Merhabalar, Monster Turbine High Performance kulakiçi kulaklık almayı planlıyorum ancak ürünü iphone ile kullanacağım. kulaklığın çıkışında 2 sarmallı çıkış mevcut. ben iphone da bugüne kadar hep 3 sarmallı kulaklık kullandım. bu kulaklık telefonuma uygun mudur?
Anladım, ama bazı 2 sarmallı kulaklıkları telefona takınca müziği tam duyamadığım oldu(yani 3 enstürman varsa şarkıda 1 ini duyabiliyordum). bu kulaklıkla bunu yaşar mıyım bunu merak ettim açıkçası.
quote:
Orijinalden alıntı: ihsnlky
Anladım, ama bazı 2 sarmallı kulaklıkları telefona takınca müziği tam duyamadığım oldu(yani 3 enstürman varsa şarkıda 1 ini duyabiliyordum). bu kulaklıkla bunu yaşar mıyım bunu merak ettim açıkçası.
with Controltalk modeli de var, üç boğumlu, nereden almayı düşünüyorsunuz? Ben de T-Peos h100 ile bunun arasında gidip geliyorum.
Forumdan bir arkadaş satıyor ondan alacağım. Controltalk'sız modelini alırsam iPhone'da dediğim sorunu yaşar mıyım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme