Merhaba... Malum öğrencilik gereği her zaman istediğimiz donanımda bilgisayarları alamıyoruz. Monster notebook hiç aklımda olmamasına rağmen ortalama 1700-1800 tl bütçem olduğunu etrafımda az çok bilgisayarlardan anlayan arkadaşlarıma dedim ve beni toshiba asus acer gibi markalara yönlendirdiler. Bu fiyat aralığında en azından önümüzde ki 2 3 sene içinde bir kere laptop alma şansım var. Arkadaşım marka için iyi dedi ama tereddütlerim var. Hizmet kalitesi almadan önce olduğu kadar aldıktan sonra da iyi mi ? Malum elektronik eşya şans işi ama olur da kronik bir sorun yaşayan var mı ? Servis konusunda sıkıntı çeker miyim ? Öncelikle bu sorularımın cevaplarını az çok almayı istiyorum. Biraz fazla soru sordum sanırım ama mazur görün imkanlar buna elverişli :) Performans konusunda kullanan arkadaşların tecrübelerini bizimle paylaşmasını rica ediyorum. Kasası mat gözüküyor elbette görünümde önemli ama benim için önemli olan sağlamlık konusu. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
yeni konu acmaktan ziyade asagidaki linklere goz atmanizi tavsiye ederim, aklinizdaki sorulardan cok daha fazlasina cevap alacaksiniz...