Şimdi Ara

MONSTER Q47P150SM02 15.6 tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ıslemcı we ekran kartı olarak 2sıde aynı ozellıklerı tasıyor msı ın artısı bluray dısc olması we wın8 kurulu gelmesı bırde ekranın 17 ınc olması monster 15.6 ınch ben kendım monster 16f4 kullanıyorum gayette memnunum sımdıye kadar hıcbır sorun yasamadım pc herseyın hakkını werıyor gercekden ama ben aldıgımda bu laptop msı ın yarı fıyatıydı suan kafa kafaya gıdıyorlar yerınızde olsam 2sınıde yakından gorurdum gonlunuz hangısınden yanaysa onu alırdım fakat sunu solım monster msı ın bu modelıne gore daha kaba duruor we kalın pek mobıl tasımaya uygun degıl yanı ama monsterında awantajı ıcını sok parcala tak degıstır hala garantı kapsamında oluyor ıstedıgın zaman ekran kartı işlemci upgrade ı falan yapabılıyorsun ben serwıslerınden memnunun gercı pcım hıc serwıse gıtmedı ama bı problem oldugunda aradıgımda yardımcı oluyorlar ssd yı kendım takmısdım ozaman yardım almısdım onun harıcınde de aramadım gercı cunku hıc bır problemım olmadı msın servısı nasıl o konuda bılgım yok forumu arastırırsan msı sahıplerınden bılgı alabılırsın cunku hersey pc yı almakla bıtmıyor onemlı olan sorun oldugunda gereklı destegı almak o yuzden dıyecegım o kı hangısı gozune daha hos gorunuyor we hangısının teknık destegi daha ıyıyse secımını ole yap cunku ıkısıde ıslemcı we ekran kartı olarak aynı ozellıklere sahıp

• http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=444969&lang=tr-TR al hemde paran cebinde kalsın arada degecek kadar fark yok git ssd aktır sonradanda ikisi arasında buyuk ekran dersen msı kucuk ekran dersen monster al
  • Msı alman daha iyi olacaktır. Çünkü yanında taşıma sırt çantası kulaklık, oyun, mouse gibi ek güzel ürünleride veriyor ve markaları steelseries oluyor. Monsterda ise sadece ürün, oda gönderirseler... Msı'ın ayrıca klavyesinin altı kendi isteğine göre rengini ayarlayabildiğin aydınlatma mevcut. Üstelik marka bazında değerlendirirsende Msı bir marka... Ayrıca vatan bilgisayarda bu ürünün bulunması güzel olmuş.

Diğer bir nokta ürünün sonradan güncellenmesi mümkün deniliyor fakat aynı teknolojiye sahip yeni bir işlemci takabiliyorlar onu msı da da taktırabilirsin. ama yeni yonga setli bir işlemci çıktığı zaman her ikisinde de upgrade mümkün değildir. Ekran kartları ise boyutlarına göre daha çok takılabiliyor o yüzden kasaların aynı olduğunu farz edersek ve notebook olduklarını da hatırlamak gerekirse ekran kartı güncellemesi oldukça kısıtlı bir işlemdir. Zate upgradeler normal notebook parasına yakın fiyatına mal oluyorlar. O yüzden notebook eskidiği zaman güncelleme yerine yenisini alman daha mantıklı olacaktır.

Kolay gelsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.