Şimdi Ara

Monster veya Packard Bell kullananlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptop almayı düşünüyorum, genelde oyun için kullanıcağım için ona göre bir araştırma yaptım. Asus, hp gibi markaların iyi denilebilinicek sistemleri benim bütçemi aşıyor. Kafama göre 2 tane pc markası buldum fakat bunların referansı nedir bilemiyorum, daha öncede bu markaları hiç duymamıştım. Yani bu markalardan birini alırsam kazık yemiş olurmuyum, sistemlerinide aşşağıya yazıcam sanki biraz şişirme gibi duruyorlar ama içinizde kullanan varsa, tavsiye eden varsa ya da bunlardan eli yanan varsa lütfen bana söylesin, teşekkürler.

2 markada 2.200 YTL (KDV dahil)

Monster :
    Intel® Centrino® Duo Mobil işlemci Teknolojisi
    Intel® Core™ 2 Duo T7300 ( 2.00 Ghz, 800 Mhz FSB, 4 MB Cache, 64 bit )
    Intel® 965PM Chipset,
    Intel® PRO/Wireless 4965 AGN WI-FI kartı ( ( 3 Anten bağlantısı. 5 kat daha güçlü bağlantı ve 2 kat daha fazla kapsama alanı !!! )
    512 MB nVIDIA® GF8600M GS ( 256 MB Bağımsız + 256 MB Turbo Cache özelliği ile Max. 512 MB ) DirectX 10 destekli
    15.4" WXGA (1280 x 800 ) " Crystal Bright " Parlak, Geniş Ekran
    2 GB DDR II 667 Mhz KINGSTON Bellek ( 2 Slot / 64 bit işletim sistemi ile Max. 4 GB )
    120 GB 7200 RPM SATA 8MB Cache SEAGATE 5 YIL Garanti
    Super Multi DVD-RW Dual Layer
    Powered By ASUS ( Intel® Onaylı )
    2 YIL garanti

Packard Bell :
    Intel Core 2 Duo T7300
    160 SATA
    RAM : 1024 MB (1*1GB) Maks.2GB
    15.4" WXGA 1280x800 DiamondView
    nVidia 8600M GS 512 MB
    TurboMemory : 512 MB
    DVD-RW
    2 YIL garanti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyar -- 9 Eylül 2007; 15:33:26 >

• up !! valla çok zor durumdayım, hiç kullanan yokmu bu markalardan. Bana bi referans verin
  • Yok galiba
  • kullanmadım ama monsterlar ii gibi t2rex ler var onlar gayet güzel
  • kesinlikle Monster al ( bazı parçaları asus tur ) servisi daha iyidir adamlar
    oynamadığın oyun olursa 15 gün içinde koşulsuz iade şansın var biraz bekle tam 1 yıldır indirim yapmadılar

ekran kartını 8600 GT olanları al (512 MB nVIDIA® GF8600M GT ) %20 performansı daha fazla

MONSTER T75FL901 Notebook ( Santa Rosa )
    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T75FL901
    Kdv dahil :2.201 YTL

Kamerası 2 megapiksel ( 1.3 değil )
    harddiski 7200 rpm ( 5400 değil )
    8600 GT ekran ( GS değili )
    işlemcisi Intel® Core™2 Duo T7500 ( 7300 değil )

sadece işletim sistemi yok yani boşa para vermiyon
    çanta da hediye olarak geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 11 Mart 2008; 17:34:49 >

• acer almanı tavsiye ederim fiyatlarıda güzel !!! 5920 sıfır satan bi abim var! pm den msnsini atarım istersen!
  • Bence herşeyden önemlisi servistir. Servis iyise alınır çünkü elektronik cihaz heran bozulabilir ama çözüm tarafı hızlı ve problemsiz olmalıdır. Acerlerin çok sorun çıkarttığını forumlarda okuduk servis ne derece iyi onları da biliyoruz. Birde indirim yapabilse adamlar bence yaparlar yeni bir marka kesinlikle bilgisayarlarını satmak ister. zaten fiyatları da okadar yüksek değil bence..
  • Arkadaş bence monsterden uzak uzak dur servis hiç okadar da iyi değil. Abimde var bios çökmüştü servise yolladı adamlar 1 gb ram i sökmüşler bide şarj adaptörünü almışlardı pc yi tamir etmedende tekrar eve yolladılar bide pişkin pişkin ram bizde değil diyip abimi suçladılar bide baya dandik geldi bana pc den ses çıkışı eski cep telefonları gibi, elinizi koyduğunuz yerin rengi 4 ayda gitti.Hem fiyat olarak ta hiçte ucuz degil. Acer yada daha kaliteli markalara yönelmen bence çok daha iyi hem rahat edersin boş yere de başını ağrıtmaya değmez
  • Merhaba Konu eski ama bundan sonrası için referans olur.Arkadaşalar Packard Bell Türkiye distribütörü Koyuncu bilgisayar zaten baya büyük markaları onlar getiriyor Packard Bell,Dell,Benq,Samsung(bazı ürün grubu) ben aldım 27. günde ekranın patlak olduğunu d[code][/code]algalanma yaptığını fark ettim servis için götürdüm bana 2 gün içinde ekran değişip aynı makinayı vereceklerini söylediler tabi kabul etmedim sorumluları ile görüştüm elimizde yok ama 1 hafta içinde değişim yaparız dediler 8. günde makinamı aldım teknik hizmetleride kaliteli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.