Şimdi Ara

Monster Tulpar T5 V13.1- Sorunsuz Ürün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Sorunun çözümü için ürünü Monster servisine gönderiyorum. İlgi alakası için Monster Teknik Ekibine teşekkür ederim. Umarım çözüme kavuşur.

Edit 2: Sorun Çözüme kavuştu.

Edit 3: Sorunun detayları neydi. Nasıl halloldu. Aşağıdaki mesajımda inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun_1985 -- 19 Eylül 2017; 13:41:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz problem ile bu sorunu yaşayan diğer marka laptop kullanıcılarının yabancı forumlarda yazdıkları yorumlar benzerlik gösteriyor. Konuyu bu açıdan değerlendirdiğinizde aslında sorun tamamen yazılımsal yani Windows 10 işletim sistemi kaynaklı bir sorun olduğu anlaşılıyor. Teknik servisimiz ile iletişime geçtiğinizi belirtmişsiniz. Arkadaşlarımız uzak masaüstü bağlantısı ile kullandığınız işletim sisteminin en güncel Windows 10 Creators Update (Redstone 2) olup olmadığını, ekran kartı sürücünüzün güncel olup olmadığını ve doğru kurulup kurulmadığını ve en önemlisi de güncelleme ile Windows 8.1 'den Windows 10 'a değil de direkt Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğiniz ISO dosyası aracılığı ile temiz Windows 10 kurulumu yapıp yapmadığınızı kontrol etmişler. Aslında uzak masaüstü bağlantısı ile probleminize ilişkin yapılması gereken tüm kontrolleri arkadaşlarımız gerçekleştirmişler.

Konu ile alakalı olarak size daha iyi yardımcı olabilmek adına size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarasını bizimle paylaşmanız durumunda sizinle tekrar iletişime geçerek memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Ürünün yazılımsal kaynaklı değil de donanımsal kaynaklı bir hatadan kaynaklanması durumunda satın aldığınız tarih kontrol edilerek maksimum memnuniyetinizi sağlamak adına ürün değişimi veya tamamen ürün iadesi de alabiliriz isterseniz.

Sizden geri dönüş bekliyoruz. İyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• A7 v7.2.1 alacaktım bunca olumsuz yorumları görünce ve teknik servisin yetersiz olduğunu okuyunca şuan tereddüte kaldım, 5750lik bir risk almaya değer mi?

• Tulpar t5 v13.1'den kimse memnun değil, forumda kime sorduysam hepside iade etmiş, bende bu modeli almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

A7 v7.2.1 alacaktım bunca olumsuz yorumları görünce ve teknik servisin yetersiz olduğunu okuyunca şuan tereddüte kaldım, 5750lik bir risk almaya değer mi?

İnternette inceleme videolarını gördüm güzel bir cihaz gibi, ayrıca MONSTER'ın teknik servisi de bence diğer servislere göre daha güzel.Alabilirsiniz.

• Neydi sorun .
  • TheB0SS kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

MONSTER notebook modelleri Fokus Bilgisayar 'ın satış sonrası desteği ve garantörlüğü ile satışa sunulmaktadır. Üründe herhangi bir sorun olduğunda ( Örneğin; anakart üzerinde yer alan ses çıkışı ile ilgili bir sorun ) ürünün Aras Kargo ile herhangi bir ücret ödemeden Fokus Servis 'e gönderilmesi istenmekte, teknik servisimize ulaşan ürün ile ilgili teknik incelemelerin yapılarak ortalama 2 - 3 iş günü içinde yeni bir ürünle değişimi hedeflenmekte ve yurtdışından gelmesi gereken özel bir parça yoksa bu süreç içinde sorun giderilerek yine ücretsiz olarak ürünün geri gönderilmesi sağlanmaktadır.

Bu olağanüstü satış sonrası destek hizmeti, bugüne kadar yerel / uluslararası markalar tarafından pazara sunulan hizmetlerle ilgili yaşanan sıkıntılara ve ürünün teknik serviste 30 iş günü civarında beklemesine neden olabilen tüm olumsuzluklara alternatif olması ve yaşanan sıkıntıları tamamen ortadan kaldırılması hedeflemektedir.

Bununla birlikte seçtiğiniz hangi MONSTER modeli olursa olsun 15 GÜN KOŞULSUZ ÜRÜN İADE GARANTİSİ ile ürünü istediğiniz gibi evinizin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar MONSTER 'ınızda oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsanız anında iade ederek ödeme yaptığınız biçimde paranızı anında geri iade alabilirsiniz.

Endişelerinizi ve aklınızdaki soruları memnuniyetle gidermek isteriz. Bu nedenle 444 26 04 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı aramanız durumunda arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Merhaba,

MONSTER notebook modelleri Fokus Bilgisayar 'ın satış sonrası desteği ve garantörlüğü ile satışa sunulmaktadır. Üründe herhangi bir sorun olduğunda ( Örneğin; anakart üzerinde yer alan ses çıkışı ile ilgili bir sorun ) ürünün Aras Kargo ile herhangi bir ücret ödemeden Fokus Servis 'e gönderilmesi istenmekte, teknik servisimize ulaşan ürün ile ilgili teknik incelemelerin yapılarak ortalama 2 - 3 iş günü içinde yeni bir ürünle değişimi hedeflenmekte ve yurtdışından gelmesi gereken özel bir parça yoksa bu süreç içinde sorun giderilerek yine ücretsiz olarak ürünün geri gönderilmesi sağlanmaktadır.

Bu olağanüstü satış sonrası destek hizmeti, bugüne kadar yerel / uluslararası markalar tarafından pazara sunulan hizmetlerle ilgili yaşanan sıkıntılara ve ürünün teknik serviste 30 iş günü civarında beklemesine neden olabilen tüm olumsuzluklara alternatif olması ve yaşanan sıkıntıları tamamen ortadan kaldırılması hedeflemektedir.

Bununla birlikte seçtiğiniz hangi MONSTER modeli olursa olsun 15 GÜN KOŞULSUZ ÜRÜN İADE GARANTİSİ ile ürünü istediğiniz gibi evinizin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar MONSTER 'ınızda oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsanız anında iade ederek ödeme yaptığınız biçimde paranızı anında geri iade alabilirsiniz.

Endişelerinizi ve aklınızdaki soruları memnuniyetle gidermek isteriz. Bu nedenle 444 26 04 numaralı müşteri hizmetleri numaramızı aramanız durumunda arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,

Merhabalar, yazdığım ürünü aldım şuan kullanıyorum ve gayet memnunum yakında foruma bir konu açmayı düşünüyorum, bilmediğim bi kac nokta var çözmeye çalışıyorum, dönüşünüz ve ilginiz için teşekkür ederim

• TheB0SS kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sorularınız veya aklınıza takılan çözemediğiniz durumlarda 444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayarak arkadaşlarımızdan mesai saatlerimiz içerisinde yardım alabilirsiniz. Size memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Bol oyun dolu günler dileriz.

Saygılarımızla,

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Sorun cihazla alakalı değil arkadaşlar. Başlığı değiştirmeye çalışıyorum ama beceremedim.Kısaca anlatmaya çalışayım.

Intel ile Nvidia ekran kartının geçiş sorunları(optimus denen zillet) nedeniyle masaüstünde donma ve takılma sorunu vardı. UAC denetiminde, ctrl+alt delete ekranında, bilgisayarı açıp kapatırken takılmalar mevcuttu. Nvidia'yı devre dışı bıraktığımda ya da cihazı harici monitöre bağladığımda sorun kalmıyordu. Yani anlayacağınız bu durum cihaz ile ilgili bir durum değil. Yazılımsal. Tamamen Nvidia ve windows 10 güncellemeleri ile ilgili bir durum. Redstone 2 uptade maalesef çok sıkıntılı. Alacak olan arkadaşlar bu f/p canavarını almakta tereddüt etmesin. Zira 5000 tl gibi bir fiyata 6gb Gtx 1060 ekran kartlı laptop bulmaları imkansız. Ekim ayında çıkacak Win 10 güncellemesi ile bu sorunlar kalkacaktır. Oyunlarda kesinlikle takılma yok. Laptop uzun kullanımda dahi alt kısmı çok serin. Klavye biraz ısınıyor. Abartılacak kadar değil. Sonuçta laptop.

Ayrıca ben böyle müşteri hizmetleri görmedim. Almış olduğum ürünle ilgili direkt bağlantı kurabildiğim nadir Türk firmalarından. Bir kere sattığınız ürünlere "ömür boyu ücretsiz bakım" nedir yaa. Siz aklınızı mı yitirdiniz Sayın Monster.

Diğer marka laptoplara bakan arkadaşlar. Kendinize şunu sorun. Msi bu kadar fiyat farkına ve monstera göre daha düşük konfigurasyona değer mi? Alacağınız diğer laptopta hiç mi sıkıntı çıkmayacak? Çıksa da firma bu sorunun arkasında duracak mı? Karşınızda herhangi bir muhatap bulabilecek misiniz? Daha da yazmıyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun_1985 -- 19 Eylül 2017; 13:37:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.