Şimdi Ara

Monster Turbine High Performance in ear Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Monster Turbine High Performance kulakiçi kulaklık almayı planlıyorum ancak ürünü iphone ile kullanacağım. kulaklığın çıkışında 2 sarmallı çıkış mevcut. ben iphone da bugüne kadar hep 3 sarmallı kulaklık kullandım. bu kulaklık telefonuma uygun mudur?

kulaklığın özellikleri için link:
    http://www.musiciansfriend.com/pro-audio/monster-cable-turbine-high-performance-in-ear-speakers

• Mikrofon olursa 3 halkalı olur hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım, ama bazı 2 sarmallı kulaklıkları telefona takınca müziği tam duyamadığım oldu(yani 3 enstürman varsa şarkıda 1 ini duyabiliyordum). bu kulaklıkla bunu yaşar mıyım bunu merak ettim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsnlky

Anladım, ama bazı 2 sarmallı kulaklıkları telefona takınca müziği tam duyamadığım oldu(yani 3 enstürman varsa şarkıda 1 ini duyabiliyordum). bu kulaklıkla bunu yaşar mıyım bunu merak ettim açıkçası.

with Controltalk modeli de var, üç boğumlu, nereden almayı düşünüyorsunuz? Ben de T-Peos h100 ile bunun arasında gidip geliyorum.
  • Forumdan bir arkadaş satıyor ondan alacağım. Controltalk'sız modelini alırsam iPhone'da dediğim sorunu yaşar mıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.