Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Monster Tulpar T7 V20.2
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Örnek olarak aynu bu sitede satış yapan arkadaş:
https://forum.donanimhaber.com/satilik-monster-tulpar-t7-v20-3-17-3--155821875
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 24 Aralık 2023; 20:56:56 > -
İlanı açmadan baktım aslında. Benzer mahiyette ilan görmedim. 15,4 inç 1-2 tane gördüm, onlarda 25-26 yazmışlardı. Ona istinaden yazdım. Düzeltirim.
-
Bence fiyat revize edilmeli, 1 hafta önce forumdan 20bin e 3060 - 10750h modelini aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar yazayım mesela, 10 bin iyi mi yada 8. Arkadaş şakamısınız. Kaça aldıysanız aldınız gelip ilanı baltalamanın manası ne. Bir fiyat yazdık, gerçek alıcı zaten teklif verir anlaşır satarız anlaşmayız durur. Sizlere ne oluyor. Lütfen az ileride oynayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
The agresiflik diyorsunuz, amaç baltalamak değil hocam 20bin i gören kişi ne kadar pazarlik yapabilir ki diye yazmaya bilir. Burası bir forum ve insanlar kendi şahsi fikrini belirtebilir tabi yine siz istediğiniz rakamı yazmakta özgürsünüz ve dedigim gibi yorum yapmaya açık bir yer, sarı ve kırmızı siteler sizin için daha uygun sanırım. (Buda benim şahsi fikrimdir)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelip ben bunu bu fiyata aldım, (bu kadar etmez) demek baltalamak değil mi. İlan sayfası burası, tartışmak, konuşmak isterseniz ilgili bölümde konu açabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X