Şimdi Ara

Monsterdan çok korkuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Korkacaksın tabii, adı üstünde " canavar "
  • Yani illa monster monster bu kadar fan boy olmayin.neticede toplama pc her ne kadar ilgilenseler teknik destek yardimi saglasalarda teknoloji biraz sans isidir bunu unutma. Hp omen seriside iyidir sikinti yaratmaz ve sogutmasida cok cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir son durum aldiniz mi monster ya da ne aldiniz

• Cihazı al 14 gün iyice kullan zorla falan, sıcaklıklar içine sinmesse para iadesi al . Şunuda belirteyim monster kullananlar ilk 3-5 ay falan memnun kalıyor ama ondan sonra sorunlar çıkıyor ortaya. Tıpkı benim gibi . Ama alınmaz diye birşey yok şansınızı deneyin.
  • lenovo legion y720 alıcam marka belli performans belli fiyatta monsterla çok fark yok :)
  • Ben de o modeldeyim lenovo y720 6 bin civari galiba alirsaniz fiyat site paylasabilir misiniz firsat filan olursa degerlendireyim ben de

• bende cok kararsizim ya hep olumsuz okuyorum. ama dedigin gibi uygun fiyatada bulunmuyor aradigin ozellikte pek. cok kararsizim.

bi ayni ozellikte daha ucuza casper var. ama casper yani. bedava verseler almayin diyor millet :D
  • Monster v13.1 de kronik hatalar var cogu kiside ekran kartini tam olarak kullanamiyor, forumda paylasan arkadaslar var. Bilginize :)

• quote:

Orijinalden alıntı: snorlax55

Monster v13.1 de kronik hatalar var cogu kiside ekran kartini tam olarak kullanamiyor, forumda paylasan arkadaslar var. Bilginize :)

aaa. benmde aklmdan gecen v13 tu.

demek almamak lazım :(
  • 13.1.1. 'i öneriyorlar tabi fiyatu biraz daha tuzlu ona göre. Bende 13 u düşünüyordum fakat arkadaslardaki bu problemler beni soguttu açıkçası.

• Çıldırmak üzereyim ne alsak hepsi sorunlu arkadaş :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.