Şimdi Ara

Monster yeniden başlatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yeni bir monster abra A7.V11 laptop aldım.Bilgisayarı freedos olarak alıp uefi yardımıyla windowsun orjinal sitesinden yükleme yaptım.Başlarda herhangi bir sorun gözükmüyordu.Fakat laptopu yeniden başlatınca kapanıp siyah ekranda çalışır durumda kalıyor.Format atmama rağmen sorun düzelmedi.Bu arada pc de intel ve nvida olmak üzere iki tane ekran kartı bulunuyor.İntel ekran kartını devre dışı bırakınca sorun çözülüyor fakat oyunlar açılmıyor.Çok araştırdım.Çözüm bulamadım.Yardımcı olabilecek var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Intel ekran kartını devre dışı bırakınca Nvidia ekran kartı da çalışmaz.

Windows kurulumunu tamamladıktan sonra anakart chipset sürücülerini, IRST ve intel rapid depolama sürücülerini kurdunuz mu? Intel Driver and Support Assistant kurarak en son sürücüleri kurduktan sonra nvidia ekran kartını kurmayı deneyin. Muhtelemen sürücüler ile alakalı bir sorun.
  • Monsterin sürücülerini kurdum ama sırayla yapmadım.Sırası önemli midir acaba

• androip A kullanıcısına yanıt
    sırası çok önemli değil hepsini kurduğunuza emin olun
  • aynı model bendede var ve bendede aynı sorun var.Sen çözebildin mi?
  • Güvenli kipte çalıştırabiliyormusun ? başlat çalıştırda dxdiag komutu ile çakışma var mı bi kontrol et bence.
  • Aynı sorundan bende müzdariptim teknik servise gönderdim.Geri gönderdiler ve notta bios güncellendi yazıyordu açtım kontrol ettim yeniden başlatma sorunu çözülmüş.A7 v11.1.1 vardı bendede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknik servise yollamadan biosu güncelleyemez miyiz acaba?

• EfePC kullanıcısına yanıt
    Çözemedim maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androip -- 2 Aralık 2019; 16:58:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.