Şimdi Ara

Monsters-Yaratıklar Ve Bulundukları Yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada Yaratıkların Defansları V.s Nerde Oldukları Kimin Kesetiğini Fln Konuşalım !

• rahatça uruk hai keserim lvl 44 mage ile hp si 1700 civarı
  • bıktım abi böle topiclerden pls...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeZa.. -- 26 Ocak 2006 17:34:31 >
  • cocugun topicine saygı goster
  • Sağol Abi Saygı için Tşk Ederim ___Sniper___ abi o adreste ama canavarların yerleri yok biz burda onları tartışalım
  • level 59 ice mage, çok pis Uruk Tron keserim
    4 skill ile yatiyo, yanima gelmeden, 11500de xp veriyo,
    harpy partisi bulamadigimda kendim Uruk Tron kesiyorum...
    ama çok riskli , evde denemeyin
    lag olursa yatarsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi CZ deki Bossların Haritesını Verebilirmisiniz
  • Ewt Çok İyi Yuruyo Defans gerek ona
  • Buda İsmi Nedi Yaa Pelerin Canavarı Centaurs

Bizim clan ama bu char benim deil
  • Ben Bu canavarın ismini çok merak ettim bilen var mı tek JpKO damı var bu canavar bilen varsa yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 441Knight -- 27 Ocak 2006 12:15:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 441Knight

Ben Bu canavarın ismini çok merak ettim bilen var mı tek JpKO damı var bu canavar bilen varsa yardım etsin

bunu pek merak etme bence... merakı bile öldürür seni

• Bende Öle tanımladım ne biçin bişi bu ya elinde mor bişiler var yanındaki o adamlar ne yahu kırmızı parlıyorlar
  • Bu pathos diil mi ya?
  • evet adı patos ama dostları çitos der ben buraya gittim yaratığı bulamadım eslantta golemlerin ordaki kapının ardında elindekide 2 uçlu +8 poison light karışımı bir raptor olsa gerek :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: 441Knight

Ben Bu canavarın ismini çok merak ettim bilen var mı tek JpKO damı var bu canavar bilen varsa yardım etsin

evet adı pathos ben bu yaratığı usko da görmedim ama mekanı gördüm sana neresi olduğunu seve seve söyleyebilirm ama gitmek için mage lazım eslantta golem ler var orda kapı gibi bir şey var oranın arkasında bırası var ama oraya dağlara çıkarak daha rahat ulaşabilrsin

• burayı birde kallganın arkasında gördüm ama mekan yine boştu mage dağa çıktı beni tpledi görmüştüm ama içi boştu inanmayan gitsin baksın eslantta gördüğüm daha küçüktü burası olmalı kallugann arkası ama boştur söyleyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEGYRON

burayı birde kallganın arkasında gördüm ama mekan yine boştu mage dağa çıktı beni tpledi görmüştüm ama içi boştu inanmayan gitsin baksın eslantta gördüğüm daha küçüktü burası olmalı kallugann arkası ama boştur söyleyim

+1(bunu yapmaya bayılıorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.