Şimdi Ara

MONSTER T77FL903 almak istiyorum. nasıldır? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evette monster'ın sitesinden bişiler aktarcam

quote:

#
    Verify By INTEL® programının satış sonrası desteği ve güvencesi ile 2 YIL INTEL garantisi.
    #
    Verify By INTEL® programının satış sonrası desteği ile bol ve ekonomik yedek parça... ( Klavye : 10 $, 6 CELL Batarya : 60 $, Adaptör : 25 $ vb... )
    #
    Verify By INTEL® programı için COMPAL® tarafından ortak uyumluluk standartlarında üretilen çok zarif, sağlam, estetik ve şık tasarıma sahip barebone kasa

aslında sitelerinde bahsetmemiler ama adamların mağazalarına gittiimde bi katalog vardı işte laptoplarını tanıtan vs. en arka 2 sayfasında neden monster vs onları anlatıyordu. katolog yanımda olmadığı için tam bi şey diemicm ama yanlış hatılamıosm şöyle yazmışlardı.... (yani mana olarak)

intelin ürettiği anakartı ve parçalarını hazır aldıklarını. (yani parçalar anakartın üstünde geliyor) yazıolardı. yani benim anladığım kasa + anakart geliyor bu adamlar sadece ram takıp üstüne monster yazıp ucuza satıyorlar.

bi site vardı bulursam en kısa zmnda yollarım bu monsterı kullanan. :S

• Sn. muslumaslan;

Notebookunuzun probleminin giderilmesi esnasında oluşan karışıklıktan dolayı teknik servisimiz ve kendi adıma tarafınızdan özür diliyorum. Teknik servisimden aldığım bilgi dahilinde problemin asıl nedeni BIOS üzerinde yapılmak istenen resim yüklemesi esnasında anakartın üzerinde bulunan epromun bozulması sonucu teknik servisimizin eprom değişikliği ile ilgili irtibata geçtiği tedarikçi firma teknik servisinin eprom değişikliği sırasında sizin fikrinizi değiştirerek sorunu TEKNOKASK üzerinden çözüme gitmek istemeniz ve kargo yoğunluğundan dolayı notebookun ramlerinden bir tanesi ve adaptörünüz tedarikçi firma teknik servisinde kalmıştır. Durumu servisimize ilettiğinizde teknik servisimizdeki arkadaşımın notebooku size eksiksiz olarak gönderdiğini bildiği için size parçaların bizde olmadığını, daha sonra serviste yapılan araştırmada parçaların serviste unutulmuş olduğunu tespit etmiştir.
    Notebookunuz tekrar sizden kargo ile istenerek aynı gün içinde notebookunuz ram ve adaptörünüz ile birlikte eksiksiz olarak tarafınıza sevk edilmiştir.
    Teknik servisimizde yoğunluktan kaynaklanan sorun için tekrar özür diliyorum. Firmamız teknik servis konusunda sizlere en iyi şekilde çözüm üretmeye çalıştığını tekrar belirtmek istiyorum. Bu tarz karışıklıklar konusunda arkadaşlarımız daha titiz davranacaklardır.

Kadir KIZILTAŞ
    Müşteri Temsilcisi

quote:

Orjinalden alıntı: muslumaslan

cıksın buraya sahipleri cevap versin bana ben uzatmak istemiyorum konuyu firmaya zarar gelmesin diye ama bugun aradılar malzmeleri bulmuslar.
    konus sekilde gelisti ben bunun ram yok bide adaptoru yok dedim hayır beyfendi kesinlikle biz butun parcaları iel gonderdik dediler. ozaman bende demek siz gonderdiyseniz ya kargo firması caldı yada ben caldım dedim. gelsin firma yetkilisinden biri yalansa soylesin. ozaman ben en serefsiz insanım derim. yalan soyleyen serefsizdir. hayır basta deseler ki bir bakalım burda kalmıs olabilir deseler neyse sesimi cıkarmayacaktım ama beni oyle bir cevap verdilerki kesin ifadeler kullandılar ben onların biraz bekleyin kontol edelim demelerini bekliyordum. adımda forumda yazıyor faturanın uzerinde de adım yazıyor.
    gerci bugun aradılar herseyi sapa saglam yamıslar gonbderecegiz dediler. yine benden once onların arayıp ozur dilemelerini beklerdim ben bunları buya yazmadan once ama nerde bir defa arada bir sorun olustu ya
    konuyu uzatmak istemiyordum ama siz uzatın dediniz uzatıyorum.
    dediklerimin arkasındayımda. ama dedigim gibi fazlada uzatmanın bir anlamı yok. saolsunlar bilgisayarı tekrar gonderdim ve yaptılar. ve hersyini kontrol edip gondereceklermis bugun. keske ofke ile bana cevap vermeyipte bir kontol edelim deseydiler ve parcaları bulsaydılar o anda ve durum bu hale gelmeseydi.

• ben arkadasınıza bu konuda orda kalmıs olabilir dedim ama oyle bir tarzda soylediki kesinlikle ben kendi elimle paketleyip gonderdim deyince, tepem attı, birda bana 50 dolar icin yaptıgınız seye bakın dedi. bu soz zaten beni en kızdıran sey oldu. Birde ustune ustluk turkiyede hic bir firma bios guncellemesi ile ilgili bir onarım yapmaz dedi. İnanmayacaksınız ama tek bir firmaya mail attım ve bana bios guncelemelerini garanti kapsamında yaparız dediler. Zaten biosun maliyeti nedir yapacaktım ama yinede kaskoya gondereyim belki orda yaparlar dedim. Fakat kargo bana geldi. Birde ben bilgisayardan anlamayan biri olsam 2500 YTL veripte bilgisayar almam. sizde biliyorsunuzki bizim millet markaya onem verirler hızına vede 64 bite yada benzeri ozelliklerine onem vermezler. Arkadasınız oyle bir tepki verecegine beyfendi beklermisiniz bir kontol edeyim burda kalmıs olabilir diyebilirdi. Bilgisayar elime ulastı. bu konuda tesekur ederim. Ama sunuda belirtmek istiyorum bu konuda bende guvensizlik duygusu yarattı en azından kargo ile bilgisayarımı teknik servise gonderme konusunda. mecbur kalmadıkca sanırım, bir daha kargo ile gondermeyecegim.

• Sn. muslumaslan;

Bios update konusunda sizi ve forum üyelerini bilgilendirmek istiyoruz.

MONSTER marka notebooklarda yapmaya çalıştıgınız bios güncellemeleri herhangi bir yanlış kapanma sonucu notebookunuzun açılmaması garanti dışında değildir. Sitemizde bulunan sürücü güncelleme sayfasında BIOS güncellemesi ile ilgili müşterilerimizin teknik servisimiz ile iletişime geçmesi yönünde bilgi verilmiştir..

MONSTER FL90 Modellerimize ait Bios dosyaları;
    IFT00113.BAT
    PHLASH16.EXE
    IFT00113.ROM

Müslüm Bey' in yaşamış olduğu sorun farklı bir bios programı kullanılarak windows ortamında bios açılışına resim yuklenilmesinden kaynaklanmıştır. Yapılan bu işlem normal bir bios güncellemesi değildir.Yapılan bu işlem anakart üzerindeki bios epromunun bozulmasına neden olmuştur. Bu tip problemler HP, CASPER, TOSHIBA, SONY gibi yetkili servislerde aynı şekilde uygulanarak garanti dışı işlem yapılmaktadır.

Yaşanan sorun ile ilgili tarafınızdan özür dileriz.

Selamlar,

Ahmet ÖZTÜRK
    Teknk Servis Sorumlusu

• hımmm... yukarıdaki son konu bana aslında mantıklı geldi.

düşününbi. siz notebook alıyorsunuz ve bu notbook dogal olarak donanımsal yada yazılımsal bozuluyor. sizde teknik servisinize götürüyorsunuz..

buraya kadar her sey normal. teknik servis de size hangi durumlarda garanti kapsamında hangi durumlarda kapsam dışı oldugunu söylüyor. tamam.
    ama birde kendinize sorun bios la oynanmaz. hiçbir yer de bunu garantiye sokmaz. anladıgımkadarıyla adam kendine özel bir resim yüklemeye calışıyor biosuna.. ebe kardeşim sen bilmihyormusunki barın barın bagıran yetkili servisler biosla oynanmaz oynamayın. oynarsanız destekalın diye. madem ki gittin monster alıdın. bilgisayardan anlayan kişisin o zmana neden böyle bir hata yaptn da biosa kendine özel bir resim yüklemye kalktın.
    bıos la bilgisayar icinde cok hasır nasıl olanlar bile ellemeye korkar bıosu.

kendini tatmin eden bir firma bulmuşsun garanti kapsamında diye acıklasan iyi olur hangi firma bizde oradan alalım arıtık alcagımızı. böyle firma varsa tabiii...oda muhtemelen vardır ama kimbilir ne kadardır fiyatı müslüm bey size diyorumacıklayın artık..

benim s96s model bir monster notbook um var.fl90 alacakken firmam icin forma bakayım dedim s96s notebugumun problemi aynı sekilde bıos probleminden update yaparken kapandı bir den bire acılmadı daha. servis iki günde sonuçlandırdı. bir tek size mi kötü bu monster. yoksa rakip firmadan mısınınz.. .

sky_worker yarbay olmuş sun o kadar hangi firma adına calışıyon bu kadar kötülemişsin. monster le ilgili sorun nedir söylede bizde ona göre karar verelim kim haklı kimhaksız...

bütün yazılarında kötülemişsin nedir agırın. uzun lafınkısası arkadaşlar yapmayın her firmada bu takım olaylar olabirli. siz gidin bakalım hp yada ne bilim vatan firmaları garantisi bittiginde artık sizi kapıdan iceri sokmazlar .ilgilenmezler bile. başıma geldi ordan biliyorum. garantisi biteli 2 gün olmuşken artık garantisi bittigi icin ilgilenmediler. biz parasıyla yaptıralımdedilk onu da kabul etmedielr. kaldıki monster garantisi biten ürünün bile müsterisi madur olmasın diye cabalıyor. üstelik eger s iz samimiyseniz bi şekile ücret almadan da halletmeye calışıyor. başıma geldi.kaldıki bios kullanıcılarınellememesi gereken yerdir. bunuda anlayın..

sizin gibi insanlar yüzünden formda daha cok aktif olcaminsanları heveslerinden etmeyinnn

• bu s96s modellerinde ram destegini hangi programla ögrenebilirim acaba bilenvarmı ..
  • Daha öncede başka bir topicte söylemiştim. Tekrar söylüyorum. Etraf marka ve kaliteli dizüstü kampanyalarıyla doluyken ortalama dizüstüleri 2000-3000 ytl (bu fiyata ne dizüstüler alınır) arası olan ve hiçbir kampanya felan yapmayan monster bence ölü tercih; eğer sorun ekran kartıysa pcdepo da (umarım reklama girmemiştir gerçi birçok kişi biliyordur ama) 1024 mb ekran kartlı msi dizüstüler 1078 ytl (tek sorun bence sorun değil ama çoğu kişi için sorun olabilir işlemcisi amd ama yorum yapanlar gayet memnun söyleyeyim )

ha bu mu ucuz işte özellikler işte fiyat
    Intel® Core™2 Duo T7800 ( 800 Mhz )
    512 MB DDR-3 nVIDIA GF8800M GTX DX10
    17.1" WSXGA+ (1920 x 1200)Parlak Ekran
    4 GB DDR II 667 Mhz KINGSTON ÖB Garanti
    320 GB 5400 RPM SATA 8MB Cache
    Dual Layer DVD RW +/-
    Intel 4965 802.11 a/g
    7-in-1 Card Reader
    TV Kartı MCE Uyumlu Uzaktan Kumandalı
    Biometric Parmak İzi Okuyucu
    Windows VISTA Ultimate 64 bit

Fiyatı : 3.499,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 4.983,48 YTL

arkadaşlar ne alıyorsunuz 5000 ytl ye bana söyleyin ufak bir otomobil parası nerdeyse bu yav benim mantık sınırlarım zorlanıyor ama sizi bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 25 Şubat 2008; 21:34:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: demir431

hımmm... yukarıdaki son konu bana aslında mantıklı geldi.

düşününbi. siz notebook alıyorsunuz ve bu notbook dogal olarak donanımsal yada yazılımsal bozuluyor. sizde teknik servisinize götürüyorsunuz..

buraya kadar her sey normal. teknik servis de size hangi durumlarda garanti kapsamında hangi durumlarda kapsam dışı oldugunu söylüyor. tamam.
    ama birde kendinize sorun bios la oynanmaz. hiçbir yer de bunu garantiye sokmaz. anladıgımkadarıyla adam kendine özel bir resim yüklemeye calışıyor biosuna.. ebe kardeşim sen bilmihyormusunki barın barın bagıran yetkili servisler biosla oynanmaz oynamayın. oynarsanız destekalın diye. madem ki gittin monster alıdın. bilgisayardan anlayan kişisin o zmana neden böyle bir hata yaptn da biosa kendine özel bir resim yüklemye kalktın.
    bıos la bilgisayar icinde cok hasır nasıl olanlar bile ellemeye korkar bıosu.

kendini tatmin eden bir firma bulmuşsun garanti kapsamında diye acıklasan iyi olur hangi firma bizde oradan alalım arıtık alcagımızı. böyle firma varsa tabiii...oda muhtemelen vardır ama kimbilir ne kadardır fiyatı müslüm bey size diyorumacıklayın artık..

benim s96s model bir monster notbook um var.fl90 alacakken firmam icin forma bakayım dedim s96s notebugumun problemi aynı sekilde bıos probleminden update yaparken kapandı bir den bire acılmadı daha. servis iki günde sonuçlandırdı. bir tek size mi kötü bu monster. yoksa rakip firmadan mısınınz.. .

sky_worker yarbay olmuş sun o kadar hangi firma adına calışıyon bu kadar kötülemişsin. monster le ilgili sorun nedir söylede bizde ona göre karar verelim kim haklı kimhaksız...

bütün yazılarında kötülemişsin nedir agırın. uzun lafınkısası arkadaşlar yapmayın her firmada bu takım olaylar olabirli. siz gidin bakalım hp yada ne bilim vatan firmaları garantisi bittiginde artık sizi kapıdan iceri sokmazlar .ilgilenmezler bile. başıma geldi ordan biliyorum. garantisi biteli 2 gün olmuşken artık garantisi bittigi icin ilgilenmediler. biz parasıyla yaptıralımdedilk onu da kabul etmedielr. kaldıki monster garantisi biten ürünün bile müsterisi madur olmasın diye cabalıyor. üstelik eger s iz samimiyseniz bi şekile ücret almadan da halletmeye calışıyor. başıma geldi.kaldıki bios kullanıcılarınellememesi gereken yerdir. bunuda anlayın..

sizin gibi insanlar yüzünden formda daha cok aktif olcaminsanları heveslerinden etmeyinnn

bu konu baslıgı altındaki yazıların hepsini okumus olsaydın bu konuyu uzatıp savunmak istedigin sirketin daha da zarar gelmemesi icin konuyu uzatmazdın. illaki yukardan asagıya okumayı bilmiyorsan sana tekrar yazarım. sende rtuk gibi istedigin yerini okuyp kendine gelen kısma yorum yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslumaslan -- 26 Şubat 2008; 5:22:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Asarhaddon

Daha öncede başka bir topicte söylemiştim. Tekrar söylüyorum. Etraf marka ve kaliteli dizüstü kampanyalarıyla doluyken ortalama dizüstüleri 2000-3000 ytl (bu fiyata ne dizüstüler alınır) arası olan ve hiçbir kampanya felan yapmayan monster bence ölü tercih; eğer sorun ekran kartıysa pcdepo da (umarım reklama girmemiştir gerçi birçok kişi biliyordur ama) 1024 mb ekran kartlı msi dizüstüler 1078 ytl (tek sorun bence sorun değil ama çoğu kişi için sorun olabilir işlemcisi amd ama yorum yapanlar gayet memnun söyleyeyim )

Intel® Core�2 Duo T7800 ( 800 Mhz )
    Dual Layer DVD RW +/-
    Intel 4965 802.11 a/g
    7-in-1 Card Reader

arkadaşlar ne alıyorsunuz 5000 ytl ye bana söyleyin ufak bir otomobil parası nerdeyse bu yav benim mantık sınırlarım zorlanıyor ama sizi bilemiyorum

Arkadaşım bu bilgisayarı alan adam oturup word kullanıp, mayın tarlası oynıcak adam değil. bu cihazı alan kişi ya oyun oynamaya aşırı hevesli(özellikle yüksek kalitede oynamaya) biridir,

yada

Bir mimar, grafik tasarımcısıdır. 3Ds max te vs. kasmasın diye bunu alır. ki bu cihaz şu an apple lardan bile yüksek bi performansa sahip ve yaklaşık aynı fiyat. ki bi mimar için 5bin lira para değil. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romsage -- 28 Şubat 2008; 0:16:34 >

• Fokus bilgisayar'dan bir kampanya bekliyoruz

8700 GT ve 8800 GTX'li modelleri de bir nebze olsun alınabilir hale getiren
  • Lütfen daha fazla aktif olun, sizin gibi parlak fikirli arkadaşlara ihtiyacımız var

quote:

Orjinalden alıntı: demir431

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 28 Şubat 2008; 0:58:33 >
  • quote:

Laptop elbette tercih meselesi, büyük konuşmayayayım ancak ben 1 ytl dahi vermem Monster'a, Datron'a vb. türevlerine, laptopların sadece kağıt üzerinde yazan özelliklerine göre değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyorum çünkü mimari itibariyle toplama sistemlerin bu yapıya elverişli olmadığını arkada mutlaka sağlam firmaların olması gerektiğini savunuyorum.

Şu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldıralım: monster laptopların mimari yapıdan bir problemi yok.
    Toplama laptop diyince ne anlıyorsunuz bilemiyorum ama kısaca açıklamaya çalışayım. Laptop kasası, lcd paneli, ana kartı, ekran kartı standart gelen laptopa ram, cpu, ve hdd ekleyip satmak, barebone budur (belki ufak farklılklar olabilir ama ana hatlarıyla böyle). Yani mimari problem yaratacak bir olay yok ortada, kasayı (bilgisayarı) Compal Electronics firması üretiyor ve bazı arkadaşların canla başla karalamaya çalıştıklarının aksine "uyduruk - ne idüğü belirsiz" bir firma değil. Compal dünyanın ikinci büyük laptop üreticisi, 22 yıllık bir firma. Dell ve Toshiba da dahil olmak üzere birçok firma adına laptop üretiyorlar.
    Yaptıkları anlaşmalar uyarınca kendileri perakende satış yapamadıkları için dünya çapında "reseller" firmalar aracılığıyla (örn: türkiyede Fokus Bilgisayar) laptoplarını satıyorlar.

Yani diyeceğim şudur: mimari falan diyipte milletin kafasını bulandırmayın. Monster' larda herhangi bir dizayn - fabrikasyon hatası bulunması ihtimali ancak diğer marka laptoplar kadar, zira onları da üreten Compal ya da Quanta gibi firmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef_kfb_ -- 28 Şubat 2008; 21:21:33 >

• quote:

Daha öncede başka bir topicte söylemiştim. Tekrar söylüyorum. Etraf marka ve kaliteli dizüstü kampanyalarıyla doluyken ortalama dizüstüleri 2000-3000 ytl (bu fiyata ne dizüstüler alınır) arası olan ve hiçbir kampanya felan yapmayan monster bence ölü tercih; eğer sorun ekran kartıysa pcdepo da (umarım reklama girmemiştir gerçi birçok kişi biliyordur ama) 1024 mb ekran kartlı msi dizüstüler 1078 ytl (tek sorun bence sorun değil ama çoğu kişi için sorun olabilir işlemcisi amd ama yorum yapanlar gayet memnun söyleyeyim )

Dual Layer DVD RW +/-
    Intel 4965 802.11 a/g
    7-in-1 Card Reader

sen sony nin bu özellikteki laptopunu gördün mü gördüysen kaç para bir bak gel biz bekliyoruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

Dual Layer DVD RW +/-
    Intel 4965 802.11 a/g
    7-in-1 Card Reader

sen sony nin bu özellikteki laptopunu gördün mü gördüysen kaç para bir bak gel biz bekliyoruz...

görmeme gerek yok! çünkü sonye para verecek kadar zengin değilim hele hele monstere bu parayı hiç vermem! zaten piyasada da kendini bi ... zanneden sony ve monster dışında bu paraya lapto satanıda görmedim ama bu özelliklere yakın laptoplar ve fiyatlarını istiyorsan vereyim
    arka ASUS
    Ürün Kodu X52SA-250DV
    Açıklama
    Özellikler CPU Teknolojisi PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300
    2.5 GHz
    800 MHz
    6MB
    3 GB ram
    DDR2
    250 Gb harddisk
    512 Mb
    ATI ekran kartı
    HD2600
    15.4 " COLOUR SHINE
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    BlueTooth
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Win Vista Premium Tr
    2.6 KG

peki fiyatı: 1655 usd + kdv yani ortalama 1850 usd yani yukardakinin yarısı peki fark ne fark şu 1 gb az ram (1 gb ramın fiyatını söylememe gerek yok birde 15.4 ekran şahsen ben kendi adıma 17 inçlik ekranı olan bir laptopla gezdiğimi pek düşünemiyorum

bi başkası daha
    ACER LXAN40X467 AS5920G-933G25MN T93003GB250MB15.4
    Açıklama Geliştirilmiş Port'lar ExpressCard™/54 slot, 4x USB 2.0 port, HDMI™ port HDCP desteği ile , IEEE 1394 port, Consumer infrared (CIR) port, External display (VGA) port, Headphone/speaker/line-out jack S/PDIF desteği ile, Microphone-in jack, Line-in jack, Ethernet (RJ-45) port, Modem (RJ-11) port
    İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
    İşlemci Intel® Core 2 Duo T9300 (2.5Ghz 6MB L2 Cache 800MHz. FSB)
    Bellek 3072MB (1*2048MB+1*1024MB) DDR2
    Sabit Disk 250GB SATA
    Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW
    Ekran Özellikleri
    Ekran Boyutu 15,4 "
    Ekran Kartı NVIDIA® GeForce 8600M GT 1GB TC (512MB-1GB)
    Ekran Maks. Çözünürlüğü 1280x800
    Ekran Teknolojisi WXGA Crystal Bright Ekran
    Ağ Özellikleri
    Kablosuz Erişim Intel Pro Wireless 4965 802.11
    Ethernet Gigabit Ethernet
    Bluetooth VAR
    Gelişmiş Özellikler
    Kart Okuyucu 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
    Webcam Acer CrystalEye O,3MP Entegre CMOS
    Yazılım Özellikleri
    İşletim Sistemi Windows Vista Home Premium Tür
    Diğer Özellikler
    Pil 8 Hücreli Li-Ion pil
    Garanti Süresi 2 Yıl
    Ağırlık 3 Kg

evet bundada tek eksik 1 gb az ram ve 15.4 ekran dimi peki fiyat
    Fiyatı
    1699.00
    USD + KDV
    yani senin monstera verdiğin parayla ben bundan iki tane alırım

İşte laptoplar işte özellikleri yani marka (gerçi monster ne kadar marka tartışılır) farkını es geçtim tüm bu tantana 1 gb fazla ram için mi bu kadar fazla parayı piyasadaki laptoplardan 1 gb fazla ramımız ve elimizde 17 inçlik mükemmel laptopumuz için mi veriyoruz! Yok paranız cebini ısırıyor fazla geliyorsa ona birşey diyemem. Verin arkadaşlar verin bol bol verin! Selametle! Selametle!

• quote:

quote:

quote:

Dual Layer DVD RW +/-
    Intel 4965 802.11 a/g
    7-in-1 Card Reader

görmeme gerek yok! çünkü sonye para verecek kadar zengin değilim hele hele monstere bu parayı hiç vermem! zaten piyasada da kendini bi ... zanneden sony ve monster dışında bu paraya lapto satanıda görmedim ama bu özelliklere yakın laptoplar ve fiyatlarını istiyorsan vereyim
    arka ASUS
    Ürün Kodu X52SA-250DV
    Açıklama
    2.5 GHz
    800 MHz
    6MB
    3 GB ram
    DDR2
    250 Gb harddisk
    512 Mb
    ATI ekran kartı
    HD2600
    15.4 " COLOUR SHINE
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    BlueTooth
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Win Vista Premium Tr
    2.6 KG

peki fiyatı: 1655 usd + kdv yani ortalama 1850 usd yani yukardakinin yarısı peki fark ne fark şu 1 gb az ram (1 gb ramın fiyatını söylememe gerek yok birde 15.4 ekran şahsen ben kendi adıma 17 inçlik ekranı olan bir laptopla gezdiğimi pek düşünemiyorum

bi başkası daha
    Açıklama Geliştirilmiş Port'lar ExpressCard™/54 slot, 4x USB 2.0 port, HDMI™ port HDCP desteği ile , IEEE 1394 port, Consumer infrared (CIR) port, External display (VGA) port, Headphone/speaker/line-out jack S/PDIF desteği ile, Microphone-in jack, Line-in jack, Ethernet (RJ-45) port, Modem (RJ-11) port
    Sabit Disk 250GB SATA
    Ekran Özellikleri
    Ekran Boyutu 15,4 "
    Ağ Özellikleri
    Bluetooth VAR
    Gelişmiş Özellikler
    Yazılım Özellikleri
    Diğer Özellikler
    Pil 8 Hücreli Li-Ion pil
    Garanti Süresi 2 Yıl
    Ağırlık 3 Kg

Fiyatı
    1699.00
    USD + KDV

İşte laptoplar işte özellikleri yani marka (gerçi monster ne kadar marka tartışılır) farkını es geçtim tüm bu tantana 1 gb fazla ram için mi bu kadar fazla parayı piyasadaki laptoplardan 1 gb fazla ramımız ve elimizde 17 inçlik mükemmel laptopumuz için mi veriyoruz! Yok paranız cebini ısırıyor fazla geliyorsa ona birşey diyemem. Verin arkadaşlar verin bol bol verin! Selametle! Selametle!

Sen bu özellikleri niye

Dual Layer DVD RW +/-
    Intel 4965 802.11 a/g
    7-in-1 Card Reader

ile karşılaştırıyosun ki. Aralarındaki en büyük fiyat farkını yaratan zaten Monitörü, ardından ekran kartı. illede karşılaştırmak istiyosan. FL90 serisiyle karşılaştır.
    + işletim sistemi, monitörü ki 1920x1200 çözünürlüğe sahip ki buda demektir ki High definition destekli.

Ayrıca TV kartı ki ben daa hiç bi laptopta (toshibanın 5bin liralık bi aletinde sanorm grdüm bi kez) görmedim.
    parmak izi okuyucusu,
    rami
    harddiski
    işletim sistemi.

farklarını toplasn ztn bu alet çıkıo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romsage -- 29 Şubat 2008; 18:07:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: romsage

quote:

quote:

quote:

Dual Layer DVD RW +/-
    Intel 4965 802.11 a/g
    7-in-1 Card Reader

arka ASUS
    Ürün Kodu X52SA-250DV
    Açıklama
    2.5 GHz
    800 MHz
    6MB
    3 GB ram
    DDR2
    250 Gb harddisk
    512 Mb
    ATI ekran kartı
    HD2600
    15.4 " COLOUR SHINE
    WXGA
    1280*800
    DVD±RW Double Layer
    BlueTooth
    Kamera
    Kart Okuyucu
    Wireless
    Win Vista Premium Tr
    2.6 KG

bi başkası daha
    Sabit Disk 250GB SATA
    Ekran Özellikleri
    Ekran Boyutu 15,4 "
    Ağ Özellikleri
    Bluetooth VAR
    Gelişmiş Özellikler
    Yazılım Özellikleri
    Diğer Özellikler
    Pil 8 Hücreli Li-Ion pil
    Garanti Süresi 2 Yıl
    Ağırlık 3 Kg

Fiyatı
    1699.00
    USD + KDV

Sen bu özellikleri niye

Dual Layer DVD RW +/-
    Intel 4965 802.11 a/g
    7-in-1 Card Reader

ile karşılaştırıyosun ki. Aralarındaki en büyük fiyat farkını yaratan zaten Monitörü, ardından ekran kartı. illede karşılaştırmak istiyosan. FL90 serisiyle karşılaştır.
    + işletim sistemi, monitörü ki 1920x1200 çözünürlüğe sahip ki buda demektir ki High definition destekli.

Ayrıca TV kartı ki ben daa hiç bi laptopta (toshibanın 5bin liralık bi aletinde sanorm grdüm bi kez) görmedim.
    parmak izi okuyucusu,
    rami
    harddiski
    işletim sistemi.

farklarını toplasn ztn bu alet çıkıo.

ekran kartlarındaki o muazzam farkı söylermisin lütfen ben bi fark göremedim de işletim sistemi demişsin yav zaten adamlar işletim sistemi yüklemeden (free dos) sana veriyorlar yukardaki markalar ise sana 200 ytl lik işletim sistemiyle geliyorlarki bu da müthiş monsterlarımızda birde işletim sistemi olsa 200 ytl daha bayılacağızdemek oluyor tabi ki burada marka olamamanın vermiş olduğu bir anlayış olablir vatandaş nasıl olsa kırık işletim sistemi kullanmaya alışık zaten vista bize yaramaz makineye ağır geliyor değil mi
    böyle bakınca tabii boş olarak gelmesi güzel bide vistayı silip xp yüklemeye uğraşmayacağız herhalde sende bu açıdan işletim sistemi dedin ha tekrar söylüyorum ben 17 inçlik bi mönitörle gezemem kusura bakmayın ama dizüstünün bence mantığına aykırı zaten ama istersen piyasada 19 inçlik modellerde var bi bak derim hani ekran önemli ya!

• 1. si gördüğün gibi o modelde Vista Ultimate 64bit var senin yolladıklarında premium. ki freedos gelen çok az modeli var ve onlarada istersen para verip işletim sistemi alabiliyorsun. + yanılmıyorsam o markalar vista yı oem recovery gibi verioken monster direk kutusunu verio orjinal (tam emin değilim).

2.si ekran kartının fiyatları laptop piyasasında bilmiyorum ama emin ol en az 100-200$ lık bi fark vardır.

3. ayrıca monster kullanmayıp vistayı kaldırmz demeyin xp den hızlı çalıştırıyor.

4. 17'lik sevmiosan ztn demiştim bu oyun ve çizimci bilgisayarı. snn işine yaramaz. fl90 a bak.
  • neyse bu tartışmanın sonu gelmez son sözüm monsterlarınızı içinize sinerek kullanmanız dileğiyle
  • eet. saol.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.