Şimdi Ara

monster stonedan ilk itemim yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce monster stonedan ilk old takımı aldım. Takının değeri hakkında bilgi verir misiniz lütfen. Ayrıca old takılar hakkında pek bilgim yok. Bu itemi takınca satamıyor muyum yoksa şimdi takmak içinde bir işlem yapmak zorunda mıyım? Takıya burdan bakabilirsiniz

http://i44.tinypic.com/2vn47xx.jpg

Bir forumda ilk kez ss paylaşıyorum kusura bakmayın:)

Oynadığım server kronos

yardım için şu linke tıklamanızı da rica ediyorumhttp://bit.ly/GGTsOu

• Severina göre değişir ama old elf belt 5-10m arasında gider en fazla
  • eğer üstüme takarsam itemi satamıyor muyum öyle bişeyler duymuştum doğru mudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bart.simpson

eğer üstüme takarsam itemi satamıyor muyum öyle bişeyler duymuştum doğru mudur acaba?

Evet üstünüzde kalır pazara girmez küpeler hariç
  • Pot paran çıkmış,hayrını gör :)
  • nick kısalark mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

nick kısalark mı ?

evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

eğer üstüme takarsam itemi satamıyor muyum öyle bişeyler duymuştum doğru mudur acaba?

İtemin rengi karartılmış ise takınca tekrar satamazsınız . Etrafı karartılmamış itemleri takınca satabiliyorsunuz . Zaten takınca satılmayanları takarken size soruyor
  • Hayırlı olsun, 5m eder.
  • kardeş söyledikleri gibi kararmış old takıyı takarsan bir soru sorar sana confirm dersen takı kırılır ve sadece sen kullanabilirsin..
  • heliosda çıksa köşeyi dönmüştün
  • biraz araştırdımda old takıların bu nest scarp larla normal takıya dönüştürülme ihtimali varmış bu doğru mudur yoksa bu şekilde kullanılan takıyı tekrar satmak için eski haline çevrilmesini mi sağlıyor yani old takı olmaktan hiç kurtulamıyor mu böyle söyleyenlerde var çünkü?
  • quote:

biraz araştırdımda old takıların bu nest scarp larla normal takıya dönüştürülme ihtimali varmış bu doğru mudur yoksa bu şekilde kullanılan takıyı tekrar satmak için eski haline çevrilmesini mi sağlıyor yani old takı olmaktan hiç kurtulamıyor mu böyle söyleyenlerde var çünkü?

1 sene önce bi takıyı birleştirdim şansa bala old dan kurtuldu ama artık olmuyor o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.