Şimdi Ara

MONSTER T545FL900 düşünüyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel® Core2 Duo T5450(1.66 Ghz, 2 Mb L2 Cache, 667 FSB)
    512 MB nVIDIA GF8600M GT DX10
    15.4" WXGA (1440 x 900)Parlak Ekran
    2 GB DDR II 667 Mhz ÖB Garanti
    160 GB 5400 RPM SATA 8MB Cache
    Dual Layer DVD RW +/-
    Intel 4965 802.11 ( 3 Anten )
    4 in 1(SD/MMC/MS/MS Pro )Card Reader
    Dahili Bluetooth Ver. 2.0
    Biometric Parmak İzi Okuyucu
    Dahili Camera 2.0 Megapixel
    Deri Çanta HEDİYE
    Fiyat=1.612,86 YTL(KDV dahil)

Bu dizüstünü kullanan veya bilen arkadaşlar , nasıl bir bilgisayar almayı düşünüyorum fikir versinler . Veya bu özelliklerde alabileceğim daha ucuz bir dizüstü varsa lütfen yardımcı olsunlar. Yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılar..

• "bilmiyorumda. günümüzde neredeyse her gün gelişen, nerdesyse her ay yeni parçalar çıkan teknoloji dünyasnda. T5450 işlemcilerin eskidiğini düşünüyorm. hala kullanan marka var ama ne biliyim sonuç olarak laptop alıosnz uzun süre kullancaksınz almışken paraya kıyıp daha iyisini alın." diorm ve

BEnim verdiğim tek eksi -, işlemci okadar. dier özellikler gayet iyi. eğer ofis bilgisayarı olarak kullancaksan pek sorun olcanı sanmıyorum. bence al :)
  • romsage bende aynı kanıdayım işlemcisi düşük ben daha çok oyun için alıyorum 8600 GT ideal bi ekran kartı işlemci oyun performansını çok etkilermi benim bilgim yok yardımcı olursanız yorumlarınızı bekliyorum..
  • Arkadaşım eğer taksitle alacaksan bence git penryn işlemcili fl90 serisinden al.

Taksitle üstüne 66 ytl daha fazla ver. Son hız bir işlemcili 4 gb ramli laptop al.
  • bencede son model işlemcili ve 4gb ramli bilg. al. seni baya bi süre idare eder.
  • arkadasım içinde süphe olmasın makina iyi benim arkadasa aldık neredeyse performansı benimkine yakın. işlemci kötü sayılmaz inceledim. oyun performasıda cok iyi
  • işlemci dediğiniz gibi düşük az araştırdım penryn işlemcili bi laptop buldum şimdi onu araştırıyorum ekran kartı gddr3 ise büyük ihtimal alcam ilginize teşekkürler..
  • Ben daha bugün aldım arkadaşlar bu pc i ve makina 10 numara çalışıyor işlemcinin düşük olmasıymış oymuş buymuş fazla takmayın makina xp ile uçuyor ve ben en yüksek ayarlarda crysis oynuyorum hiç düşünmeden alın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DATADOT

Ben daha bugün aldım arkadaşlar bu pc i ve makina 10 numara çalışıyor işlemcinin düşük olmasıymış oymuş buymuş fazla takmayın makina xp ile uçuyor ve ben en yüksek ayarlarda crysis oynuyorum hiç düşünmeden alın derim.

arkadasım sistemim imzamda yazıyo tek farkı benim ekran kartım ama birbirine cok yakın o kartlar ama ne xpde nede vistada dedigin gibi crysis tum detaylarda oynanmıyo hatta vistada hepsini medium yap aa fln acma yinede kasıyo arada..tum gucellemeler mevcut onuda soyleyeyim sen nası yapıyosan bana da anlatsana?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.