Aynı sorun bende de var. 2 tane de ölü pixel mevcut. Panel değişimi isteyeceğim . Panelin altına az dokununca o bölgede ekran renkleri değişiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Monster Tulpar T7 V25.1-25.1.1 Ana Konu (7. sayfa)
-
-
Sizinki de yeni mi hocam? Bir de ışıma seviyeniz bundan kötü mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 3 Aralık 2021; 11:24:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, benim fanın bir tanesi diğerine göre daha az üflüyor. Ayarlarla alakalı olabilir mi? Tam inceleyemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba bende hiç sorun yoktu bu şekilde değişim isteyin bence.
-
Merhaba, değişim veriyorlar mı ki? Telefonda durumu belirttim yarına servisten randevu aldım
verirler siz götürün
-
Önden mail atmama ya da şikayet var’a başlık açmama gerek var mı? Yoksa değişim vermezlerse mi o topa gireyim?
Gpu tarafındaki fan cpu a göre daha az üfler hocam durum normal yani. Ama 2 fana uzanan bakırlar birbirine birleşiktir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bul3nt -- 4 Aralık 2021; 2:6:36 >
Bugün sabahtan yetkili servise gittim.
Sıra bana geldiğinde şans eseri teknisyen arkadaş ile denk geldik ve konuşmamız sonucunda bayağı dumur oldum. Arkadaş bana hiç boşuna uğraşma, teslim etsen dahilinde sonucun çoktan belli belli, ışık sızmaso bizim için her türlü kabul tarzı şeyler söyledi. Hatanın majörite ya da minöritesini kontrol bile etmeden direkt bir sonuca varılması baştan sona fiyasko. İlgili arkadaşa hatanın ıps ekranın kendisi değil, çerçevedeki sehim, alt kısmında bulunabilecek çapaktan veya plastik çerçeve kaynaklı diğer kusurlardan oluşabileceğini açıklamaya çalıştım fakat kendisi ışık sızması problem değil şeklinde aynı cümleleri tekrar edip durdu. Monster'ın kalite birimi var mı yok mu, bu plastik çerçeveleri kim kontrol ediyor, çerçeveler ne olursa olsun OK'leniyor mu gibi sorularıma da evet kalıptan bütün çıkan plastikler ürünleştiriliyor gibi absürt bir cevap aldım.
Velhasıl kelam ben cihazı yine de teslim ettim çünkü yapacak bir şey yok. Eve dönünce de şikayetvar’a şikayet girip müşteri hizmetlerini aradım. Cihaz daha bir günlük bile değil, en en iyi ihtimalle panel değişimi yaparız diyor servis.
Teknisyen arkadaş ile yaptığım konuşmadan dolayı zaten sürecin gidişatı epey sakat gözüküyor. Eleman kalkmış bir de bana Asus, Msi gibi markalarda da bu hata var onlar da problem değil diye geri gönderiyor diyor. Kesinlikle peşini bırakmayacağım ama bu konunun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
ne demek boşa uğraşma demiş iyi yapmışsınız bende en ufak sorun yok hakkınızı arayın.
-
Arkadaşlar bende v25.1.1 ile aranıza katıldım. Bende de şöyle bir durum var. Aldığım gün bilgisayarı 1-2 saat boşta beklettim. İşim vardı,nasıl olsa işlem yapmıyor diye sorun görmedim. Gelip elimi ekranın önündeki alüminyum bölüme değdiğimde bildiğiniz sıcak olduğunu farkettim. Performans modunda boşta beklemiş. Temazsız ateş ölçer ile baktığımda o bölge 38 derece touchpad bölümü 32 dereceydi. Msi afterburner kurup baktım. Boşta 54 dereceye çıkıyor fan çalışıyor 3-4 dakikada 46 ya düşüyor,sonra 1-2 dakikada tekrar 52 derecelere çıkıyor.bu normal gelmedi bana.sizce ne yapmalıyım
26 bin olmuş fiyatı. Bu kadar zamda da art niyet ararım ben
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
daha 2 kasımda 17.999tl ye aldığım ürün 26.000tl olması gerçekten normal değil. zaten zamlı hali 18.000tl di. neyin kuru neyin yansıması bu ? resmen fırsatçılık yapıyorlar. sırf bu konuya uyuz olduğum için ürünü iade edeceğim 15 gün dolmadan. gidip başka markadan alacağım. gider 2 3 bin fazla veririm ama gene böyle fırsatçılara fırsat vermem. keşke herkes bu konuda hassas olsa o zaman böyle fırsatçılık yapamazlar
-
Çok teşekkürler, ondan bir gün sonra çok sitem ettim monsternotebook'a , para iadesi oldu. 17.953'ten hb'den aldım. Cumartesi günü kargo teslim etti. Biraz güncelleme yaptım. Ram ve SSD artırımına gittim. Cihazdan çok memnunum. Oyun oynamıyorum iş için kullanıyorum. Abra'dan sonra Tulpar çok iyi geldi kafam rahat etti çok sessiz çalışıyor. Çok az belli belirsiz ışık sızması gibi bir şey var boş ve siyah ekranda üst kısımda. Çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor. Harici ekran kullandığım için sorun etmedim.
-
Hayirli olsun tam zamaninda almışsınız su an 25 bini devirdi fiyati
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler. Hiç bakamadım son durum ne oldu. Samsung 980 Pro 1TB Nvme hd almıştım 1577 TL'ye bu bilgisayar için kısa bir süre indirime girmişti şu an 2600-2700TL. Bu aralar ne alırsak kardır galiba. :(
-
Cihaz ilk çıktığından bu yana 10 bin tl zam gelmiş yuhhh.
Sizce hala alınır mı? Ben bir arkadaşımda gördüm dışına hayran kaldım dış kalitesi güzel ama internette kimi görsem ekran ı sorunlu demiş bir çoğunda mousepad bozulmuş 25 bin tl bayıldıktan sonra beklentim 4-5 sene gitmesi sizce o kadar idare eder mi?
Ayrıca yılbaşında indirime girer mi?
-
yanı bana denk gelmedi sorun olursa değişim istersiniz bence çok güzel bilgisayar
-
Çok iyi bir bilgisayara benziyor, orta vadede almayı planlıyorum fakat şu anki fiyatına değer mi emin değilim.
-
Bir Allah ın kulu yok mu bana yardımcı olacak. Win 11 kullanıp msi afterburner daki memory ve gpu miktarı ile cihaz sıcaklığını atabilecek :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X