Şimdi Ara

Monster t7 vs msı stelseries klavye değişimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazılımı biri PM olarak atabilirmi ? ismini falanda bilmiyorum sakata gelmeyelim sonra :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazx_53

quote:

Orijinalden alıntı: Monster T7

quote:

Orijinalden alıntı: lazx_53

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

tulpar t7 kullanıcısıyım.acıkcası ne gerek var boyle bir şeye anlamadım.ayrıca renkli klavye icin yazılımda gerekiyor.uyuşmazsa sıkıntı cıkara bilir.

Bende tulpar kullanıcıyım yazılımı uyuşuyor kendi bilgisayarıma msi nin yazılımını yükledim mavi rengi sadece sola yada dalgalı yapabiliyorum.

Driveri alabilir miyim ?

http://www.msi.com/support/nb/GT70_2OD.html#down-utility&Win8%2064 Utility sekmesinden işletim sistemini seçin altta Keyboard LED Manager indirin.Bu yazılımın yeni versiyonuda var beğenirsen msi dominator pro nun driverinden indirebilirsin.

Yukarda link verilmiş zaten.

• Yukarıdaki link ölmüş çalışanı aşağıdan indirebilirsiniz Windows 7-8 uyumludur.

http://download.msi.com/uti_exe/klm_1.0.1403.2801.zip

Program klavyenin ışığını arttırmakla kalmıyor dalgalandırma veya müziğe göre ışıkların yanıp sönmesini de sağlayabiliyorsunuz. Çok iyi yapmışlar bence denemeyen denesin.

• Bu da 50 dolara bahsedilen klavye hem de türkçe cebimde para olsa sipariş ederdim

• Bende tukpar t5 var programı indirdim fakat hata veriyor klavyeyi görmüyor :(((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olanak var ise monsterla bir konuşmak lazım. Fiyatını ödesek getirtip takarlar mı bilgisayara, ya da biz getirtsek onlar takar mı bilgisayara?
  • Ben klavye siparişini verdim bile artık olursa olur ama benim klavyede mavi ışıklar bile olmadı yani iyi risk aldım :))) belkide yanlış programı indirdim

• Monster servisi bunun olmayacağını söylemişti galiba bir zamanlar. Soket farklı demişlerdi. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

• erdi141 E kullanıcısına yanıt
    Sn. erdi141;

MS-1762 modellerimizde arka aydınlatmalı klavye seçeneğimiz bulunmuyordu. Teknik servisimiz bu modellerimizin anakartında arka aydınlatma soketinin bulunduğunu ancak yine de klavye ışıklarının kontrol edilebilmesi için notebookun EC Firmware güncellemesinin gerekebileceğini söylediler. EC güncellemesi ile notebookunuzun klavye ışıkları ve klavye üstündeki dokunmatik tuşların fonksiyonları kontrol edilebiliyor. Ancak üretici MSI 'ın bu modellerde geçerli bize göndermiş olduğu EC firmaware 'inde bu özelliğin aktif edilmesi bazı tuşların çalışma biçimleri de değişebilir. Bu nedenle ışıklı klavyenin ve klavye ışıklarını kontrol eden yazılımın ve klavye üstündeki bazı dokunmatik tuşların sorunsuz çalışacağı şeklinde size kesin bir bilgi veremiyoruz. Klavyeniz eline ulaştıktan sonra teknik servisimize notebookunuz ile birlikte klavyenizi getirmeniz durumunda teknik servisimiz bu konuda testleri yaparak size bilgi verebileceklerdir.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Bu gerçekten harika bir haber. Yakın zamanda bir monster laptop almayı düşünüyorum. Yurt dışından da klavye getirterek teknik servisin kapısını çalarım artık :)

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için bende ışıklandırma vardı fakat indirdiğim programı çalıştıramadım indirdiğim farklı bir sürüm sayesinde hallettim. Şuan renkleri kısabiliyorum veya farklı bölgelerede ki ledleri kapatıp açabiliyorum. Bu arada şuan bende Monster Tulpar T5 v1.4.1 var gtx 970 ekran kartlı 1 ay önce aldım :) Almak isteyen arkadaşlara tavsiyemdir makine gerçekten canavar :)

Ürün elime geçer geçmez oraya geleceğim zaten ssd taktıracaktım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi141 -- 27 Ocak 2015; 19:58:20 >
  • Evet arkadaşlar yurt dışından sipariş ettiğim klavye 1 hafta önce tarafıma ulaşmıştı fakat deneme şansını bulamamıştım. Bugün boş zamanımda klavyeyi bilgisayara monte ettim ve sonuç inanılmaz... Bilgi almak isteyen arkadaşlar buradan bana msj atabilir veya özelden yazabilir... Yakın zamanda youtube video ekleyeceğim....
    ,,,
    http://imageshack.com/a/img673/3130/eJVENy.jpg
    http://imageshack.com/a/img673/5545/46gRl5.jpg
    http://imageshack.com/a/img633/9084/skNQcu.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi141 -- 21 Şubat 2015; 1:39:39 >

• erdi141 E kullanıcısına yanıt
    Tebrikler
  • arkadaşlar bendede şuanda q61....... lı modeli var monstrein msı ışıklı klavyesi taktım üst paneli değiştirdim ben buna nasıl driver ükleyeceğim yardımcı olbilirmisiniz
  • ELİMDE KLAVYE VAR İTERSENİZ UYGUN Bİ FİYATA VEREBİLİRİM BNİM CİHAZIM IŞIKSIZ ZATEN NRMALDEDE YOK
  • Elimde duruyor 05439720023 numaradan ulaşabilitdiniz
  • Elimde şuanda duruyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.