Şimdi Ara

MONSTER UEFI WIN10 KURMA ETKİNLEŞTİRME BİLMEYENLERE! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
12.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam monster korsan işletim sistemi önermiyor ileride yazılımsal hatalar olabilirmiş. şimdi benim elimde 2 seçenek var ya orjinal windows alacağım ya da yerine ssd taktıracağım sizce hangisi daha mantıklı. Adamların dediği gibi ileride sıkıntı çıkarır mı korsan windows
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogusyeter

hocam monster korsan işletim sistemi önermiyor ileride yazılımsal hatalar olabilirmiş. şimdi benim elimde 2 seçenek var ya orjinal windows alacağım ya da yerine ssd taktıracağım sizce hangisi daha mantıklı. Adamların dediği gibi ileride sıkıntı çıkarır mı korsan windows

Laoptopu freedos alın yani işletim sistemine para vermeyin , sonra yeni laptobunuza win8 veya win7 kurup (korsanda olsa olur) Win 10 yükseltmesi yapın , sonra bir program yardımıyla yükseltme yaptığınız win 10 cd keyini bi yere not edin .

Sonra microsoftun sitesinden ellenmemiş tamamen orjinal olan win 10 indirin ve sıfırdan kurulum yapın , kurulum esnasında key isteyecek sizden , not ettiğiniz keyinizi girin sorunsuz kullanın . Parayla aldığınız windowstan hiç bir farkı yoktur .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    ya da onun yerine hiç uğraşmadan retail key alayım 59 liraya az biraz cebimden para çıksın ama o key ile sonsuza kadar kullanayım ? format atmak gerektiğinde w7 kur sonra tekrar w10 uğraştırır. Hem w7 desteklemiyor bu bilgisayarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogusyeter

ya da onun yerine hiç uğraşmadan retail key alayım 59 liraya az biraz cebimden para çıksın ama o key ile sonsuza kadar kullanayım ? format atmak gerektiğinde w7 kur sonra tekrar w10 uğraştırır. Hem w7 desteklemiyor bu bilgisayarlar

Hiç key almadığım için bir fikrim yok malesef . Ben bir kez uğraştım 30 dakikamı aldı şu anda 4 gb'lik bir usbde win 10 var sorun olunca 10 dakikada format atıyorum
  • dogusyeter kullanıcısına yanıt
    Merhaba,Monster notebook alalı 7 ay oldu sanırım ve aldığım ilk gün konuda anlattığım şekilde win 10 kurdum şimdilik hiçbir sorunum yok.Bahsettiğin konu hakkında pek bilgim yok ama paranı çöpe atma bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur.
  • Ben de orjinal 8.1 var. Şimdi diyelim ki 10 a yükselttim. 1.Elimdeki cd ve orjinal KEY ile tekrar 8.1 yapabilir miyim?

2.8.1 den 10 geçmek için yukarıda ki adımları mı uygulamalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,yükseltme hakkında pek bilgim yok.Yukarıda anlatmış olduğum kurulum freedos notebooklarda UEFI şeklinde WİN 10 kurmadır yani aldığımız notebook işletim sistemi kurulu olmadan elimize geliyor bizde ona WİN 10 sistemini kuruyoruz.En kısa sürede sorunun tam cevabını buradan yazacağım takipte kal dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loriel

Merhaba,yükseltme hakkında pek bilgim yok.Yukarıda anlatmış olduğum kurulum freedos notebooklarda UEFI şeklinde WİN 10 kurmadır yani aldığımız notebook işletim sistemi kurulu olmadan elimize geliyor bizde ona WİN 10 sistemini kuruyoruz.En kısa sürede sorunun tam cevabını buradan yazacağım takipte kal dostum.

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim yeni pc aldım flaşı fln taktm tüm ayarları yaptmönce sistem diskine yükleme yapmadı. Ardından bişeylerle uğraştm tam yüklenirken kayıt defter hatası verdi. Yine başka videolar izleyip yeni şeyler denedim. Kurtarma geri yükleme fln uaparken reset attı bu sefer recovery hatadı verid. Yinr diğer videoları izledm ama donuç elde edemedim. Bilgin varsa yardımcı olurmusun

MONSTER UEFI WIN10 KURMA ETKİNLEŞTİRME BİLMEYENLERE!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UğurŞeker U kullanıcısına yanıt
    Selamlar, öncelikle konuda anlattığım gibi yüklemeye başladığına emin misin? Çünkü bilgisayarı yeni almışsan freedos olarak gelmesi gerekiyor ve senin bilgisayarına sistemi yüklemen gerek. Sana tavsiyem UEFI olarak tekrar bir format atman açılırken F2’den BIOS ayarlarından UEFI özelliğini aktif ettikten sonra F7 ile formata başlıyoruz. Saygılar, hala çözememişsen özelden ulaşırsan seve seve yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel mi acaba? bu cuma günü freedos bir monster laptop alacağımda nasil win10 kurabilirim? crack şekilde
  • Jose1 kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı çok geç gördüm, yardımcı olmamı isterseniz özel mesajdan iletişime geçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.