Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 V3.4.1 mi MSI GT72S Dominator Pro G 6QD-1089XTR mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafam çok karıştı sizlere de danışmak istedim.

1 mayısa kadar devam eden msi kampanyası yüzünden bir tercihte bulunmam gerekiyor.

1.seçenek : Monster Tulpar T7 V3.4.1
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=480623&kat=6453&lang=tr-TR#.VyI0LzCLTIU
    Baz modele +41 TL ile 1x16 gb ram ile değiştirip
    +9.90 TL ile sırt çantası ekleyip almayı
    düşünüyorum maliyeti 5.659,06 TL yapıyor

2. Seçenek: MSI GT72S Dominator Pro G 6QD-1089XTR
    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gt72s-dominator-pro-g-6qd-1089xtr-gtx970m-notebook-pmu350541
    1 mayısa kadar maliyeti 6.366,16 TL yapıyor

3. Seçenek haziran temmuz ayına kadar bekleyip karne kampanyası vb bir kampanya gelir mi diye beklemek

sizlerin fikri nedir?

teşekkürler

• eğer iki model arasındaki fiyat farkı seni etkilemiyorsa hazır 1 mayısa kadar vaktin varken msi al tabiki. ama eğer aradaki fiyat farkı cebini yakarsa monster'a da alabilirsin. evet msi kalitesi diye bir şey var ama monster fiyatı itibariyle cezbediyor. misal msi ile monster arasındaki gözle görünür farklar ram ve msi'daki klavyenin multi colour olması gördüğüm kadarıyla. aynı ram'i monster'da özelleştirmeyle alsan 6.092,24 TL yapıyor. msi'a göre karlısın yani. artı monster'daki ekran kartının vram kapasitesi fazla, oyunlarda texture açısından avantajlı olursun.
  • hocam 2010 yılından itibaren monster kullanıyorum hali hazırda.
    Makinem talihsiz bir durumdan geçti ve tamirat masrafına değmeyecek gibi duruyor.
    Benim tek sıkıntım son zamanlarda forumlarda monster kasalar hakkında şikayetler. bu şikayetler daha çok abra serisi için ama ben tulpar nasıldır bilemedim.
    renkli klavye çok kullanılacak bir şey gibi gelmiyor bana
    monster da kasayı açmak garantiyi bozmuyor bunu çok seviyorum.
    16 gb alıp daha sonra bunu 32ye çıkarabilirim.
    ekran kartı ikisinde de mxm değil sanırım ilerde değişme ihtimali yok gibi duruyor.
    monster kafama çok yatıyor ama msi da böyle bir kampanya varken değerlendirilmeli mi diyorum.
    yoksa bu kampanya yakın zamanda gelecek ürünlerin bir habercisi mi acaba diyorum.
    benzer bir kampanya monster da da olacak mı yarın görüşüp bilgi almaya çalışacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut_K

hocam 2010 yılından itibaren monster kullanıyorum hali hazırda.
    Makinem talihsiz bir durumdan geçti ve tamirat masrafına değmeyecek gibi duruyor.
    Benim tek sıkıntım son zamanlarda forumlarda monster kasalar hakkında şikayetler. bu şikayetler daha çok abra serisi için ama ben tulpar nasıldır bilemedim.
    renkli klavye çok kullanılacak bir şey gibi gelmiyor bana
    monster da kasayı açmak garantiyi bozmuyor bunu çok seviyorum.
    16 gb alıp daha sonra bunu 32ye çıkarabilirim.
    ekran kartı ikisinde de mxm değil sanırım ilerde değişme ihtimali yok gibi duruyor.
    monster kafama çok yatıyor ama msi da böyle bir kampanya varken değerlendirilmeli mi diyorum.
    yoksa bu kampanya yakın zamanda gelecek ürünlerin bir habercisi mi acaba diyorum.
    benzer bir kampanya monster da da olacak mı yarın görüşüp bilgi almaya çalışacağım

anlıyorum. yarın monster'la fiyat hakkında konuştuktan sonra beni de bilgilendirirsen sevinirim. ben de a7 serisinden bir model almayı düünüyorum :d
    dediğim gibi msi başlı başına bir kalite. evet monster'da bu aralar bir problem yaşanıyor ama en azından çıkan problemi çözmeye çalışan gelişmiş bir servisleri var. tabi ki bir notekbook'a 4-5 bin lira para veriliyorsa da onun olabilecek en azami şekilde servise gitmesi gerekir. zırt pırt sorun çıkartması kesinlikle kabul edilemez. ama en azından müşteriyi insan yerine koyan ve sattıkları teknolojinin arkasında duran bir servisi var monster'ın.
    eğer indirim gelir mi veya geleek indirim yeni modellerin habercisi mi gibi bir duyguya kapılırsan ömür boyu bekleyebilirsin çünkü çark böyle işliyor. teknoloji sürekli değişiyor ve yenileniyor. sen şu an hangi markayı alırsan al elbet bir gün miadı dolacak

• Monsterı 1x16gb la tek kanalda çalıştırman bana göre performans düşüklüğü. Çift kanalda çalışması daha sağlıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat farkı seni etkilemiyorsa msi al .
  • ben de aynı durumdayım msi ya da monster laptop alıcam fiyat aralığım da seninkiyle aynı bana kalırsa performans her şeyden önemli performanslarını kıyaslamak ve servisin ilgisine göre değerlendirmek lazım pek bilgim yok ben de burdaki yorumlara göre hreket edicem bekleyip görelim bu arada msiın kampanyası nerde yazıyor indirim hakkında süre filan göremedim ben sitede ha bir de monster hem ucuz hem de ekran kartı 6 gb msi ınki 3 gb bilmiyorum yani fiyatıda ucuz monster daha cazip geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpper001 -- 29 Nisan 2016; 9:35:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatiyim :)

6000 e GT72S 6QD-1089XTR alınırmı..

• Bende hortlatayım üstte paylaşan arkadaşın makineden düşünüyordum.. :)
  • Hort: Bende msi'nin bu modelini düşünüyorum şuan 6000 tl civarında ve fiyatına göre sunduğu özellikler çok iyi, en basitinden GT modeli ve 256 ssd+32 gb ram var. Aynı ayarda diğer markalar 7000 tl üstüne satıyor. Monster daha hesaplı fakat malzeme kalitesine güvenmiyorum, msi'nin iç kısmını bile adamlar kaliteli yapmış. Özetlersek bu ürünün alıp kullanan varmıdır yada pc bilgisi sağlam olan ürünü bilen biri bizi bilgilendirirse sevinirim.
  • Monster tulpar t7 4.4 aldım ben madem malzeme kalitesinden emin degilsin direk o konuya geleyim. Cihazın kasası çok hoş. Kullanılan malzeme kaliteli olduğunu hissettiriyor. Isınma derdi yok gibi. Ben oldukça memnunum. Ama karar senin elbet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.