Şimdi Ara

Monster TULPAR T7 V2.6 17'3 FPS sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 1ay önce MONSTER® TULPAR T7 V2.6 17.3 oyun laptobunu almıştım. dota2 oyununda full ayarlarda 60fps fix olarak oynuyordum.Skyrim oyununda da keza böyleydi. bundan yaklaşık 1 hafta önce DOTA2'de aniden fps düşmeleri meydana geldi.İzlerken ve oynarken de 10-20-25-30 sürekli bu fpslere düşüp geri 55-60a çıkıyor ama bu hep tekrarlanıyor 10-20snde bir.Skyrimde de teklemeler başladı.Aniden oluyor bu olay.Neden olduğunu anlamadım.5000tl verince insana koyuyor açıkçası :D yardım edebilecek olan varmı?

Laptobun özellikleri şunlardır: 4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4710MQ, 16GB (2x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz, 1TB 7200RPM, 17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX970M 192-Bit DX11.2

• bkbirgul B kullanıcısına yanıt
    Cihaz muhtemelen frekans düşürüyor. Oyun esnasındaki sıcakları ve işlemci frekansını takip edersen sorununun bundanmı başka bişeydenmi olduğunu anlayabilirsin
  • pekala şimdi ölçüp buraya atarım,yalnız bu sadece benim laptopta neden oluyor? diğer monster kullanıcılarında neden olmuyor anlamış değilim
  • hocam olay bundan ibaret.oyun esnasındayken budur:
     Monster TULPAR T7 V2.6 17'3  FPS sorunu!
  • Islemci degil ekran karti sicakligi lazim ama islemci 60 dereceyse ekran karti 80 bile gormuyordur herhalde. Gayet dusuk. Ayni kasayi kullaniyorum ve 80 derece ustunde dolaniyorum. Islemci de ekran karti da ki bunlar normal degerler. Siz cok hafif bir oyun oynuyorsunuz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 29 Temmuz 2015; 7:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dota2 oynuyorum işte onda bile fps yerlerde 20-25lerde niye böyle oldu anlamış değilim yardım edebilecek olan varmı nerdeyse hep pingim 25-30larda ya çıldıracam neden.
  • bkbirgul B kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşın dediği gibi sıcaklık ile ilgili bir sorun gözükmüyor. Ayrıca sırf dota' da mı oluyor bu durum. Oyunu Nvidia ekran kartı ile çalıştırdığına emin ol. Birde bu ping olayından dolayı modemle ilgili bir sıkıntı vardı diye hatırlıyorum. Monster bununla ilgili bir video paylaşmıştı YouTube hesabında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TULPAR T5 V4.1.1 Sorun
    10 yıl önce açıldı
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onboard ekran kartı devreye giriryor olmasın , oyunu başlatırken yan tıklayıp nvidia ile başlat öyle dene bakalım . birde güç ayarların performansta olsun .

Bataryada takılı olsun .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.