Az önce monster stonedan ilk old takımı aldım. Takının değeri hakkında bilgi verir misiniz lütfen. Ayrıca old takılar hakkında pek bilgim yok. Bu itemi takınca satamıyor muyum yoksa şimdi takmak içinde bir işlem yapmak zorunda mıyım? Takıya burdan bakabilirsiniz
eğer üstüme takarsam itemi satamıyor muyum öyle bişeyler duymuştum doğru mudur acaba?
İtemin rengi karartılmış ise takınca tekrar satamazsınız . Etrafı karartılmamış itemleri takınca satabiliyorsunuz . Zaten takınca satılmayanları takarken size soruyor
Hayırlı olsun, 5m eder.
kardeş söyledikleri gibi kararmış old takıyı takarsan bir soru sorar sana confirm dersen takı kırılır ve sadece sen kullanabilirsin..
heliosda çıksa köşeyi dönmüştün
biraz araştırdımda old takıların bu nest scarp larla normal takıya dönüştürülme ihtimali varmış bu doğru mudur yoksa bu şekilde kullanılan takıyı tekrar satmak için eski haline çevrilmesini mi sağlıyor yani old takı olmaktan hiç kurtulamıyor mu böyle söyleyenlerde var çünkü?
quote:
Orijinalden alıntı: bart.simpson
biraz araştırdımda old takıların bu nest scarp larla normal takıya dönüştürülme ihtimali varmış bu doğru mudur yoksa bu şekilde kullanılan takıyı tekrar satmak için eski haline çevrilmesini mi sağlıyor yani old takı olmaktan hiç kurtulamıyor mu böyle söyleyenlerde var çünkü?
1 sene önce bi takıyı birleştirdim şansa bala old dan kurtuldu ama artık olmuyor o
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme