopların yanında çanta ve mouse geliyor normalde
  • Bende almayi düşünüyorum ama herhangi bir inceleme videosu yok umarım bi inceleme videosu yayinlanir

• Amazondan aldım çanta mause yok Tr de paketlerinde var ama 100 tllik ekipman için aralarında 600 tllik fark mevcut dışardan almayı tercih ettim o sebeple...

@SirusBro

Aynen buna bi tanıtım vs lazım üretici olmadıklarını biliyoruz en azından bu mause hangi üreticiden çıkma onu bilelim...

@ErayKucuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba bu ürünlerin üreticisi kimdir makroları yapacağımız program hakkında resim var mı , video inceleme yaptınız mı hiç ?

@MonsterMusteriHizmetleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konun yanliş yerde ama ben cevaplıyayım
    Monster Cahit v1 tercihimdir.

• CsGoPlayz C kullanıcısına yanıt
    Sn. CsGoPlayz;

Buradan satıştaki oyuncu mouse ve mousepad'lerimize göz atabilir ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

PUSAT V1 mouse incelememizi çok yakında web sitemizde buradaki sayfamızdan veya YouTube kanalımızdan takip bulabilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.